![]() |
Nawet fajny czekam na dalsze części :)
|
No więc..
Po pierwsze nie rób takich błędów jak w kwestiach postaci wstawianie emotikon np ":/" Po drugie postać nie może mówić tekstów w style "ale hit mi wszedł". Wyobrażasz sobie elfa mówiącego taki tekst? Ja nie. Po trzecie musisz zapełniać więcej miejsca nie tylko śmieciami na podłodze ale też ścianami i innymi pierdołami. Jest za pusto. Narazie nie ocenię bo byś się zniechęcił, rób lepiej to pogadamy. |
wykonanie: 8/10 - niezle
pomysl: 6/10 - ten armor mi sie podobal :] razem: 7/10 ! zrob dalej ! bardzo fajny fejk ;D pZdR... |
eh nastepny ktory podnieca sie k armem i hitem za 45 Omg -.-
Co do fake, to troche taki dziwny, ale wykonanie moze byc, tylko a strzala tak dziwnie wyglada jakbys przy niej majstrowal |
Cytuj:
Co do tego 3 to się w pełni zgadzam. Jeżeli robi tylko śmieci i postaci, to powinien dodać o wiele więcej screenów naraz. |
No wiec tak...
Przy strzale niemajstrowalem
ktos juz mowil ze mam robic mniej szczegolowe to bede robil szybciej a tu nastepna osoba mowi zeby robic bardziej szczegolowe Mam pomysl lepiej bede robil wedlug wlasnego uznania a wy oceniajcie i zwracajcie uwage na wykonanie a co do emotikon to nieskoncze z nimi bo to ma miedzy innymi wyrozniac ten opowiadanie Tak pozatym wszystkim to obiecuje ze bedzie ciekawiej a Marian zyska "przyjaciela" :) |
Co do pmysłu niezby dobry, ale wykonanie dokłane i schludne.
|
Ciesze sie ze zwracacie uwage na wykonanie 8o thx wszystkim bledy bede staral sie poprawiac w nastepnych obrazkach dzis zrobie jeszcze 1 scenke i przybedzie next porcja w nocy bedzie kolo 3-4 obrazki ;)
|
Ladna Historyjka
Hehe fajna historyjka powodzenia w kontynuacjach...i powiedz zygdrydowiz eby uwazal na siebie nastepnym razem jak bedzie dsy huntowal ;) i szkoda ze marian nie wziol tego k arma ;(
|
Calkiem Calkiem
ladne,jak na pierwszy raz spox,calkiem rozbudowana,ciekawa fabula.Tylko screen's mogly by byc bardziej dopracowane i oczywiscie czekam na ciag dalszy przygod Mariana...
W skali 1-10,daje Ci ocene 6/10(Pamietaj na zachete....hyhy) Pozdrowko dla All people Of Thunder Ice... Name:Tyraelus World:Only hiberna 8o Skill's:79/61(Sux!) ;( Mlvl:13(48% do 14 :] ) best monster solo :drag Best monster team :dl |
Cytuj:
Jeśli nie umiesz wyrazić uczuć słowami to jesteś okropnie ograniczony.... Smutek albo strach można wyrazić poprzez: "Ależ...Ależ.... ależ to okropne przeżycie ... " (coś takiego, nie będę się zastanawiać nad tekstami jeśli ich i tak nie użyje narazie) , chodziło mi tu o użycie odpowiednich znaków i słów (tak, te słowa bardzo słabo odzwierciedlają smutek). Zdziwienie i inne wszystkie mozna ukazać za pomocą samych słów...albo można urzyć takiego czegoś "<Cry>" to jest bardziej klimatyczne niż... ;-( . "<>" odzwierciedlają czynność jaką teraz postać robi. |
Ortografy... "dzienki" ?!
Koleś, postaraj się! |
mejlun przyczytaj sobie slowo dzieki to jeszcze gorzej nie??? a w tibii nieda sie pisac ą, ę a co do tych emotikon to kurcze kazdy robi wedlug wlasnego uznania nie? czy to ;( czy <cry> czy xD czy <happy> to niema znaczenia a takie emotki mniej miejsca zajmuja niz slowa i kazdy je zna :)
@down Nudnawe bo sie rozkrecam dopiero ^^ zaniedlugo edzie ciekawe skile beda szly levele itp ale wiecej niepowiem :P |
:D
fajne ale nudawe lekko.. |
Cytuj:
Nie, lepiej napisać dzieki niż dzienki. Widać o co chodzi i nie bije tak w oczy. Ale dobra, rób jak uważasz, mi się po prostu coś takiego NIE PODOBA, tak samo jak mówienie "hit". Co innego w tibii, co innego w opowiadaniu o życiu elfa. |
Ehhh wiesz niektorzy 12 latkowi ktorych znam sa madrzejsi o ciebie -.- i niepowinienes patrzec na wiek pozatym we wrzesniu mam 14 lat wiec .....
bede robil emotiikony a co do tej juz powtarzajacej sie sprawie o slowo "hit" to najpierw dowiedz sie ku*** co znaczy fake a pozniej pisz komentarze fake to twoja wlasna tibia stworzona przez ciebie skoro w orygilnalnej tibii kazdy cos tam wspomina o swoich hitach to chyba niezabronisz mi pisac w swoim fake o "hitach" a do reszty ogladajacych : niedawno poleglem w tibii przez moja po****a myszke wiec przez jakis czas nie bede robil fake bo musze nadrabiac straty :( |
Cytuj:
Po drugie ja RADZĘ a nie mówię co masz robić. Słuchaj mnie albo i nie, mówie co jest moim zdaniem nie tak jak trzeba. Po trzecie nie mów mi że nie wiem co to znaczy fake :] |
Cytuj:
|
CoOl mOre Pls ;)
|
Mi sie podoba
Mi sie podoba, oryginalnie zrobione, dobry pomysl z Marianem :D
Ogolnie to Luzz :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |