![]() |
Macie problem -.- Widocznie sie pisze dwarfen przy armorach :/ Ja sie dziwilem czemu dwarven shield a nie dwarfen shield: przeciez nie ma dwarva tylko dwarf...grafika byla wprowadzona juz w kliencie 7.4 poniewaz na otsie pod 7.4 widzialem pokoj z rarkami i byly tam itemy jakich w zyciu nie widzieliscie. Nazwy byly tylko tego armoru, dwarfen legow i kilku innych (np. dark robe). Moim zdaniem armor istnieje a wy wszyscy jestescie niewierne nupy i tyle :p
|
@up
chociaż ty @TOPIC!!!!!!!!!<<<<<<<<<< DAM wam filmik z "widzeniem" go tylko powiedzcie jak sie go WKLEJA???!!!!! |
@up
www.rapidshare.de <-- reszte chyba sam załapiesz? Na forum podajesz link, który ci tam podadzą. @topic Arm istnieje i nazywa się Dwarfen a nie Dwarven. Można go zdobyć questu, którego część jest od 35 lvla a ta część z dwarfenem nie wiem czy ma wogle jakąś bramkę. |
Fake.
Filmik też można podrobić, więc nie chrzań, było już kilka fake filmików na forum. CIP nie strzeliłby ortografa. (dwarfen O.o) Pozdrów kolegów z xx.pl i powiedz żeby następnym razem się bardziej postarali. |
Cytuj:
aa i to już drugi błąd CIPów pierwszy to dwarfen bridge. i sprawdz se pancerze na tibia.org.pl i tibia.pl serio DEBILIZM sie szerzy założyłem topica dość dawno a juz na stronkach jest ten armor -.- @topic filmik wkleje jak mi rapishare odpali bo mi nie chce go załadować |
Re: up
Filmik mozna podrobic uzywajac OTS. Tego filmu nie widzialem, ale wiem, ze to nie fake. Skoro zbroja jest na tibia.pl to istnieje i mozna ja zdobyc. Czy z questu czy w inny sposob nie wiem, bo filmu chyba jeszcze nie bylo. |
Dla niedowiarków ;P
|
Omfg macie napisane na tibia.pl w dziale przedmioty ze takie cos istnieje...
|
@upup
i takk ci nie uwieżą, bo to przecież FAKE ---..........--- @up mi sie wydaje ze nie wiedza ze taki dzial istnieje bo prubuje im to powiedziec od kiedy sie tam pojawil @topic http://rapidshare.de/files/4119759/D...rmor2.rec.html OSTATNI jak teraz nie uwiezycie to w dupie was szczerze mam róbcie se postac na selenie a ja was zaprowadze |
Nie wiem ja kskomentowac tych ktorzy nie wieza :P
Przeciez jest na to quest !! tylko trzeba poszukac B) |
Hm, a czy pitek nie jest przypadkiem "Winszu" ktory wczesniej nabluzgal na tym forum na ktoregos moda? (Hegemmon, czy jakos tak, sorry ale jestem nowy na forum) Wlasnie czytalem dla zabawy bany I skojarzylem :P
A co do arma, coz. Kompletne nie dla maga z powodu capa, ale może zbierać kurz w domku :D |
Juz wklejałem tą fotke.. a wy dalej nie wiecie czy on istnieje czy nie.. co wy z tymi fake'ami.. jest z questa.. ;)
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ts/armor_7.jpg |
Ja znalazłem drzwi za którymi byla skrzynka wlasnie najprawdopodobniej z tym armem ale te drzwi byly jak te do postmana z kórymi sa mailboxy , ale kumpel z ktorym bylem wykonal postmana i nie mogl ich otworzyc, podpowiem ze jest to kolo innego dość znanego questa
|
Moim zdaniem ten caly armor to 1 wielki fake przeciez kozystajac zotsa mozna bardzo latwo podrobic kazdy przedmiot lub zniemic sobie grafiki w tibi tak zeby np taki lether armor mial wyglad jakiegokolwiek innego arma a napis sprytnie zamazac dla niepoznaki.
|
Cytuj:
@pitekk thx :P |
Boshe ten armor istnieje, quest jest dość łatwy, trzeba tylko mieć szczęście do wylootowania pewnej rzeczy i odwiedzenia of.
|
Cytuj:
@topic Jakis old backpack czy cos takiego potrzeba, zaniesc jakiemus npc i te drzwi kolo crusader helmet questu bedzie mozna otworzyc...(chyba) Cytuj:
|
OMG jest ten armor ja mu wierze bo widzialem sam na oczy na hibernie dla nie dowiarku witamy prosze pisac dark mentor na mainie pokaze wam ten arm
|
Ten Armor istnieje sprawdźcie na tibia xx.
Moj pierwszy post. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |