![]() |
Big gratz ... na taki server który za długo nie istnieje to naprawde duże osiągnięcie ... sam tam grałem -.^ Gl & hl
Pozdro ~Yours Jojo |
D;
|
=o-io Powiem krótko =D
Dla mnie to zaszczyt oglądac takie wypas ss'y =DD gz lvl !! =D
|
Gz ssów :)
Gram na guardi i mi jakoś Tirveliusa nie zaszkodziła... Pare razy kulałem kołoniej loot i nic nie ukradła tylko uśmiechnęła się :). A co do sharowania... Ja tam nikogo nie bronie i nie osądzam ale żeby komuś coś udowodnić trzeba mieć dowód? Zgadza się? ... |
To jest to ...
|
No to narazie nie zobaczycie sobie screenów :( Tirveliusa dostała bana na 7 dni praktycznie za nic. Za to, że skłamała GM <LOL> nie mogli na nią nic znaleźć a z tematów na www.tibia.com wynika, że sharuje. Sprawdzali jej IP i jest tylko jedno więc bana jej dać nie mogli. Znaleźli błachy powód i zbanowali ją. Przez Pier**** Teh'Flearty zresztą możecie poczytać o nich w moim temacie w propozycjach artykułów do gazetki hunted. Według mnie ten baN jest całkowicie nie zasłużony i najchętniej porozmawiałbym z tym GM ale nie znam nicku. -.-
Ps. Jestem na screen'ach :P |
http://forum.tibia.com/forum/index.p...9&pagenumber=3
Triv~ ukradła 30 bp sd i wrzuciła je za bramke 100 lvevlową. Została tam trapowana, aż przybył GM. Zapis rozmowy jest w tym linku. skłamała do GM, utrzymując że są to jej BP SD , czym zmarnowała dużo jego czasu. Sprawe wyjasnił T-book znajdujacy się w tym BP, w którym było napsane "properity of ****" co stanowiło dowód na jej kradzież. Okłamywanie GMa jest łamaniem regulaminu tibia, punkt 4c Cytuj:
|
Cytuj:
Adnik ,sam wiesz ze Tirve to bodajże 3 braci , to też sharing , ale na jednym IP , także bana za sharing pewnie nie dostaną , tak mi się wydaje .. |
Cytuj:
|
@nom mam bana na 7 dni
ale juz zaczelem sprawe wyjasniac bo nie chodzilo o zadne sd a moj raport zawieral podanie o zbanowanie tehow ktorzy mnie zblokowali gm sie lognol i zobaczyl to ze mnie blocza <Lol2> i postanowil mi dac bana ze ukradlem im sd buhahahahahahaha spokojnie ten gm juz ma problem :{
|
Cytuj:
@topic Ssy ladne, ale daj wiecej z huntow bo same advy :p |
Tirv niewiesz czasem czy Kagar też dostal bana? Bo jeśli tak to ma delete chara :(
|
Cytuj:
HAHAHHA człowieku ale "ich" pojechałeś , jesteś moim masterem :D:D , HAIL UFOCZNIK :D :D :D :D |
Tirve gram tam dla ciebie :****
|
hahhaha powinni ICH zbanowac z deletowac wywalic kompa wywiesc do afryki i bananem po lbie
|
No Syte Te Twoje SSki : ) dawaj wiecej jak mozesz.
|
Cytuj:
Nawet, nawet te zdjęcia rub dalej obejrze se ;) |
@ Raszel : nie cytuj kur.wa screenów .. omfg ..
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |