Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Niepubliczny test serwer... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44545)

Misiol 03-08-2005 20:51

Dobra wiadomość

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader

CipSoft myśli też o Free Accountach, specjalnie dla nich oprócz nowych grafik powstały też spore podziemia! Dla FACC będzie też dostępnych sporo nowych potworków! Tak więc nuda "darmozjadów" po update nie czeka. ;)

Nareszcie CipSoft zrobił coś dla nas, posiadaczy FACC. Wreszcie nie tylko posiadacze PACCa skorzystają z update'u. Ta wiadomość cieszy chyba wszystkich posiadaczy darmowych kont, których jest bardzo dużo.

A myślałem że tereny dla PACC już przerosną stary, dobry Mainland ;).

Tibia maniak 03-08-2005 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hendel
Hmmmm trzeba wziąść się za skillowanie ;( ... niedługo będzie ATAK UHMAKERÓW na jaskinie z rotami i dwarfami poszukujących (zdobywających :P) Soul Pointsy :( nie podoba mi się to rozwiązanie... szczególnie na serverach non pvp ;( teraz na skilla będzie trzeba czekać jakiś tydzień :(

Napewno niebedzie tak zle wkoncu napisali ze ludzie chcacy spalac mane a nie expic niebeda mieli problemow wiec ten najazd Uh makerow niebedzie az taki wielki ( o ile bedzie wogle ).

spider-bialystok 03-08-2005 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fundak
Fajnie że zrobili te podziemia, ale dlaczego PODZIEMIA?? Jakoś ich nie lubie. Gdyby zrobili jakąś wyspę która jest dostępna dla FACC, to by było fajniej IMO.

Takim to trudno dogodzic ;p. Update zapowiada sie wspaniale, nowe tereny, potworki, nowe wielkie miasto ale martwi nie jedna rzecz. Ceny run w sklepach. Jesli beda one wysokie podniesie to rowniez ceny run u graczy ;/. Mam nadzieje ze jakos to rozwiaza.

zabek 03-08-2005 20:56

moze powiedzcie cos wiecej o nowych terenach dla facc?

Mazerlander 03-08-2005 20:56

Mowilem ze update bedzie dobra rzecz? Nikt mnie nie sluchal ...

Ach darmozjady kupilem sobie dopiero pacc i myslalem ze bede cos mial co wy nie macie a jednak! A i tak dobrze pozwiedzam z kumplami faccami terenki nowe.

Oby update w tym tygodniu bo juz mnie te stada mc robiacych runy na ostatnia godzine denerwoja.

Geharb 03-08-2005 20:57

Ja mieszkam w kazo ciagle chodze expic do kopalni i te podziemia mi sie już przejadły....tylko żeby te potworki były nie tylko w tych podziemiach no i jakies ciekawe itemki z nich wypadały...
Jutro pewnie bedzie z 50 stron tematu:P

-=DanieL=- 03-08-2005 20:57

I poco te noobki płakały? widzicie nie jest źle te SP to niejest katastrofa

p.l 03-08-2005 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiol
Nareszcie CipSoft zrobił coś dla nas, posiadaczy FACC. Wreszcie nie tylko posiadacze PACCa skorzystają z update'u. Ta wiadomość cieszy chyba wszystkich posiadaczy darmowych kont, których jest bardzo dużo.

A myślałem że tereny dla PACC już przerosną stary, dobry Mainland ;).

ja (FACC) tam bardziej się cieszę z tego, że będzie można ropować znów lootbagi, co w sumie jest pewnym wyrównaniem przewagi PACCanów z poprzedniego upa.

Mario5 03-08-2005 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Takim to trudno dogodzic ;p. Update zapowiada sie wspaniale, nowe tereny, potworki, nowe wielkie miasto ale martwi nie jedna rzecz. Ceny run w sklepach. Jesli beda one wysokie podniesie to rowniez ceny run u graczy ;/. Mam nadzieje ze jakos to rozwiaza.

Mnie też to martwi, ale z innych powodów. Ja runy robie i jeśli ceny w sklepach będą niskie to gracze nie będą chcieli kupować run od takich jak ja i nie będę miał z czego żyć. ;(

Kerin Tale 03-08-2005 20:58

powiem tak.....a nie mówiłem ??!! Wszyscy tak narzekali i narzekali a jednak będzie ten update dla wszystkich :) i o to przecież chodzi :) a skoro żadna osoba w niepublicznym update, nie narzekała, więc i my nie będziemy narzekać :) i nie jest wcale prawdą, że większośc tutorów itp to same 100+ :) wielu tutorów ma o wiele niższe lvl-e a skoro oni nie narzekali to i my nie będziemy :) jestem jak najbardziej i za soul points, i za zakazem lurowania i za wszystkim tym co w późniejszym czasie wyjdzie nam wszystkim na lepsze :) kwestia ambicji i czasu :)

..::QRAS::.. 03-08-2005 20:59

ucieszylem sie z tym co przygotowali dla facc :P

Black Warior 03-08-2005 21:01

a tak wogóle to o co chodzi w tym test serwera. :/ co tam sie robi?

Hjotszn 03-08-2005 21:02

huahaha

/edit/ciach

Mario5 03-08-2005 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black Warior

Zwiedza się to co cipsoft zmienił.

Maestro8 03-08-2005 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black Warior

bije noobow

Mario5 03-08-2005 21:05

Czasami test server jest non-pvp, więc bicie noobów trzeba załatwić w realu.

B_O_B_E_K 03-08-2005 21:06

testuje sie to co se cip'y wymyslily :p

Nezael 03-08-2005 21:08

Hail Update!

Hail Cipsoft!

Hail Ja:P < nie mogłem sie powstrzymac:D>

Palladni 03-08-2005 21:09

No no... Przygotowali coś także dla facców, ogólnie zapowiada sie nie tak źle jak na początku mogło sie wydawać...

J0hny 03-08-2005 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok

Był na forum temat o test servie wcześniej przed tym zakazem :P byl w nim link do stronki na ktorej pisały cenu run trzeba było patrzeć ;) ale nie podam ci linka bo nie chce bana :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18.