Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Przygody mariana (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44174)

Strange 03-08-2005 08:50

Nawet fajny czekam na dalsze części :)

S.P.M 03-08-2005 09:28

No więc..
Po pierwsze nie rób takich błędów jak w kwestiach postaci wstawianie emotikon np ":/"
Po drugie postać nie może mówić tekstów w style "ale hit mi wszedł". Wyobrażasz sobie elfa mówiącego taki tekst? Ja nie.
Po trzecie musisz zapełniać więcej miejsca nie tylko śmieciami na podłodze ale też ścianami i innymi pierdołami. Jest za pusto.

Narazie nie ocenię bo byś się zniechęcił, rób lepiej to pogadamy.

Griin 03-08-2005 09:44

wykonanie: 8/10 - niezle
pomysl: 6/10 - ten armor mi sie podobal :]
razem: 7/10 !

zrob dalej ! bardzo fajny fejk ;D

pZdR...

Cor Tibiarz 03-08-2005 11:03

eh nastepny ktory podnieca sie k armem i hitem za 45 Omg -.-

Co do fake, to troche taki dziwny, ale wykonanie moze byc, tylko a strzala tak dziwnie wyglada jakbys przy niej majstrowal

Crowal 03-08-2005 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mejlun
No więc..
Po pierwsze nie rób takich błędów jak w kwestiach postaci wstawianie emotikon np ":/"
Po drugie postać nie może mówić tekstów w style "ale hit mi wszedł". Wyobrażasz sobie elfa mówiącego taki tekst? Ja nie.
Po trzecie musisz zapełniać więcej miejsca nie tylko śmieciami na podłodze ale też ścianami i innymi pierdołami. Jest za pusto.

Narazie nie ocenię bo byś się zniechęcił, rób lepiej to pogadamy.

CZemu? Ja też robie ":D" ";P" i ":)" W moich pracach, wyrażają nastawienie autora i radość bohatera, bo tak trudno to wyrazić... Czemu nie może mówić o hitach??? "Przygody Orca Vethiego, coś tam z Dragonami, Zdzisiek szkielet, Orci atakują rook". Wszyscy tam mówią, żeby wiadomo było o co chodzi.
Co do tego 3 to się w pełni zgadzam. Jeżeli robi tylko śmieci i postaci, to powinien dodać o wiele więcej screenów naraz.

Knight of the fredoom 03-08-2005 11:24

No wiec tak...

Przy strzale niemajstrowalem

ktos juz mowil ze mam robic mniej szczegolowe to bede robil szybciej a tu nastepna osoba mowi zeby robic bardziej szczegolowe
Mam pomysl lepiej bede robil wedlug wlasnego uznania a wy oceniajcie i zwracajcie uwage na wykonanie a co do emotikon to nieskoncze z nimi bo to ma miedzy innymi wyrozniac ten opowiadanie
Tak pozatym wszystkim to obiecuje ze bedzie ciekawiej a Marian zyska "przyjaciela" :)

Jerkov Thundersword 03-08-2005 14:58

Co do pmysłu niezby dobry, ale wykonanie dokłane i schludne.

Knight of the fredoom 03-08-2005 15:12

Ciesze sie ze zwracacie uwage na wykonanie 8o thx wszystkim bledy bede staral sie poprawiac w nastepnych obrazkach dzis zrobie jeszcze 1 scenke i przybedzie next porcja w nocy bedzie kolo 3-4 obrazki ;)

Szychu Potter 03-08-2005 19:23

Ladna Historyjka

Hehe fajna historyjka powodzenia w kontynuacjach...i powiedz zygdrydowiz eby uwazal na siebie nastepnym razem jak bedzie dsy huntowal ;) i szkoda ze marian nie wziol tego k arma ;(

Tyraelus 03-08-2005 20:49

Calkiem Calkiem

ladne,jak na pierwszy raz spox,calkiem rozbudowana,ciekawa fabula.Tylko screen's mogly by byc bardziej dopracowane i oczywiscie czekam na ciag dalszy przygod Mariana...
W skali 1-10,daje Ci ocene 6/10(Pamietaj na zachete....hyhy)
Pozdrowko dla All people Of Thunder Ice...

Name:Tyraelus
World:Only hiberna 8o
Skill's:79/61(Sux!) ;(
Mlvl:13(48% do 14 :] )
best monster solo :drag
Best monster team :dl

Avager 03-08-2005 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal
CZemu? Ja też robie ":D" ";P" i ":)" W moich pracach, wyrażają nastawienie autora i radość bohatera, bo tak trudno to wyrazić... Czemu nie może mówić o hitach??? "Przygody Orca Vethiego, coś tam z Dragonami, Zdzisiek szkielet, Orci atakują rook". Wszyscy tam mówią, żeby wiadomo było o co chodzi.
Co do tego 3 to się w pełni zgadzam. Jeżeli robi tylko śmieci i postaci, to powinien dodać o wiele więcej screenów naraz.

Jeśli nie umiesz wyrazić uczuć słowami to jesteś okropnie ograniczony....
Smutek albo strach można wyrazić poprzez:
"Ależ...Ależ.... ależ to okropne przeżycie ... " (coś takiego, nie będę się zastanawiać nad tekstami jeśli ich i tak nie użyje narazie) , chodziło mi tu o użycie odpowiednich znaków i słów (tak, te słowa bardzo słabo odzwierciedlają smutek).
Zdziwienie i inne wszystkie mozna ukazać za pomocą samych słów...albo można urzyć takiego czegoś "<Cry>" to jest bardziej klimatyczne niż... ;-( .

"<>" odzwierciedlają czynność jaką teraz postać robi.

S.P.M 03-08-2005 22:52

Ortografy... "dzienki" ?!
Koleś, postaraj się!

Knight of the fredoom 03-08-2005 23:03

mejlun przyczytaj sobie slowo dzieki to jeszcze gorzej nie??? a w tibii nieda sie pisac ą, ę a co do tych emotikon to kurcze kazdy robi wedlug wlasnego uznania nie? czy to ;( czy <cry> czy xD czy <happy> to niema znaczenia a takie emotki mniej miejsca zajmuja niz slowa i kazdy je zna :)

@down
Nudnawe bo sie rozkrecam dopiero ^^ zaniedlugo edzie ciekawe skile beda szly levele itp ale wiecej niepowiem :P

Fli$u 03-08-2005 23:19

:D
fajne ale nudawe lekko..

S.P.M 04-08-2005 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight of the fredoom
mejlun przyczytaj sobie slowo dzieki to jeszcze gorzej nie??? a w tibii nieda sie pisac ą, ę a co do tych emotikon to kurcze kazdy robi wedlug wlasnego uznania nie? czy to ;( czy <cry> czy xD czy <happy> to niema znaczenia a takie emotki mniej miejsca zajmuja niz slowa i kazdy je zna :)

Widać, że masz dopiero 13 lat.
Nie, lepiej napisać dzieki niż dzienki.
Widać o co chodzi i nie bije tak w oczy.
Ale dobra, rób jak uważasz, mi się po prostu coś takiego NIE PODOBA, tak samo jak mówienie "hit". Co innego w tibii, co innego w opowiadaniu o życiu elfa.

Knight of the fredoom 04-08-2005 14:59

Ehhh wiesz niektorzy 12 latkowi ktorych znam sa madrzejsi o ciebie -.- i niepowinienes patrzec na wiek pozatym we wrzesniu mam 14 lat wiec .....
bede robil emotiikony a co do tej juz powtarzajacej sie sprawie o slowo "hit" to najpierw dowiedz sie ku*** co znaczy fake a pozniej pisz komentarze fake to twoja wlasna tibia stworzona przez ciebie skoro w orygilnalnej tibii kazdy cos tam wspomina o swoich hitach to chyba niezabronisz mi pisac w swoim fake o "hitach"

a do reszty ogladajacych : niedawno poleglem w tibii przez moja po****a myszke wiec przez jakis czas nie bede robil fake bo musze nadrabiac straty :(

S.P.M 04-08-2005 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight of the fredoom
Ehhh wiesz niektorzy 12 latkowi ktorych znam sa madrzejsi o ciebie -.- i niepowinienes patrzec na wiek pozatym we wrzesniu mam 14 lat wiec .....
bede robil emotiikony a co do tej juz powtarzajacej sie sprawie o slowo "hit" to najpierw dowiedz sie ku*** co znaczy fake a pozniej pisz komentarze fake to twoja wlasna tibia stworzona przez ciebie skoro w orygilnalnej tibii kazdy cos tam wspomina o swoich hitach to chyba niezabronisz mi pisac w swoim fake o "hitach"

a do reszty ogladajacych : niedawno poleglem w tibii przez moja po****a myszke wiec przez jakis czas nie bede robil fake bo musze nadrabiac straty :(

Po pierwsze zatrzymaj się z rugami i weź na uspokojenie...
Po drugie ja RADZĘ a nie mówię co masz robić. Słuchaj mnie albo i nie, mówie co jest moim zdaniem nie tak jak trzeba.
Po trzecie nie mów mi że nie wiem co to znaczy fake :]

Grzello Masterro 04-08-2005 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal
Baaardzo małe.... Nie umiesz umieszczać zdjęć w photopucket, to się przeżuć na www.imageshack.us bardzo prosty w obsłudze.

Jestes slepy czy co ?! Przeciez tu sa obrazki na cala strone tloku !!!

Amek_PL 12-08-2005 23:34

CoOl mOre Pls ;)

Maras 15-08-2005 10:28

Mi sie podoba

Mi sie podoba, oryginalnie zrobione, dobry pomysl z Marianem :D
Ogolnie to Luzz :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21.