![]() |
No no bardzo ładna 2 częsc. Czekam juz na 3:p
c ya |
Historia ciekawsza niz popszednia, ogolnie ta czesc jest lepsza pod prawie kazdym wzgledem mam nadzieje ze 3 czesc ukaze sie szybko.
|
Niestety jest pare nie dopracowań ale fabuła b.dobra.
prawie nic dodać prawie nic ująć |
fajna historyjaka :D :D
z niecierpliwoscia czekam na ciag dalszy ;) ;) |
Dobry, a nawet bardzo dobry fake moa ocena 9\10 B)
|
Hello!
Fajnie... Jakbyście coś wymyślili to mi napiszcie, bo kurde sam nie wiem jak pokonam smoka, bądź ucieknę... Help! Help me! Fri itans plx!
|
To są moje 3 propozycje:
1: Telepnie się do ciebie Master Oerta i cie uratuje.:P 2: Zrobisz Utani Gran Hur i uciekniesz,a most ze smokiem się zawali. 3: Smok potknie się i wpadnie do lawy. Zawsze to ty byłeś do myślania,nie ja.;) |
Cytuj:
|
Pojawi sie duch Astro Jelenia i cie uratuje :D
|
Cytuj:
|
Propozycje:
1.Z tym duchem Jelenia 2.Uzyjesz jakiegos czaru i skaly zawala sie na Dl'a 3.Uzyj UE i po sprawie :p 4.Zrób torro torro niech dl sie wkurzy i chce cie poszarzowwac a ty odsuwasz sie i koniec >.< 5.Nagle ktoś do ciebie napisze na GG i dl sie przestraszy dzwieku xD (zarcik) poglaskaj i oswój DL'a ... :p |
eee fabułajakas taka jak zawsze w kazdym fake jest taka sama nudaaaa
|
Propozycja/e
1.Gm Polak teleportnie cie w inne miejscie 2.Dl lubi ludzi 3.To cos z UE 4.Gm polak cie uratuje 5.Duch astro jelenia(ej jesli tam w ataku orcow zginol GM Polak to Astro Jelien juz powinien zyc poniewasz mial byc ban na 2 miechy) 6.To cos z torro torro 7.Cipsoft team |
Miło znowu zobaczyć Lorda Pypka w akcji
|
Hejka! Cz.3!!!
Uwaga! Została dodana nowa część! Komentujcie! :) I pozdro!!!
|
Zabujcze.To bylo dobre"Tym razem ty jestes pragnienie a ja sprite.
heh.Choć teraz sie nie przelicz z potworami. |
!!!
Ludzie! Chyba niekt nie zauważył, ale dałem 3 część!!! Komentujcie, jedyny Oerta dał komenda... :(
|
muahahaha, najlepsze to "Tym razem ty jestes pragnienie a ja sprite" 8o
|
Hehe fajne :D Lord pypek znowu w akcji :D
|
No nic tylko podziwiac ... B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:43. |