Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Czy to Boots of Vitality ??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4438)

haxxbit 07-04-2004 20:34

@ nawigator
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez don'diego
maja je tylko dwie osoby Diego Del'Toro i Ninja Del'Toro
wymienił też Ninje Del'toro a on nie ma 100lvl :D

A co do tego co one dają to nie uwierze dopułki jakiś polak ich nie będzie miał i się tutaj nie wypowie. :D

Zajac Poziomka 07-04-2004 20:53

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez haxxbit
A co do tego co one dają to nie uwierze dopułki jakiś polak ich nie będzie miał i się tutaj nie wypowie. :D
Tylko weź pod uwagę to, że mimo wszystko niektórzy Polacy także kłamią :P
Ja uwierzę jeżeli CIP oficjalnie powiedzą jakie własciwości mają te bambosze...

Pozdrawiam.

wys€k 07-04-2004 23:03

Ale z was niewierne tomashe
"Blogoslawieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli"
hehehe

Dan the Automator 09-04-2004 12:02

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez nawigator
Przed update nazywaly sie Boots of vitalaty
terasz nazywaja sie Soft Boots
Poprawka... Boots of Vitality nigdy nie istniały. Na tibia.de ktoś zrobił BARDZO DOBRY fotomontaż, stąd się to wszystko wzięło... Tematu nie zacytuje, bo był on jakieś 6 miesiecy temu...

Taerom 09-04-2004 12:34

Soft Boots leża w chatce mikołaja i na teście podobno wypadają z Jina beczny tekst ze orc warlord je ma (warlord sworda tez ma ow, a demon mls lol) ciekaw jestem jakie 2 osoby je mają NIKT ICH NIEMA!!!! tak samo wątpie w plotki ze bubble ma blessed shield i dsl

Gonuho 09-04-2004 13:11

ja tam sie nie znam na tym :D ale i tak cos powiem:P muj kolega powiedzial tak '' Kuba!!! slyszales o tych nowych butach?? nawywaja sie boots of water i dzieki nim mozesz chodzic po wodzie!!!''
wysmialem go no i tera mam limko:P

Kuba of the Miczu-palladyn 13lvl(i rosnie bardzo szybko wczoraj 2 weszly) mlvl 6(1 wczoraj) skille (cienkie) 46/31
oczywiscie na Valorii

Lord Tomekk 09-04-2004 15:57

SOFT BOOST SĄ!!!

JA MAM DOWÓD!
Są Soft Boots!!!!!!!!
Mam screen z nimi - pisze: You see a Soft Boots.
Niestety są one w domku mikołaja, więc nic niemogłem zobaczyć :(
Niech ktoś mi powie, jak się daje zdjęcia na forum, bo ja nieumiem.
Ja nie kłamie! Serio, możecie do mnie przyjechać do domu :)) i zobaczyć.

Ithelios 09-04-2004 16:58

K
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Lord Tomekk
JA MAM DOWÓD!
Są Soft Boots!!!!!!!!
Mam screen z nimi - pisze: You see a Soft Boots.
Niestety są one w domku mikołaja, więc nic niemogłem zobaczyć :(
Niech ktoś mi powie, jak się daje zdjęcia na forum, bo ja nieumiem.
Ja nie kłamie! Serio, możecie do mnie przyjechać do domu :)) i zobaczyć.
Stary odkryłeś Ameryke!! :D Każdy wie że soft boots istnieją i leżą sobie w domku świętego mikołaja,niestety ich właściwości są nieznane bo żaden gracz nie udowodnił ich posiadania.

zdziwiony 12-04-2004 22:06

Kto slyszal o ANNIHILATOR?...no wlasnie
Jakie sa nagrody w ANNIHILATOR?...no wlasnie
I co jest w tym pudelku?...no wlasnie
I co to daje? Szybsza regeneracje zycia i many, powiedzcie to na game-chacie to wszyscy wam to poweidza-moze i przyspieszaja ale watpie.

W tym pudelku jest Teady Bear (Pluszowy Mis). Widzialem ssy z tego qestu i jeden koles wziol ten prezencik.

Master Mazi 13-04-2004 11:35

Heh i mozecie sie kłucić ;] bo to i to prawdopodobnie wyglada tak samo ;) tak jak np. Magic hat i Hat of Mage czy jakos tak albo shieldy Shield of Honour i Unholy Shield albo Batter Hammer i Giant Smiths Hammer ;) Soft botsy raczej chyba bo takie mozna zoabczyc w domku mikołaja a bots of vitality hmmm widział je ktos ??

Kicia 13-04-2004 19:22

Soft boots nic nie dają.
Nie wypadają z orka warlorda i niczego nie regenerują. Czy ktoś z was w ogóle je widział u kogoś z graczy? Może nosił?
Ma je Mulf na Antice i prezentował screena na tibia.de. Te buty nie charakteryzują się niczym specjalnym. To po prostu miękkie wygodne buciki - jak wskazuje nazwa "soft boots" :P.

Wufei 23-04-2004 16:50

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez zdziwiony
Kto slyszal o ANNIHILATOR?...no wlasnie
Jakie sa nagrody w ANNIHILATOR?...no wlasnie
I co jest w tym pudelku?...no wlasnie
I co to daje? Szybsza regeneracje zycia i many, powiedzcie to na game-chacie to wszyscy wam to poweidza-moze i przyspieszaja ale watpie.

W tym pudelku jest Teady Bear (Pluszowy Mis). Widzialem ssy z tego qestu i jeden koles wziol ten prezencik.

i wiesz że chyba masz racje no bo jak diego del'toro dal ss na tibie.de i pisało you see a present box it weights 12 oz. a sam box waży 6 oz. a wiec co moze ważyc druugie 6oz. 8)
a tak poza tym to sie nieopłacało wybierać present box przecież kiedyś można mieć farta i jako 1 zagadać do siętego mikołaja (1 osobie co doniego zagada daje teddy bear jak zapewne wiecie :D )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:58.