![]() |
Cytuj:
|
GZ!!! :cup:
|
No gratulacje :)
|
Gratulacje wygranym!! Niektore zdjecia byly naprawde wspaniale!!
|
i tak to wymiata :
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gz zwycięzcom i życze dobrego zwiedzania terenów dla PACC :)
|
Gz, ale następnym razem to będę ja ;).
|
:)Gratuluję Zwyciezca :)!!!!!!!!!
|
Typowałem całkiem inne zdjęcia do wygranej... Jak to widze to mam ochote przerzucić się na forum.tibiabr.com... Jedynie co dobrze oceniliście to ta makieta rookgaadu, widać, że koleś się sporo napracował! A co do 'wyróżnień' to najbardziej mnie rozśmieszyło 'efekty pirotechniczne'... LOL! ROTFL!
No to tyle... |
Yeeeee !!!!!
Venderer Gratz! Wiedzialem ze bedziesz 1 !!!! :P Gratulacje dla ciebie oraz dla innych....xDDD
|
Bardzo wiele osób w komentarzach krytykowało prace Venderera i 1 osoba nawet uciekła się do tego, żeby umieścić jego pracę na Tibiabr.com. Zdaje mi sie, ze bylo to po to, zeby uznac jego prace za plagiat gdyz byla zagrozeniem dla pracy autora tego pomyslu z "afera plagiatowa". Na szczescie wszystko sie dobrze zakonczylo :D. Galdi/Venderer/Mati - zaraz dostaniesz "Kopas w Dupas very mocno" jak w moim opisie za to, ze swoje szanse na wygrana oceniales na 2 w skali 100. Gratulacje dla ciebie i oczywiscie reszty zwycięsców. Dziekuje także wszystkim którzy wzięli udział w tym konkursie, ponieważ ich prace też były bardzo ciekawe.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tego się spodziewałęm... ci, co nie wygrali od razu jakieś dziwne fochy stroją, podsumowują, dziwią się a wszystko przez to, że ich zdjęcie nie wygrało. I po co to?
P.S. Gratulacje zwycięzcom i przegranym też. Samo wzięcie udziału w konkursie już jest poniekąd zwycięztwem. P.S.2 nie ma firmy Drom, ani Drom S.A., tylko Drom spółka z.o.o 8o |
Cytuj:
|
Wg mnie wygralo najlepsze zdjecie. A co do krytykow to oni poprostu zazdroszcza.
Gratz zwyciezcom :) |
180 dni pacc xD xD
Heh GRATZ zwyciesca nawet tym co wygrali 90 dni :) mam nadzieje ze dobrze wykozystacie nagrode :) (a ja mialem zdjecie zeby wysłac a niezrobiłem tego :( )
|
Gratuluje !
Gratulacje wszystkim zwycięzcą ;) Życze miłego grania z PACC-iem i udanego zwiedzania Tiquandy B)
|
Spiderman ROX
Wg mnie najlepsze bylo zdjecie ze spidemanem- gsem.
Wlasnie do czegos doszedlem! GS- giant spider; GS- giant sword; GS- gminna spoldzielnia! buhahahahahaha. |
Cytuj:
A tak czytając odpowiedzi zaczynam się zastanawiać, czy zamiast namawiać droma na kolejny konkurs nie lepiej go namówić na kilka piwek, mniej stresu z tego będzie a więcej przyjemności, i nikt nie będzie jęczał, że złe kupiłem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |