Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Ataki na miasta! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46254)

Xetor 17-08-2005 19:25

fajnie , szkoda że tylko na carlin nie ma ataków ;(

adamulos 17-08-2005 22:50

niech ktos powie jak z tym atakiem i kto rzuca ten tekst, np "Rat plauge in thais!"

Bakura 17-08-2005 23:07

Tekst rzuca się automatycznie.Poprostu w skrypcie gry czy cuś chyba jest ustawione kiedy i którego mają być ataki.Albo kiedy jest gm i coś tam wciśnie :P

Biohazard 27-08-2005 12:08

...

Wkleijem dzisiaj pełną wersje poradnika razm ze wczorajszymi wydażeniami na pacerze! :evul:

Green Ninja 27-08-2005 12:20

Carlin

Z całego mojego życia(tibijsiego :p ) to raz był tylko atak na carlin na azurze zaatakowały wtedy badgery czy jakos tak coś jak szczury ale było wtedy tego multym chyba z 90 :D
a raz w venore był atak orców wszystkie rodzaje orców zaczeły X( sie pojawiac w venore ( orc ridery(wiem ze zle ale niewiem jak sie pisze) shamany,berserki,lidery,i 1 warlord :D )

Heliwurab 27-08-2005 12:27

Bardzo ładnie. A co do tych elfów, ja nigdy bym się nie schował w depo! Ale gdybym runek nie miał... :P Byłem narazie tylko na najeździe ratów na Thais, ale orców jeszcze nie spotkałem. Tak opisałeś te zdjęcia w Thais że wygląda to jak wielka bitwa! :D Nieźle.

Knight Simon Dark lord 27-08-2005 12:56

up@
bo to jest wielka bitwa wiem bo przeżyłem ją

aha są 2 komunikaty dla autora kiedy orki się pojawiają pierwszy (nie pamiętam jak jest on po angielsku) "wzmożona ktywnosć orków w okolicach thais UWAGA" i wtedy pojawiają sie orki zwykłe i spearmany a po kilku chwilach widać napis "thais is under attack" i wetdy pojawiaja się reszta orków są chyba 2 lub 3 fale te głowne w ostatniej na pewno jest kilka warlordów

czarownik iwanow 27-08-2005 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Texterus
Ja widziałem tylko plage szczurów w Thais i nic wiecej ;( .
A tak wogóle jak czesto bywaja te najazdy i kiedy mozna sie ich spodziwewac jezeli wogóle mozna chodz nie sadze.
Taki najazd to dobre miejsce do expienia no moze plaga szcurów nie szczególnie ale elfów albo nawet orków. :confused:

Przyjacielu w najezdzie orkow bys 5 sekund pozyl moze jesli to co nizej o swej postaci prawda jest ;) Poradnik spoko ale jest problem. Team ktory by bronil musialby byc zgrany a jak kazdy wie jest to niewykonalne. Nawet jesliby ruszyla cala gildia jakies nabki zawsze sie beda krecic czy cós. Aha i zapomniales o jednym. Atak orków na femour hills [!!] 2 filmy Own3D

Thanatos 27-08-2005 21:45

Expiłem se na mino (połódnie od Thais) mialem lev tak z 14 i poszły komunikaty o ataku (oba). Pisza do kumpla (lev 20) zeby przestał runic UHy i poszedł obadać przejscie bo ja (sorc) ni mom już run...
Jego zabił Orc Warlord, a ja uciekałem do Temple of White Flower goniony przez 3 War Wolfy i Orc Raidery... ale przeżyłem (10hp, 2 many i bez regeneracji...) i czekałem tak 3 godziny zanim inny kumpel sie do mnie przebił (po ataku prawie :().

A szczury som groźne - jak nie masz eq (tylko broń) i jestes sorcem na 18 lev:) Wiem bo przenosiłem tak DUŻY ładunek (zwolniłem capa:P) i jak pomyslalem ze przejde pod ziemiom to otoczyły mnie szczury pod Thais i ledwo wyszedłem żywy :P.

Blakall Shinekryon 27-08-2005 22:34

jak moge pooglądać te filmiki ? :o bo ściągnolem je a one byly w formacie .rec a moj allplayer tego nie czyta i amm troche problem :(

HELP B)

Knight Simon Dark lord 28-08-2005 19:49

up@
do czytania filmów z tibi potrzebujesz tibi.cam można ją znaleśc na forum i także insktrukcje jak używać. użyj przycisku "szukaj"

Adelscott 28-08-2005 21:20

taaaa filmik 1 fajny chociaż szkoda, że sie urywa w "kluczowym" momencie B) B) . ogólnie fajny temacik o atakach na miastach. sam bym chciał przeżyć jeden ( Hiberna )

Shad 29-08-2005 14:23

Fajny Temacik :). Szkoda Ze Byłem Na Wakacjach Jak Był Najazd Orshaballa Na Pacerze, Wpadłbym Sobie Popatrzeć Rune Makerem :D

Kowek 29-08-2005 19:32

a czy ktoś może wie co atakuje Carlin?? Prosze napisac odpowiedź prywatnie. :baby: :x:

Neqs 29-08-2005 20:26

Nie no wszystko dobrze... Tylko... Mam jedno zastrzeżenie... Taki sam post (tylko napisany 2 godziny wcześniej chyba) jest na forum na Tibia.org.pl ...

Sozemego 29-08-2005 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neqs
Nie no wszystko dobrze... Tylko... Mam jedno zastrzeżenie... Taki sam post (tylko napisany 2 godziny wcześniej chyba) jest na forum na Tibia.org.pl ...

przeczytaj sobie 1 zdanie postu zalozyciela tematu

Lukcik 29-08-2005 20:56

wczoraj na Aurea byl najazd orcow mam filmik ale jzu po wiec nei oplaca sie ogladac zwlok orcow, byl takze 1 warlord. ale przyeszdl liam i ue 2 razy i all zabil a przy okazji rdskull :P ja padlem, 3 zerki :(

Biohazard 30-08-2005 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neqs

No poprostu N/c <Może napisałem zamałą czcionką albo ty potrzebujesz okularów...

Cahir 30-08-2005 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukcik
wczoraj na Aurea byl najazd orcow mam filmik ale jzu po wiec nei oplaca sie ogladac zwlok orcow, byl takze 1 warlord. ale przyeszdl liam i ue 2 razy i all zabil a przy okazji rdskull :P ja padlem, 3 zerki :(

-.- taaak, Liam przyszedl walnal UE i calosc zabil n/c bylem, i moze Liam tam byl ale gdyby za**** UE to zlapalby banana jak nic - za duzo nupkow sie tam krecilo. bylem na wschodniej bramie i tam bylo ciekawiej bo nie paletalo sie tak duzo low lvli. a jesli ktos chce obejrzec to sa 3 filmiki na forum Aurey >nie mam pojecia jak to sie odmienia -.-<

Xetor 30-08-2005 18:57

bardzo bardzo fajnie ! Podoba mi się !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50.