![]() |
@Rethfing on Aldora: I tu sie mylisz, Faraonowie są w jednej tąbie i dojście do nich jest chronione przez Behmotha :). To chyba Quest Spoiling nie jest ;/
|
Super !!!
Niedawno kupiłem sobie PACC i właśnie chcę się przenieść do Ankhranum i ten poradnik jest dla mnie jak manna z nieba. Dzieki
|
Cytuj:
No nie no prosze.Faraonowie w jednym !?!?!?!?!?Widac ze malo wiesz o tym quest.Dalej nie powiem bo to SP. @Edit Poradnik super.Gz :cup: |
Cytuj:
A już myślałem, że wyższy lvl = wieksza wiedza o Tibii .. myliłem sie :( @Poradnik Extra, nic dodać nic ujać. |
Cytuj:
Jeżeli wiesz, że przed update Ankh było dla Pacc i mozna było się dostać tam tylko statkiem, to sądzisz że po update Ankh zostało miastem dla Facc i mozna się do niego dostać....(no własnie jak)?? Acha o Newbie nie masz co się obrażasz ponieważ jest to co innego od Noob. @Topic. Poradnnik spox :] Zresztą Ankh jest moim miastem. |
Jak miło słuchać takich dobrych komentów :] :] :]
Ale komentujcie też inny: Zabijanie elitarnych potworów przez Knighta. :P |
Mapy tomb
Sorka ziomus ale czy mozesz umiescic tu jakies MAPY z tomb? tzn. klejasz mapke i np. nr 1 - resp 2 mummi ;] jak mozesz to bede bardzo wdzieczny ;]
nie musisz dawac map dziurek z scarabami ;p bo znam na pamiec |
Cytuj:
|
super
super |
Tą informacje o tym że są w jednym miejscu otrzymałem od innego gracza wtedy 80 rp =]
|
fajne ale
bylem w tamtym miejscu na tombach i nie ma wejscia;/ ;(
|
fajne ale
bylem w tamtym miejscu na tych tombach ale nie widzialem wejscia ;(
|
omg bo tam nie widac wejscia ,ukryte pod piaskiem sa i trzeba łopatą je wykopać ...
aa Faraony są rozsiane po różnych tombach a nie wszystkie w jednej lol -.- wiem bo kumple robili Ancient Helmet Questa ... |
plx mape na scaraby B)
z gory dzieki |
thx cool
Thx mapki wypsane! Juz sobie expie na pojedynczych scarabach i larwach! Niezly exp gralem 10 min i zrobilem 1k :) Polecam to Akharmun!
A zawsze myslalem ze tam tylko smoki i inne potrzne monstra! |
Mapa super!!!!.Juz nie musze sie obawiać że się gdzieś w wale i dedne :D
|
Dobry poradnik, sprzyda sie! Dziekowa! :)
|
Superrrrr!!!!!
super poradnik dzieki wielkie bardzo mi sie przyda thx :) :) :) :)
|
Fajny poradnik .Bardzo mi pomogl.:) :)
|
Spoko Kupuje pacca
super fajne miasto musze se tam pójść tylko szkoda że nie pokazłeś gdzie są potwory:/ ale wszystko jest super gratuluje ci :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |