Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Witam!Mam masę pytań do was i z góry dziękuje jeżeli ktos na nie odpowie. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=44668)

Vil 04-08-2005 21:44

-aktualnie jest 2-3 sorcow ktorzy byliby w stanie odebrac ryckowi 100 lvl polowe hp uzywajac ue
-ryckowi nie jest potrzebne pvp tylko pelny plecak uhow
-nie ma najlepszej postaci

finito

Kusznik 04-08-2005 22:03

2.Jeśli zamieniasz się w potwora nic u ciebie sie nie zmienia poza wygladem masz wszystko tak samo -.-

Darth Ryba 05-08-2005 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Druid Dorian
Czyli ostatecznie najlepszy jest palek rycek druid czy knajt?

rycek i "knajt" to to samo :p

niewidomy 05-08-2005 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łowca MeNeLi
według mnie wygrałby sorc... podaje powody:
1. UE i wszystko jasne
2. Napewno wyposarzony w UH'y
3. SD i koleś leży
4. E Wave też jest mocne
5. G E Beam i E Beam

dodam ci pare watpliwosci
1. knight mmoze sie odsunac palek nie ma problemu jak nawala z daleka(unikac jak? prawy gurny kat ekranu)
2.sd? zalezy jesli trafia mozna palem krecic sie dookola sorc nie trafiajac dostaje 3 strzaly -.- knight moze sie uhnac i podejsc
3.e wave mozna tez uniknac i trudno nim trafic (prawie)

sorc druid knight pal kazda profesja jest dobra

kto by wygral ? hmm to zalezy w skillach i umiejetnosci grania w tibie

kunbal 05-08-2005 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morwi
summonowac moga tylko druidzi/magowie, a runa convince jest dla pozostalych profesji....

Ciekawe co takiego knight z convisuje

morwi 05-08-2005 11:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kunbal
Ciekawe co takiego knight z convisuje

wszystko na co starcza mu many... np jesli sie nei myle najwiece many trzeba na fe (690) to na 139 moze se go zconvincovac-.-

Krzy_ek 05-08-2005 22:22

moim zdaniem wygral by sorc bo ma on czar tzw. ultimate explosion;]

Rejdi 05-08-2005 22:25

@up
Wiesz, ostatnio jeden sorc na lvlu 45 testował na mnie UE (mój lvl wtedy - 60) i odjął mi tylko 217 hp... więc gdyby spotkał się knight na 100 lvl i sorc na 100 lvl to wcale nie znaczy, że sorc 1 UE rozwali teog knighta... raczej potrzebował by 2-3 UE, a knight jak wiadomo może targać GÓRY UHów.

Adrianoss 06-08-2005 13:41

tu wazne sa umiejetnosci zalozmy, knajcior np ma tam jakis dobry eq i co bierze na druta /sorca oczywiscie bron 2 reczna i caly plecak uhow ile tego wyjdzie nie wiem na pewno ze 500 uhow, a co druid/sorc nie dosc ze ma malo cap to jeszcze musi targac uhy i runy ofensywne, no i ewentualnie mf zeby utamo vite, exure vite uzywac, oczywiscie to sa spekulacje bo przeciez druty/sorce moga summonowac sobie "przyjaciol", ale mysle ze knight by wygral ;p yhmm inna sprawa ze ek+bohy+utani hur~100lvl ma podobna predkosc co sorc/druid na utani gran hur, przynajmniej mi sie tak wydaje

Infernal Assassin 06-08-2005 18:28

To pytanie jet bez sensu 9mowie o kto wygra). Na takie cos składa sie sporo rzeczy. U sorka mlvl, pala dist, knighta skile itp... Nie da sie pwoiedziec
jednym razem wygra knight innym pall ia innym sorejk czy druid... To jest głupie pytanie

Oleczek 06-08-2005 18:41

1.Możesz go uhnąć
2. ... n/c

Zamiast sobie zawracac glowe glupotami idz słownik poczytaj -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32.