![]() |
Wszyscy chwalicie bla,bla nudy!
Ja zaglosowalam na nie! Nie cierpie moderatorow (oprocz Fanfiego z nim sie fajnie gada) !!! Szczegolnie Gremlina! Bleeeeee i jeszcze ma byc dzien w ktorym mam byc grzeczna? To przesada!!! ?( 8o |
Re UP: Co my wam robimy? Aż tacy źli jesteśmy? Powiedzcie to może się zmienimy :P
|
1. Odpowiadacie na pytania +
2. Pozniej sa watpliwosci - 3. Chce sie zadac to pytanie, ktore rozwieje watpliwosci lecz nie ma jak bo temat jest..zamkniety!!!! I JAK TU WAS LUBIC? |
re.up
Widzisz... min na tym polega nasza praca ;) temat się skończył -> trzeba zamknąć , bo będzie nabijanie postów... Ale da się na lubić :D A Gremlin to poprostu Profesjonalista, dla niego nie ma "zmiłuj" :D |
Nikt nas nie lubi, nikt nas nie lubi...jaka szkoda :P
Ustalmy datę tego, jakże wspaniałęgo dnia. 8 kwietnia zostaje? |
n3m3s!s ja was lubię:P No może z wyjątkiem Gremlina(bo Profesjonalista), Zaglady(bo nie wiedzieć czemu on mnie nie lubi), Magusa(bo cham jeden wie za co:P ale pewnie nie pamięta). A mam wspaniały pomysł aby do ustalania daty i wszystkiego tego nie przyczynili się Moderatorzy. To od Użytkowników wyszedł ten pomysł i Mody niech się interesują, jak wszystko będzie ustalone:P Wy się zastanówcie nad tym comiesięczym losowaniem "kto straci upomnienie", żebyście się nie nudzili.
|
najlepiej zeby byl, ale 30 lutego!!
|
No więc ja oceniam jak lubie modków:
- Fanfi- neutralny bo go prawie nie spotykam :? - Gremlin- do pana profa nic nie mam (prawie zerwoy kontakt XD ) - Gimli (alias bambus)- spoko chłopak można pogadać na luzie :D - Omader (alias palma) - też spoko :D - Zagłada- spoko facet- wie dlaczego ;) - Matkus- Też fajny facet (a w ogóle to jk sesja wyszła?? :D ) - nemezis- Może być :D - Dobo- No z nim dawno nie gadałem- neutral Ktoś tam jeszcze został?? Mam andzieję że nie :D No to poza tym [roponuje aby rada zdejmij/zostaw (upomnienie) była 20 dnia każdego miesiaca :) A Dzień moderatora w...... Moze 1 czerwca?? Przecież modki to duże dzieci ;) |
Cytuj:
Ja lubie modków a został jeden który nie wiem po co jest mnianowicie Ivan |
Iwan jest szefem działu o OTS.
A poza tym mói 30 lutego bo nie ma tej daty. BNie kapnałęś się?? |
No masz racje nie skapnołem się ale she_devil jescze nie dorosła do tego by docenić moderatorów niezdaje sobie sprawy jaki śmnietnik byłby na forum.
|
Odszczekuje teraz wszystko co powiedzialam o tutejszych moderatorach (nawet ty gremlin) co do tibia.xx.pl mam watpliwosci
Jeden z modkow czepia sie o moj... wyglad (Hukeram) Troche dla mnie tego za wiele ale wy tutatj to jestescie powiem Boscy |
Taki dzień powinien być. Moderatorzy nie rozdawali by wtedy upomnień i używali swojej amnestyjnej mocy :D.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03. |