![]() |
Cytuj:
|
ja bym na twoim miejscu wzial axe (bo fire axe fajniej wyglada od brgiht sowrda:P)
|
sword
Sword Jak Nic:):):):)
|
Cytuj:
a rycerze w historii polski mieli miecze :p ;) |
hmm ja radze swordy.Predzej brightem cos blokniesz niz fire axem ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiekszosc ludzi na swiecie uzywa inernet explorera. i co, jest najlepszy? raczej nie, przeciez jest opera, firefox, mozilla wiekszosc ludzi w polsce uzywa gadu-gadu. nie sadze zeby byl najlepszy, bo jest takie cos jak tlen, wpkontakt, konnect @TOPIC: jezeli jestes pacc to polecam axe lub sword (magic sword i stonecutter axe mozna zdobyc w anihilatorze) ale mimo wszystko raczej axe (waga broni u knighta ma male znaczenie, atak ma lepszy niz sword, obrona mniejsza ale jak uzywasz fire axe to wiekszosc hitow idzie na tarcze, no i sa tansze) a jesli jestes facc to polecam cluby (thunder hammera i tak nie bedziesz mial). wcale nie sa takie zle. popieram tutaj zdecydowanie Vila- duet skull staff i warhammer nie jest taki zly ale i tak wybor nalezy do ciebie ;) |
Ja tak jak inne osoby polecam axe sa lepsze od swordów atakiem a cap dla knighta sie mało liczy bo i tak ma go dużo więc polecam axe :p
|
Cytuj:
na takiej samej zasadzie mozna twierdzic ze w swordach nie ma zadnego wyboru bo ostatecznie i tak sie walczy gs/bs a po drodze zmienia tylko bron jednoreczna ( tak jak w clubach ). Cluby sa nieco slabsze, ale za to inne bronie trudniej dostac ( questy/ potworki ), sa drozsze/ ciezsze itp. Na tym polega balans broni. Trzeba jednak przyznac ze brak broni typu TH ( w porownaniu do powszechnej dostepnosci SoV/SCA ) to powazna wada, ale biorac pod uwage ze 90-95% tutaj obecnych Sova nigdy w lapkach miec nie bedzie to wiele to nie zmienia dla tematu. |
Xd
heh wiesz co wybiez kusze :P
bedziesz indywidualny XD |
Ja cały czas waliłem swordem ale pare dni temu zrobilaem knighta kturym robie skille na axe i nieżaluje a co do clunuw to nigdy nimi nie walilem bo wszyscy mi je odradzali >
________________ profesja:knight lev:10 skille:44\44 (axe) (rosna bardzo szybko) mlev (2) ;( ;( świat:calmera |
Lol Mam Palka na Calmera
Mam skille 40/25 is ise ciesze :cup: spowodu tego lol
lecz mam slabe eq czyli na jlepsze co mam to crown armor :cup: kturego kupilem :D |
co wy *******icie !!!!!!!!!!!!!!111111111111111111 axe rox
|
Cytuj:
A topic... Ja tam moge walczyć i swordami i axe... A clubuw nie trawie :baby: |
Knight moze walczyc kazda bronia zalezy od gustu i ilosci pieniedzy
np.skil idzie tak samo szybko skull staff - atak jak bs ale mniejsza obrona ale za to 17 cap daje mozliwosci wziecia duzego loot z huntu bs - drogi lecz bardzo dobry lecz mozna sie poplakac bardziej niz po utracie skull staffa :P f axe - no tak posrodku ja wybralem cluby poniewaz sa tanie i lekkie i mi sie podobaja bo LUBIE WALIC Z PALY W LEP :D |
Wiec tak jak powiedzial gremlin knightem od okolo 60 lvl nie odczujesz roznicy az do 100 ale trzeba zauwazyc ze club ringi jak i axe ringi sa duzo latwiej dospne na nowych serwerach niz sword ringi i ich cena rowniez jest nie porownywalnie nizsza .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |