![]() |
Dobra wiadomość
Cytuj:
A myślałem że tereny dla PACC już przerosną stary, dobry Mainland ;). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
moze powiedzcie cos wiecej o nowych terenach dla facc?
|
Mowilem ze update bedzie dobra rzecz? Nikt mnie nie sluchal ...
Ach darmozjady kupilem sobie dopiero pacc i myslalem ze bede cos mial co wy nie macie a jednak! A i tak dobrze pozwiedzam z kumplami faccami terenki nowe. Oby update w tym tygodniu bo juz mnie te stada mc robiacych runy na ostatnia godzine denerwoja. |
Ja mieszkam w kazo ciagle chodze expic do kopalni i te podziemia mi sie już przejadły....tylko żeby te potworki były nie tylko w tych podziemiach no i jakies ciekawe itemki z nich wypadały...
Jutro pewnie bedzie z 50 stron tematu:P |
I poco te noobki płakały? widzicie nie jest źle te SP to niejest katastrofa
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
powiem tak.....a nie mówiłem ??!! Wszyscy tak narzekali i narzekali a jednak będzie ten update dla wszystkich :) i o to przecież chodzi :) a skoro żadna osoba w niepublicznym update, nie narzekała, więc i my nie będziemy narzekać :) i nie jest wcale prawdą, że większośc tutorów itp to same 100+ :) wielu tutorów ma o wiele niższe lvl-e a skoro oni nie narzekali to i my nie będziemy :) jestem jak najbardziej i za soul points, i za zakazem lurowania i za wszystkim tym co w późniejszym czasie wyjdzie nam wszystkim na lepsze :) kwestia ambicji i czasu :)
|
ucieszylem sie z tym co przygotowali dla facc :P
|
a tak wogóle to o co chodzi w tym test serwera. :/ co tam sie robi?
|
huahaha
/edit/ciach
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czasami test server jest non-pvp, więc bicie noobów trzeba załatwić w realu.
|
testuje sie to co se cip'y wymyslily :p
|
Hail Update!
Hail Cipsoft! Hail Ja:P < nie mogłem sie powstrzymac:D> |
No no... Przygotowali coś także dla facców, ogólnie zapowiada sie nie tak źle jak na początku mogło sie wydawać...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18. |