![]() |
A czy te bossy sie regularnie respią i w tych samych miejscach, czy moze tak jak yeti bardzo adko? Mogę sie założyć, że z bossa smoków mogł by greate shield poleciec ;p
|
Nowy filmik z Dragon Bossem :) oglądać i komentować. ^^
|
Superr
Powiem jedno Super tylko ja sie nie odwarze sam chodzic :P
20:57 You lose 344 hitpoints due to an attack by Demodras. :>> rox |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zaraz ogladne dam edita:) Filmik jest zaje***** i GZ dal tego pana ten boos wali 3x mocniej od dla GZ Wiecej takich bosow :) Ciekawe czy on tam ma resp regularny czy kiedy mu sie podoba:P ciekawe ale fajne miejsce na dle i dragi dal hlvl GZ |
Juz wrzuciłem kolejny filmik... tyle obejrzeń a tak mało komentów...
|
ten link ze stone bossem niedziala :/
|
Nie moge sciagnąc filmu ze stone bossem.
Wyskakuje cos takiego:File /files/3936755/...m_Boss.rec.html not found. |
Nice filmiki :)
|
link z golemem nie dziala ::((
edit:już działa |
Czekajcie zaraz poprawie mam nadzieje...
Edit : ok powinien działać :) |
Teraz działa:]
Istny lol...zawsze filmy kręci pallek ^.^ BUAHAHAHAH!!Murius dał popalić ^^ Jedno SD i ded,L.O.L |
^^ No niektóre wcale nie są takie mocne, ale Demodras i Old Widow narazie niezłe :P ciekawe jak Orshabaal bedzie pacał :D
|
Fajny filmiki szczegolnie ten z golemem :cup:
A tak przy okazji czy ten filmik z golemem ukazuje kawalek tunelu z Thais do kopalni Kazzo?? |
cos mi sie wydaje że orshabaal respi sie czasami na parchmencie ale to tylko przypuszczenia. a wie może ktoś czy istnieje ten boss dwarfów a jeśli tak to gdzie bo bym sobie go z chęcią zabił ;]
|
Szczerze mówiąc myślałem że Murius jest mocniejszy a tu takie coś...
|
Murius sux, Old widow/orshabaal/demodras rox!
Jestem tylko ciekaw, czy beda bic rekordy w blokowaniu demodrasa, czy dadza sobie spokoj?;p |
Możesz wrzucić na republike czy coś tak szybko bo niemoge zessać bo mi sie limit skończył! plx!
|
Bossa dwarfów nie ma, na test servie podobno był ale to taka ściema :)
@Up na republike nie wiem czy wrzuce moze lepiej podaj maila to ci wyśle :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47. |