Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   15 Knight Idzie Expic! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46038)

Shadow SSJ2 13-08-2005 18:50

Heh, a myslisz ze ja sie tym przejmuje :| 3 mlv osiagnolem na twoim levelu :p Wiec wszystko wskazuje ze ty jestes do tylu i nie skikaj lepiej na drugi raz ;)

"BuRsZtYn" 13-08-2005 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dycio-Krs
Mysl co chcesz mam 15 lat :) Dobra skonczmy temat!! Nie przejmuje sie co wy se myslicie,mowicie,to byl mój pierwszy filmik sie go wogóle nie wstydze!!

Pozdro dla was! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Zgadzam sie, tak samo mysle ze nie powinnismy sie wstydzic ze jestesmy inni...
Kazdy ma prawo (niestety) wypowiadac sie i umieszczac swoje dziela :P na forum :)

Shadow SSJ2 13-08-2005 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BuRsZtYn
Kazdy ma prawo (niestety) wypowiadac sie i umieszczac swoje dziela :P na forum :)

Hehe :p "Niestety", mam nadzieje ze to nie tyczylo sie mnie ;)

Dycio-Krs 13-08-2005 18:52

Z tym ml jeszcze to mialem na 14 lvl :P ;];]

Patryq Czarodziej 13-08-2005 18:53

oftopic: hahah. ale polewka z was, klocą sie na ktorym levelu przestac skilowac i wogole. ludzie ( do wszystkich!! ) dajcie se spokoj i nie psujcie sobie humoru. lepiej idzcie na dwor pograc w noge ;)

Naprawde ta tibia niszczy ludzi ;/ ;(

"BuRsZtYn" 13-08-2005 18:55

Cytuj:

Z tym ml jeszcze to mialem na 14 lvl :P ;];]

wów gratz ja wbilem 4mlvl knightem na 11 lvlu -.-

Shadow SSJ2 13-08-2005 18:55

:d

Ciesz sie ze przynajmniej nasza "klutnia" poprawilismy komus humor ;)
Pozdro for All :p

"BuRsZtYn" 13-08-2005 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patryq Czarodziej
oftopic: hahah. ale polewka z was, klocą sie na ktorym levelu przestac skilowac i wogole. ludzie ( do wszystkich!! ) dajcie se spokoj i nie psujcie sobie humoru. lepiej idzcie na dwor pograc w noge ;)

bardzo mi przykro mily kolego ale to ja mam teraz beke z ciebie bo u mnie pada i nie moge pograc w noge ;)

Shadow SSJ2 13-08-2005 19:00

^^

U mnie nie lepiej :p Zbiera sie na burze ;)

@edit
I w tym momencie zmienilismy temat na pogode ;)

Dycio-Krs 13-08-2005 19:00

Jak sie macie klucic to nie u mnie :):):)

"BuRsZtYn" 13-08-2005 19:02

Cytuj:

Jak sie macie klucic to nie u mnie :):):)

spoko ziom jeszcze mnie pobijesz i bede mial walek :>

AnElKa 13-08-2005 19:50

omg..

okolo 3 strony to sa wasze klutnie wiec idzcie se kutwa powyzywac na priv a nie zamsmiecacie temat takimi psotami "kto jest lepszy i na jakim lvlus topuje sie killowac" omg! ludzie uspokujcie sie >.< a tak do was dwóch: obaj macie cienkie skille i nei powinniscie sie klucic o byle gowno a jak jzu sie chcecie to pwotarzam wysylajcie sobie pw! a co do filma: lol co w tym wielkiego ze psozedles se expic? lepiej naibj wyzszy lvl i wtedy zacznij rob jakies lepsze filmiki

grzysztof 13-08-2005 19:51

widze ze niektorze lole w tym temacie chwala sie ze mieli 3x wieksze skille i 2x wiekszy mlev na 16 levelu ale chcialem zauwazyc iz autor tak jak pisze w 1 zdaniu gra w cafejce, ciekawe jakie wy mielibyscie skille gdybyscie grali w kafejce.
Oprocz tego zgadzam sie z tym ze takich filmikow nie powinno umieszczac sie na forum bo nikogo to nie zainteresuje.

Kubin 13-08-2005 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patryq Czarodziej

Popieram coraz wiecej osob zapomina o tym, ze tibia jest zwykla gra, ktorej celem jest dobra zabawa...

Skejcik 14-08-2005 13:22

@up
Dobra zabawa? To jest nałóg człowieku wielki ogromny nałóg który nie chce puścić no i niektórym zaciera się granica pomiędzy RL a Tibia :/

Lass 14-08-2005 13:48

Cytuj:

Ej i co wy sie K***a sie tak czepiacie nakrecie lepszy filmik to pogadamy!!to byl mój 1 film wiec prosze o SZACUNEK! :p :p Jak co mam 15 lat!

A "K***a" to imię jakiejś twojej koleżanki, że z wielkiej litery piszesz? Filmu oglądac nawet nie będę, expienie 15 lvl knighta to nic ciekawego -.-
I nie pluj się, żebym nakręcił lepszy, bo gdyby nie format to chociażby dragon hunta bym wrzucił (niby nic, ale lepsze od expa knigha na 15 lvl -.-).

Kubin 14-08-2005 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skejcik
@up
Dobra zabawa? To jest nałóg człowieku wielki ogromny nałóg który nie chce puścić no i niektórym zaciera się granica pomiędzy RL a Tibia :/

no to gz silnej woli -.-

Dycio-Krs 14-08-2005 15:33

:)

Wiecie jak to sie gra na caffe,ja tez gram na caffe i szkoda mi czasu trenić! wiec wole cos tam przy expic niż trenić! :) wiec mnie skille NIE OBCHODZĄ!

8o 8o 8o 8o

Pozdro dla grzysztof !! ;)

Verblade 14-08-2005 20:26

Weś wbij z 45 lvl i jakies dl solo albo coś w tym stylu ale z takim gównem to sie wes schowaj, i co z tego ze nowy swiat i to niby mam sie nie smiac ze skili, najpierw sie treni pozniej expi a to ze noob i gowniane filmy dajesz to mi przykro.....wiec ci mowie 45lvl i jakies porzadne dzielo daj a nie film z expienia bo expienie to nic ciekawego kazdy to ma na codzien.lolu plix

Kusznik 16-08-2005 14:20

Normalnie niesamowite tak jak bym ja solował dwarfa mówie ci ziom wiesz jaka adrenalina rzucił się na mnie jeszcze poison spider a potem rotworm :]
O tym filmie powiem tylko jedno:
Frii Itanz Plax !! :D
Buj Bagpag !! :D
Sel Dvarfen Shild !! :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:46.