![]() |
Cytuj:
Avager, a moze bys zauwazyl ze ja nie jestem taki SUPER, PROFESJONALNY, HIPER, MEGA, TURBO spec od robienia grafik? Umial bym np. zrobic komputer bym zrobil, ale nie chce zeby to wygladala jak narysowane w Paincie. |
to wystarczy proste cieniowanie składające się z 3-4 odcieni koloru...to by ci zajeło z 3 minutki na jedną rzecz -.- .
|
Cytuj:
Dobra, sprobuje, szczerze mowiac niezbyt wiem jak sie cieniuje, ale co tam sprobowac zawsze mozna. |
Eee...Tak jak powiedzial wyżej Avager rzeczy jak by ludzie sie cofali zamiast iść na przód.Nie chcialo mi wypatrować błedów więc nic nie mówie.
P.S.: Ten fake zainspirował mnie do stworzenia kolejnego fake story tylko musze skądś wziąść tibie spr. 7.5.ten kto to ma nniech do mnie na gg albo poda mi link bylbym bardzo wdzięczny. Edit:Już znalazlem tibie.spr do tibi 7.5 wiec nie trzeba. |
Zapowiada sie dobrze :)
Licze na część dalszą ;) |
@oearta, Avager
Juz wpadlem na pomysl jak to ,,Wyjasnic" :P @Oerta Jak juz mowielm bledy sa robione specjalnie :D |
nawet fajne ale zgadzam sie z avagerem. Do tego on ma jeszcze miecz... :D
Ale rob dalej, bo fajnie sie zapowiada |
Dla tych ktorzy czekaja na nastepna czesc:
Nie spodziewajcie sie po niej duzo, bo dopiero w 3 czesci bedzie jakas akcja xD @Cor TIbiarz Jak juz mowilem zostanie to ,,Wyjasnione" :P |
Dla tych co czekaja na nastepna czesc (jak widze jest ich niewielu), mam taka mala zapowiedz :P
http://img83.imageshack.us/img83/661...uterowa9cu.png I teraz: 1. Wiem ze mi komputery i krzesla nie za dobrze wyszly :P 2. NIe pytajcie mnie co to sa te niebieskie ,, kolka" ;) |
Luz..
Zrob wiecej tych zdjec ;)
Mi sie jakos podoba:p tylko ze za malo zdjec ;( |
Napisalem tego posta tylko zeby odswirzyc temat i zeby ktos moze skomentowal? Aha, sorry ze tak dlugo nie ma 2 czesci, ale Mialem formata kompa i mi wszystkie obrazki zniknely, ale zapomnialem ze mam je tu, a wiec, spoko, niedlugo bedzie 2 czesc ;)
|
Fabułka mi się podoba. Z wykonaniem troszke gorzej ale też wporządku. Co do ostatniego obrazka z kompami: Widzisz, jednak umiesz zrobić komp ;) Wystarczy tylko poprawić perspektywe, bo źle stoją i gitex :>
|
bardzo ładnie a te kompótery nie są złe ... more more :P 8o
|
fake dobre czekam na nastepna czesc
|
mi sie podoba jest leprz od tego co byl nowy fake ja daje komenta chce zobaczyc 2 czesc bo to jest zarombiste daje................
11/10:] |
Do fabuły się nie czepiam bo sam napisałeś że jej niema,
ale te postacie ze spówami mi się podoboja ;] Acha, i paski HP są tak jakby za wysoko niekiedy... 9/10 |
rob dalej to jest fajne kiedy bedzie nastepna czesc:confused:
|
archeologom mówimy nie!
|
@up
100% racja @2x up w muzeach powinna panowac cisza dziecko... zahowaj spokij bo cie wyrzucą ^^ |
Jezu -.- jakbym był mode od razu dawałbym po punktów karnych. Dlaczego? Dlatego!
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26. |