![]() |
Heh, a myslisz ze ja sie tym przejmuje :| 3 mlv osiagnolem na twoim levelu :p Wiec wszystko wskazuje ze ty jestes do tylu i nie skikaj lepiej na drugi raz ;)
|
Cytuj:
Kazdy ma prawo (niestety) wypowiadac sie i umieszczac swoje dziela :P na forum :) |
Cytuj:
|
Z tym ml jeszcze to mialem na 14 lvl :P ;];]
|
oftopic: hahah. ale polewka z was, klocą sie na ktorym levelu przestac skilowac i wogole. ludzie ( do wszystkich!! ) dajcie se spokoj i nie psujcie sobie humoru. lepiej idzcie na dwor pograc w noge ;)
Naprawde ta tibia niszczy ludzi ;/ ;( |
Cytuj:
|
:d
Ciesz sie ze przynajmniej nasza "klutnia" poprawilismy komus humor ;)
Pozdro for All :p |
Cytuj:
|
^^
U mnie nie lepiej :p Zbiera sie na burze ;)
@edit I w tym momencie zmienilismy temat na pogode ;) |
Jak sie macie klucic to nie u mnie :):):)
|
Cytuj:
|
omg..
okolo 3 strony to sa wasze klutnie wiec idzcie se kutwa powyzywac na priv a nie zamsmiecacie temat takimi psotami "kto jest lepszy i na jakim lvlus topuje sie killowac" omg! ludzie uspokujcie sie >.< a tak do was dwóch: obaj macie cienkie skille i nei powinniscie sie klucic o byle gowno a jak jzu sie chcecie to pwotarzam wysylajcie sobie pw! a co do filma: lol co w tym wielkiego ze psozedles se expic? lepiej naibj wyzszy lvl i wtedy zacznij rob jakies lepsze filmiki
|
widze ze niektorze lole w tym temacie chwala sie ze mieli 3x wieksze skille i 2x wiekszy mlev na 16 levelu ale chcialem zauwazyc iz autor tak jak pisze w 1 zdaniu gra w cafejce, ciekawe jakie wy mielibyscie skille gdybyscie grali w kafejce.
Oprocz tego zgadzam sie z tym ze takich filmikow nie powinno umieszczac sie na forum bo nikogo to nie zainteresuje. |
Cytuj:
Popieram coraz wiecej osob zapomina o tym, ze tibia jest zwykla gra, ktorej celem jest dobra zabawa... |
@up
Dobra zabawa? To jest nałóg człowieku wielki ogromny nałóg który nie chce puścić no i niektórym zaciera się granica pomiędzy RL a Tibia :/ |
Cytuj:
I nie pluj się, żebym nakręcił lepszy, bo gdyby nie format to chociażby dragon hunta bym wrzucił (niby nic, ale lepsze od expa knigha na 15 lvl -.-). |
Cytuj:
|
:)
Wiecie jak to sie gra na caffe,ja tez gram na caffe i szkoda mi czasu trenić! wiec wole cos tam przy expic niż trenić! :) wiec mnie skille NIE OBCHODZĄ!
8o 8o 8o 8o Pozdro dla grzysztof !! ;) |
Weś wbij z 45 lvl i jakies dl solo albo coś w tym stylu ale z takim gównem to sie wes schowaj, i co z tego ze nowy swiat i to niby mam sie nie smiac ze skili, najpierw sie treni pozniej expi a to ze noob i gowniane filmy dajesz to mi przykro.....wiec ci mowie 45lvl i jakies porzadne dzielo daj a nie film z expienia bo expienie to nic ciekawego kazdy to ma na codzien.lolu plix
|
Normalnie niesamowite tak jak bym ja solował dwarfa mówie ci ziom wiesz jaka adrenalina rzucił się na mnie jeszcze poison spider a potem rotworm :]
O tym filmie powiem tylko jedno: Frii Itanz Plax !! :D Buj Bagpag !! :D Sel Dvarfen Shild !! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:46. |