![]() |
Cytuj:
...np wszystkie Sword of Valour zostały zamienione na sword, magic plate armor na plate(chain?) armor... itd itd Co do M lv, ponoc dawno dawno(naprawde dawno!) temu istanial JEDEN mana cask... jest to raczej legenda, ale kto wie?! |
Tak, jest knight z 8 mlvl, tu gdzies albo na gery.pl byl screen... poszukajcie.
|
Cytuj:
|
mam pro¶bę niech mi kto¶ wytłumaczy o co chodzi z czyszczeniem dp i skilli
P.S. jak czytam o tym i o tym że CiP robi± wszystko żeby Bubble nie traciła lvl(dzi¶ założono taki temat) to zaczynam uważać że tibia to shit i tyle jak kto¶ stworzy sensowne server na OTS to msg me in game przezuce sie bo tu komercha jak cholera chyba.(masz PACC to robia reset serv żeby¶ miał swój lvl) |
Cytuj:
|
Bubble ma 8 albo 9 mlvl to prawie nie mozliwe u knighta 15mlvl to graniczy z cudem a jesli sie ma meza GM'a to i tak nic nie znaczy bo on nic zrobic nie moze a nawet jesli to i tak to by bylo nie fair :O .
|
Cytuj:
|
a ja mam..........
A ja mam 23 mlvl na 17 druidzie
Mati howtomeki secura 17 lvl a 23 m lvl ab lub carlin skille 360/ 290 |
Mój s±siad , który gra palladynem ma 12 lvl magic a ma 37 zwykły
Mój drugi s±siad , który gra Knightem Wyczarował na 35 lvl-u 5 magii... Więc wychodzi na to ze : 37 Palladyn : 12 Magii 44 Knight : 5 Magii :)) 8o |
A ja knightem mam 2 albo 3 mlvl :) na 16 zwyklym, a palkiem na lvlu 11 :P mam 5 albo 6 mlvl :)
|
Ja na swoim druidzie mam 17lvl i 27mlvl
|
Moj qmpel ma knighta na 31 lvl i ma 6 magic lvl(od 4 miesiecy koles męczy magic lvl):D
|
może kto¶ mi dać linka do tego 500+ screena?
a tak se my¶le weĽcie miejcie najlepszego loota i 500+ lvl a tu nagle 20lvl i gówno w plecaku 8o |
muj kumpel ma 80 lvl i ma 6mlvl a jest knightem!! :]
|
1 rzecz m±z buble jest dyrkiem firmy sponsoruj±cej cip soft ale to jej skili niepodwyzsza tylko dostala kilka upominkow poniewarz netsieze wymyslil kilka konwentow do tibi (noi jedno male oszustow o legendranym quescie ktory nie istnieje ale dobra)i nie zapominajcie o legendarnym cycobujcu muj kumpel go znal bardzo osobicie byli najlepszymi kumpalmi ale potem sprawy osobiste sprzeczki z cipami ..... sprawy osobiste ale on mial o ile pamietam 24 czy 26 mlvl palem wkoncu kiedys on mial najlepszy lvl i prawie najlepsze skile na lunarze potem dednol sprzedal postac ...... wkoncu nie wasza sprawa co sie dzialo dalej
|
ja wiem że Articorz na Hobermie na 117lvl mial 22mlvl palkiem.
|
Ja mam 26 Druidkiem... a Palkiem miałem kiedy¶ na Hibernie 10 mlev... 8)
|
a ja bym chcial link ze zdjeciem z tibia.de z tym 500+lvl bo nie moge znales na tej stronce
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43. |