![]() |
jak tak drogie runy to moze niech podwyzsza ceny itemkow do sprzedazy
< chodzi mi tu o tego typu co mace, chain armor bo takto z czego ja wyzyje jak nie z loota ? > |
Update Test Serwer?
Wszyscy tak piszecie o tym update i test serwie a czemu nie mozna wejsc na niego ?? odpowidzcie czy mozna wejsc i sprwadzic jak tiquanda wyglada
|
Czy to prawda ze demony bendą atakowac na Darashii?Kurde a tyle sie tam expilo ;(
|
Cytuj:
2.Myslisz że demony beda chodzic se pod depo i wszystkich zabijac, albo beda na powierzchni?? Myslisz ze beda w Twoich rotach??. Twoje myslenie pozostawie bez komentarza... @Update Za***iscie, tylko ze wlasnie mi sie znof skonczyl pacc i musze kolejnego dokupywac.. :/ |
Dzisiaj paccek a na sorcu 4dni pacca neich ten test szybciej bo chce UE : )
|
mmMmm
Jaa nie moge :] Ja chce dom w tym calym Porcie =]
Kiedy ona Bedze :p |
a co z tym ropaniem???
BYla mowa ze ni ebedzie mozna robic trapow w np. kopalniach.
Chodzi mi o to ze zasypuja te pole do ropania? |
Fajny Update :) sie zapowiada (oprócz Soul Points'ów - chociarz moga niebyc najgorsze :) ... wykupilem se pacca i czekam na tiquande :P
|
ej moglibyscie
Ej a moglibyscie pokazac zdjecia z nowych podziemi dla FACC???prosze!
|
Cytuj:
|
:D ALE fajne :D
Za***iscie bedzie po update :D (zapominajac o soul pointach) Ale bedzie.ciekawe jakie tereny beda dla facc ?? znacie moze ?? albo tereny :D
ale osobiscie nie chcial bym sie spotkac z orszelaaaa cos 8o 8o 8o 8o 8o 8o tam :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: 8o 8o 8o 8o 8o |
!!!!!!! Zaaarąbistaaaa yeye!!!!!!!
|
Ej Czmu nie mozna wejsc na test serv.. ;(
|
Omg Piekne to wszystko xD
|
NORMALNIE SIE DOCZEKAC NIE MOGE :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a tak w ogole super to bylo i mi sie podobaja soul pointsy bo utrudnia troche tibie ale to nie bedzie problem zwlaszcza dla niskich lvli |
MMM Strasznie mi sie to podoba teraz juz wogle niebede mogl sie doczekac tego updata . Błagam pospieszcie sie dobze ze robale wypadaja z rotow szybko bedzie mozna je nazbierac :) i dobze ze runki sa takie drogie :P .
Wogle Update jest suuuuper !!! |
c00l! nareszcie nie bedzie macro userów którzy chowaja się gdzieś i robią runy :]
teraz będe na szczury polował po przynęte xD |
Artykul przepiekny, ale reszta nie... A do tego soul pointy i ceny w sklepach. Ja sie zalame, ale i tak musze PACCa przedluzyc bo nie wytrzymam z FACC po update :P
@offtopic Moze ktos wie czy oficjalny Test Server jest tylko dla pacc czy moze tez dla facc bp nie wiem czy sie wyrobie z zakupem pacca:P:P |
fajna ta tiquanda spodobala mi sie :D
|
:d
Fajowy Update podobra mi się bardzo. Wszyscy poruszają sprawę sount pointów a nikt nie poruszył tego że pałkowi speary będą znikać. Zapewne dojdą nowe czary ?? Z tego tekstu co wynika ( np. to : " jakąś dziwną magią " :D ). czyli będą nowe runki mam nadzieje że dla palka wyjdzie jakiś ofensywny czar typu : exori , ue, ps. Super mam nadzieję że najpuźniej wyjdzie jutro ! :cup: bo inaczej skacze z balkonu (ah ten parter). A tak pozatym chyba upie pacc 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |