![]() |
hmmmmm. mi sie wydaje, ze club to zly wybor ogolnie. ale skoro juz grasz, to moim zdaniem z d hammerem i jakimstam shieldem trepac, az nie uzbierasz na Skull Staffa
|
Najpierw poskilluj a pote kup se War Hammer jeśli chcesz huntować slimy X(
Level:11 :baby: Mlv:13(Rośnie 8o ) Best solo: Slim Nick:Sir'Azzero Świat:Refugia |
Ja ci radzę walczyć dragon hammerem. Mniejsza strata hp i skill shielda ci rośnie dodatkowo.
|
Moim skromnym zdaniem dla knighta najlepsze jest axe, ale jeśli używasz clubów, to chyba właściwym rozwiązaniem by było noszenie d hammera i shielda, a war hammera w zapasie... tak jak się nosi Fa + shield i d lance w zapasie :p przynajmniej ja tak robię...
|
Moim zdaniem szybko chwyc inny rodzaj broni i zacznij trenowac axe lub sword. Zrob to teraz kiedy dogonienie skilla obecnego od 10 potrwa bardzo krotko. Club jest typowa bronia dla niskolevelowego sorca. Takie jest moje zdanie ;)
|
Tak naprawde moim zdaniem powienies przejsc póki masz niskie skille na swordy;). Są niezawodne a cluby maja mało defa. Jedynym problemem jest dosc duża ilość kasy jaką trzeba zabulic za Gsa czy Bsa. Jednak jesli nie masz zamiru przechodzic na swordy radze ci latac z dragon hammeram i z tarcza na roty, swampy, dwarfy, i orci, a jak nabijesz skille 40/40 mozesz wziac war hammera i próbowac bic slimy. Polecam takze miec 4 m lvl :) ;)
Jacub - Amera 29 lvl 18% do 5 m lvl skille 69/68 sword Pozdro!! |
Roty i Dwarfy
1234567890
|
Wg mnie najlepiej na szkielety z w hammera. Slimy lepiej z tarcza gdyz moga ci one spore obrazenia zadawac jesli bedziesz bez tarczy
|
Nie będe co pisał.... TRENUJ SKILLE...!! a potem można pogadać
|
Zalecam D-hammera z Dwarfenem :P przy tak słabych skillach.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |