Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyniki konkursu na zdjecie Tibia in Real! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46194)

Raul 14-08-2005 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bl@di
MI sie podobalo tylko to z plastelina bo wiem ze takie cos jest problem zrobic i bardzo oryginalny pomysl. niewiem czemu ten gm wygral....co za problem zalozyc jakis zalosny plaszczyk i zwiazac siostrze warkocz? a i polozyc jakas comodore na ziemi?? nie rozumiem.. jedyne z tych badziewskich zdjec podobalo mi sie to z fe... Ale itak gratuluje zwyciezca :cup:

Pomysł też się liczy.

Yerhilliaeh 15-08-2005 00:19

GZ!!! :cup:

Tychanowicz 15-08-2005 00:26

No gratulacje :)

Shinjix 15-08-2005 00:46

Gratulacje wygranym!! Niektore zdjecia byly naprawde wspaniale!!

Filipyo'vel sisig 15-08-2005 00:49

i tak to wymiata :
Cytuj:

Nagrody zostały ufundowane przez firmę Drom.

Lyssy 15-08-2005 02:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LarvaExotech
Jak dla mnie najlepsze jest kupowanie manasów - odwzorowanie stoi na wysokim poziomiem. Reszta suxx, a to z gm'em i tym cieciem w damskim płaszczyku się nie umywa do kupowania mana fluidów (żeby było jasne - nie znam autorów zdjęcia)...

*****ówa jednym słowem =/

Dzieki za dobra opinie :) ale juz po fakcie :( no szkoda ze nic niema ale gz zwyciezcy! bo te z vampem KOMPLETNIE mi sie niepodoba. co tu bylo cenione? pomysl? wykonanie? niemam pojecia. oba punkty niezostaly zbytnio dopracowane....

Miłosz 15-08-2005 07:48

Gz zwycięzcom i życze dobrego zwiedzania terenów dla PACC :)

Kerio 15-08-2005 09:06

Gz, ale następnym razem to będę ja ;).

Wierzba Ziom 15-08-2005 09:24

:)Gratuluję Zwyciezca :)!!!!!!!!!

Hieyan 15-08-2005 10:54

Typowałem całkiem inne zdjęcia do wygranej... Jak to widze to mam ochote przerzucić się na forum.tibiabr.com... Jedynie co dobrze oceniliście to ta makieta rookgaadu, widać, że koleś się sporo napracował! A co do 'wyróżnień' to najbardziej mnie rozśmieszyło 'efekty pirotechniczne'... LOL! ROTFL!

No to tyle...

<<<Kiemi>>> 15-08-2005 12:01

Yeeeee !!!!!

Venderer Gratz! Wiedzialem ze bedziesz 1 !!!! :P Gratulacje dla ciebie oraz dla innych....xDDD

Pramus 15-08-2005 12:06

Bardzo wiele osób w komentarzach krytykowało prace Venderera i 1 osoba nawet uciekła się do tego, żeby umieścić jego pracę na Tibiabr.com. Zdaje mi sie, ze bylo to po to, zeby uznac jego prace za plagiat gdyz byla zagrozeniem dla pracy autora tego pomyslu z "afera plagiatowa". Na szczescie wszystko sie dobrze zakonczylo :D. Galdi/Venderer/Mati - zaraz dostaniesz "Kopas w Dupas very mocno" jak w moim opisie za to, ze swoje szanse na wygrana oceniales na 2 w skali 100. Gratulacje dla ciebie i oczywiscie reszty zwycięsców. Dziekuje także wszystkim którzy wzięli udział w tym konkursie, ponieważ ich prace też były bardzo ciekawe.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Okrutny (@DOWN)
Witamy w naszym centrum handlowym.
Na zdjęciu pierwszym możecie podziwiać 12 letniego nooba polaka z 11 letnią koleżanką(?).
Na zdjęciu drugim można jak by sie lepiej przyjrzeć, zobaczyć rozmowe 2 noobów na roku : u are hanted in majn.
Dziękuje bardzo, do wi dze nia.
Ps. W sumie plastelinowa praca wygląda ładnie, mój faworyt xD

Co ty gadasz co? Venderer ma 15 lat, mimo, że po jego wyglądzie ciężko uwieżyć (wygląda na starszego), a ta dziewczyna (GM) to jego siostra. Nie wiesz to nie zabieraj głosu i nie obrażaj bez powodu innych dobrze?...

Dan the Automator 15-08-2005 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filipyo'vel sisig
i tak to wymiata :

Ale kiedy jest taka firma :-)

Hegemmon 15-08-2005 15:18

Tego się spodziewałęm... ci, co nie wygrali od razu jakieś dziwne fochy stroją, podsumowują, dziwią się a wszystko przez to, że ich zdjęcie nie wygrało. I po co to?
P.S. Gratulacje zwycięzcom i przegranym też. Samo wzięcie udziału w konkursie już jest poniekąd zwycięztwem.

P.S.2 nie ma firmy Drom, ani Drom S.A., tylko Drom spółka z.o.o 8o

Venderer 15-08-2005 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Okrutny
Na zdjęciu pierwszym możecie podziwiać 12 letniego nooba polaka z 11 letnią koleżanką(?).

Stul pysk -,^ Sam jesteś n00bem -,- Omg, zazdrość straszna rzecz =,=*

Myst Rydan 15-08-2005 18:24

Wg mnie wygralo najlepsze zdjecie. A co do krytykow to oni poprostu zazdroszcza.
Gratz zwyciezcom :)

Bake Romkant 15-08-2005 19:40

180 dni pacc xD xD

Heh GRATZ zwyciesca nawet tym co wygrali 90 dni :) mam nadzieje ze dobrze wykozystacie nagrode :) (a ja mialem zdjecie zeby wysłac a niezrobiłem tego :( )

Noising Mati 15-08-2005 20:56

Gratuluje !

Gratulacje wszystkim zwycięzcą ;) Życze miłego grania z PACC-iem i udanego zwiedzania Tiquandy B)

Dzid_91 15-08-2005 21:26

Spiderman ROX

Wg mnie najlepsze bylo zdjecie ze spidemanem- gsem.

Wlasnie do czegos doszedlem! GS- giant spider; GS- giant sword; GS- gminna spoldzielnia! buhahahahahaha.

MatKus 15-08-2005 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon
P.S.2 nie ma firmy Drom, ani Drom S.A., tylko Drom spółka z.o.o 8o

Oj, zoo to to jest ;)

A tak czytając odpowiedzi zaczynam się zastanawiać, czy zamiast namawiać droma na kolejny konkurs nie lepiej go namówić na kilka piwek, mniej stresu z tego będzie a więcej przyjemności, i nikt nie będzie jęczał, że złe kupiłem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55.