![]() |
Cytuj:
|
Film bardzo mi sie podobał, chociaż nie da sie ukryć że jakość nienajlepsza. Btw mógłbyś mi wrzucić na maila tracka z mortal kombat, bo nigdzie nie moge znalezc :( byłbym BARDZO wdzieczny.
|
A Wiecie może jaki to utwor ten na samym końcu ? sam sobie go zassam tylko nie znam tyt a niechce mi się po słowach szukać.
aha i jeszcze bym prosił o tytuł nagrania ktore leci podczas ukazywania się napisu : He is strong |
plx :D
BuMp + wznowienie prośby. Moj mail [email protected]
|
problem
ja sciagnolem se film i jak wlaczam (w winampie) to slyszec glos ale nie ma obrazka powiedzcie mi co mam robic
|
pzrepraszam juz mi dziaala a poza tym opowiem wam cos :ja mam duzo mzuy na kompie i sluchalem ten film i nie mialem obrazu i tam byla piosenka flera a ja mialem ta muze na kompie i mysle przecierz ten film trwal 7 minut to co mi sie komp rozwalil? 8o
|
:] no film fajny ale jak juz zostalo to zauwazone kilka rzeczy moznaby poprawic
1) jakosc filmu ... ale o tym juz bylo 2) przejscia muzyczki - tez bylo .. 3) napisy kilka bledow - bylo :] 4) heh i troszke mnie nudzil poczatek z solowaniem bk :P ... nudy :P ogolnie filmik fajny ja lepszego bym pewnie nie zrobil ;] ... tak czy siak nie poddawaj sie :] przyjmij krtyke to napewno nastepny filmik bedzie juz na profesjonalnym poziomie :] |
Muzycka
MNIE SIE BARDZO SPODOBAL FILMIK :p OBY TAKICH WIECEJ !!!
ale nurtuje mi takie jedno pytanie ... bardzo podoba mi sie piosneka ktora jest po muzyczce Kubusia Puchatka :) Chodzi mi o to techno :) jak bys mogl tu podaj mi tytul i wykonawce bo chcialbym jej wysluchac w calosci na GG lub tutaj ;) z gory dzieki za odpowiedz |
A ja wam sie podobalem w tym filmiku? :(
|
@Longereczek: Musisz sciagnac plik ktory jest podany na 1 stronie :)
|
Ty tam byles gwiazdą nomber łone (dla nie wtajemniczonych "numer 1<jeden>)
i jeszcze nie bylo w watku : SToooo Lat Stoooo Lat niech Zyje zyyyyyyyyyyyyyje nam ;) Z okazji drugiej rocznicy w Tibii !!! :) pozdr |
Właściwie to dzis mija moje 2 lata :-)
Created:Sep 02 2003, 19:57:47 CET Dzieki za życzenia *<: -) ~Bebilon. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |