![]() |
Jednym słowem chamstwo innych graczy.
|
@alanusek1997
Ty archeologu popatrz na date i wyjdz zamykajac za soba drzwi z drugiej strony na trzy zamki i wywal wszystkie klucze kazdy w inne miejsce -.- -.- @Down Licze na to ze w trakcie pisania swojego postu mojej wiadomosci jeszcze nie bylo... |
Po 1 po co summowac potwory w miescie ?
po 2 Carlin to najwieksze skupisko noobstwa.... po 3 Czy ty nieznasz tych dzieci ktorym rodzice kupuja neta i itemy na i takie dzieci po 12-13 lat mysla ze sa fajne ?;] |
Cytuj:
Proponuje do regulaminu dodać zakaz krzyczenia: "Archeolog!" albo "Było!", bo inaczej nie będzie się dało rozmawiać o rzeczach, które były już poruszane, ale dawno temu. :P Co do teamtu... Cóż, zwyczajnie przez takich ludzi nie gram w Tibię. :( Gra całkiem mi się podobała, ale zbyt często ma się wrażenie, że lepsza byłaby offline. :/ A po co przywoływać potwory w mieście? Dla zabawy? Rozrywki? Przerwania monotonii? To przecież nawet lepsze od zwykłej iluzji zamiany w potwora. :P |
Hihi
Ja se kiedys ide z kolesiem do thais ok stoimy przed depo,ja 11lev koles 15,idziemy gdzies pk jakies 50+ spotkalismy walimy go on nas zaajebal xD,odkupilem od niego swuj wlasny war hammes :D potem nam znik skull idziemy do ab on za nami i muwi do mnie "give me you war hammer"a ja "what is it?" a on "you know what" a ja ze nie muwi ok dam ci w depo on muwi nie tera or ded a ja w8 caly czas ide ja przed depo on mnie zaczyna walic wlaze fastem do depo i siedze se..Potem lookam przed depo typiara z rs 50+ muwi "can you help me ?" ona w czym a ja zabic geja ona "O.K" walimy ****a huj padl i miala typiara loota xD
|
Cytuj:
Poprostu ubić takich dzieciaków, to się nauczą. Pewnie mają 8 lat i robią co chcą bezkarnie przed monitorem. Takich to się z servera wy*******a, bo będą go huntować na 15 lvlu i się popłacze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic hmm, sam nigdy nie wiem co z takimi zrobić. Trochę szkoda fraga. Jak zabijesz to ci zaspamuje privat. Najlepiej poczekać i zabić poźniej, ale poźniej to już złość mija :D |
Luknijcie na date tematu.
|
No i czego odkopujesz temat sprzed dwóch godzin?
Już pisałem: są problemy, które jednak nie przemijają-wątek noobostwa w Tibii jest jednym z nich... Tak sobie pomyślałem-zabijanie graczy z niskim poziomem zaq mordowanie summonów, powoduje, że ogólnie PKing staje się czymś normalnym... A to też odstasza od gry. :P Tu kil or not tu kil? :d |
HaHaHa !!!
Wiecie oparcowalem super metode na takie typy !!! Juz 2 lata temu
otuż : I-taki o to noob nie przekracza zwykle 15lvl wystarczy sobie zrobic jakiegos Kill hara i jak ci zabija summona lub zajebia loota tak jak mi dzis z mojego rs Knight armora rozjebalem natychmiast ale nie wypadl ;/ potem idziemy do delikfenta i walimy mu serie z ruzgi taki o to delikfent pewnie ucieknie za masto z nie wiadomych przeczyn a my go sobie na luzie DED !!! II-jak zabijac takich noobów bez czahy i bez trapa ?? prosimy kolege aby nam zjehal hp do 1-10hp i wlonczamy utamo vite dziala 4min idziemy pod depo i zaraz zatakuje nas jakis noob my dajemy exure exura gran itp. i go dedamy pewnie bedzie pisac plx no please itp III- dobry sposub isc na roty w temple thais i zbloczyc sie nimi zaraz jakis noob zatakuje i padniemy mamy 15 min radze wylogowac sie blisko !!! i go dedamy !!! o to moje rady !! Sorry za blendy !!! :cup: !!! |
kopmy dalej! az dojdziemy do chin!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:12. |