![]() |
Dla wszystkich klas bym proponował... Serpenta.
Mimo wszystko masz zawsze tarcze pewnie dwarven, ktora ma defa 26 czyli def spika jest mniejszy. A 2 ataku to duzo wbrew pozorom... |
Ludzie wy sie nie znacie :p Jeżeli chodzimy ryckiem skillować i wala nas tylko dwa potwory to proponuje serpenta bo wtedy liczy sie tylko tarcza, a kiedy nas atakuje wiecej niz 2 potwory to proponuje spike bo lepszego defa :wiking:
|
Boże,Wy naprawde nie rozgarnięci jesteście.Po co 20 czy ileś tam osób pisze to samo ?Naprawde macie jakieś kompleksy małych penisów a teraz chcecie sobie nabić te 500+ postów żeby chociaż na Forum "mieć jaja" ?Ja Was nie rozumiem...
|
Gohan a ja ciebie nie rozumiem.
co do broni. Walczylem i ty mi tym, z takim samym setem i doszłem do wniosku, że serpent jest znacznie lepszy. Po 1 szybciej ubijesz potworka i ten Ci mniej zycia odejmnie, a pod 2 def. broni i tarczy sie nie sumuje. |
Cytuj:
|
Zdecydowanie Serpent.
|
Spike sworda... po pierwsze wiekszy def .... po drugie troche tanszy .... po trzecie ladniej wygalda ;)
|
Cytuj:
To ja bym se great shielda wziol i knifa i bedzie mi np. Drag wiezdzal jakies hity z PAZURA? A jak bym wziol Great Shielda i np. BS'a to... mniej by mi wjedzal X( |
Cytuj:
testowales to kiedykolwiek czy opierasz sie na domyslach ? |
boshe ludzie....
raz bronisz bronia raz tarcza. czyba ze masz sama tarcze to tylko nia a jak masz tylko bron to tylko bronia. najlepszy post to: wez spike'a bo ladnie wyglada... boze skad tacy sie biora? |
to dzieki raczej wezme spike:D:D
|
Cytuj:
Knightowi jest potrzebny atak w broni a serpent ma wiecej ataku wiec lepszy serpent. A dla magow i drutow lepszy spike bo ma wiecej defa a i tam te 2 profesje nie walcza wrecz wiec po co im duzy atak?!? |
Spike sword sam gram knightem i jestem happy
|
Czytaj Gohan-san!!
Cytuj:
EDIT: Ja się w ogóle zastanawiam nad sensem tego tematu... Przecież serpent/spike sword to chyba tylko broń przejściowa 8o ... Potem przerzucamy się na fs'a, a jeszcze później na bs'a... No nie?? |
ja tam jestem zadowolony z mojego serpenta ;] polecam
|
ja tam nie patrze czy serpent czy spike kup to co jest tansze :] B)
|
Cytuj:
|
Słucham??
Cytuj:
@topic: Do zamknięcia!! Jaki to ma dalej sens?? Tyle osób już się wypowiadało... Weź sobie teraz policz, ile osób jest za spike'iem, a ile za serpentem i będzie ok... P.S. Czy autor tego tematu jest nim jeszcze zainteresowany?? |
Spike Nie Jest Taki Dobry !!!
Sam nawalam spike swordem, ale wcALE MNIE nie zadowala !
Niby ma dużą obrone ale i tak przyjmuje takie same hity jak z serpentem a mniej wale! |
zalezy od profesji druid i sorc-spike sword poniewaz wiekszy def
knight-serpent poniewaz wiekszy atk oczywiscie wybierz jak chcesz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |