![]() |
Moim zdaniem nadchodza ciezkie czasy :(
|
Cytuj:
To co że Będą W KAŻDYM mieście (jakbyś zauważył to na rooku na terenie dostępnym dla Facc też jest npc co sprzedaje tylko Paccom)ale wątpie żeby tylko pacowie mogli kupować runki -.- chociarz im o to chodzi żeby ludzie z Faccem coraz bardziej zazdrościli paccom i kupili tego upragnionego Pacca - bo oni chcą zarobić - logiczne B) a co do paccow i runek to wydaje mi się że ludzie z promocją będą mieli tańsze runki :P |
Cytuj:
|
Nie chce być upierdliwy ale nikt z Was nie wział pod uwage ze buteleczke po mf mozna oddac xD....ja nie jestem dobry z matematyki więc liczenie pozostawiam Wam.
________ Horrofic Archer Paladyn Skile: 63/50 Pacera |
Ja osobiście wątpie w to że SP będą odnawiały sie wraz z wypiciem mf, to jest w 99% nierealne. Nawet jeśli koszty zakupienia mf nie zwracałyby się po sprzedaniu wyprodukowanych za ich pomocą runków, to i tak strata byłaby na tyle mała że każdy lepszy sorc cały czas wbijał by mlev w niesamowitym tempie.
|
ja powiem tylko jedno jak bedzie tak bedzie ale watpie w to ze ci co niekupili pacca to kupia go teraz tylko ze wzgledu na jakiegos upgrada odpowiedz jest prosta brak pieniedzy,a pozatym za ta sama ilosc pieniedzy mozna isc sie zabawiddz gdzies inndziej i lepiej niz grajc w tibie
|
a wiec tak bp hmm 2.5k sd 6.5k uh3.5k explo 5k
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |