Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Magic Rope -.- (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46259)

Miłosz 15-08-2005 22:21

A jakbyś niemiał liny, zapomniął ją wziąśc albo zapomniałeś że sttraciłeś ją jak dedłeś?
Niektórym się to zdarza...

Premm 16-08-2005 09:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
Huh a jak liny zapomnisz to dalej magic rope jest bez uzyteczny :>

To sie wroce do miasta kupic/wziasc nowa?

Arathorn 16-08-2005 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bia!y
Ta.. Jak przedmówca 8 guardów w kopalni schodzis i klapa.. Każda sekunda się liczy, lepiej jest użyc Magic Rope z hot keya, niż stracić cenne 2 sekundy na użycie zwykłej liny. Wiele razy Magic Rope uratowało mi tyłek :)

Można po prostu kliknąć na linę prawym, nacelować na siebie, wejść do dziury, jak są guardy to wcisnąć lewy przycisk myszy, co za problem?

Przem Pascal Pall 16-08-2005 12:18

No sorki potrzebują capacity[color=Yellow]

Przem pascal pall :cup:
Lvl 11 :cup:
Mlvl 5 :cup:
Distance fighting 38 :elf: :lucznik:
Shielding 30 :sword:

Neqs 16-08-2005 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragu
dla sorkow nadal wazny czar lina wazy 18 oz wiec zawsze cos iles runek sie zmiesci

Masz racje, ale np jak ja nie mam PACCa (bo mi szkoda kasy ;P) wiec nie do kazdego sie ta wypowiedz dotyczy niestety

Helixaw 17-08-2005 23:59

No niby tak, ale chyba tylko jak się idzie na jakieś hunty większe gdzie każda runka się liczy. Ale na codzień chyba jednak tą linę nosić bo jednak 20mp to troszkę jest, 5 dziurek to aż 1uh :)

Villemansson 18-08-2005 00:25

Hmm czy któryś/aś z was ma choaciaż lvl większy niż 20?? Chyba nie bo byście wiedzieli że magic rope sie przydaje gdy wiesz ze nad tobą jest dziura ale nie ma rope plece ( np podziemia pustni koło venore )

sphinx123 18-08-2005 00:27

Ja zawsze twierdziłem że "magic rope" jest nieprzydatny :P

Walekifa 18-08-2005 02:48

Fajnie,kolejny temat do nabijania postów? -.- coto za spostrzezenie żeby odrazu pisać temat?

Mam pomysł!Dam ci cynk na nastepne

1:Grzyby-Grzyby trudno zdobyć,lepiej iść na deery i beery i wziąść ham i meat
2:Carlin-nieopłaca się mieszkać w carlin,thais lebsze no nie?
3:Użytkownik walekifa jest głupi-Trzymałem się za kolana z podniety wysyłając temat na server,a jakiś debil mi go tutaj jedzie,NIEDOCZEKANIE!

n/c -.-

Raiderek 18-08-2005 19:38

z Magic rope można zejść walnąc z XxX
wcisnąć "ENTER" i już jest O.K
z liną ten manewr jest troche cięższy
no chyba że ktoś cie ropuje
(przed Update było inaczej)

Helixaw 22-08-2005 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Villemansson
Hmm czy któryś/aś z was ma choaciaż lvl większy niż 20?? Chyba nie bo byście wiedzieli że magic rope sie przydaje gdy wiesz ze nad tobą jest dziura ale nie ma rope plece ( np podziemia pustni koło venore )

Ty za to chyba nie, bo magic rope nie działa jeśli nie stoisz na rope spot...

Walekifa 22-08-2005 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Villemansson

Ja mam a co? -.- Kolejny kozak który znalazł sobie pole do popisu na bezsensownym temacie?...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22.