![]() |
gRATZ see u in tibia ptaszydlo
|
nice
Jak zwykle mam sie do czego doczepic ;)
-GFB mmm... jak rowno... :p (troche zle powklejane) (maly blad) -jak sa dwie powierzchnie (np. trawa i piasek to jest taki sprite speacjalny aby to poloczyc -I ognie troche zle powklejane =/ -Aha i jeszcze cos przy obrazku 12 i 13 w innym miejscu sa krzaczki :p Innych zastrzezen niemam, 2 CZESC= 9/10 jak na piewrszy fake ;) Czekam na nastepne czesci :) PS. Kiedy nastepna?? :p POzdro |
@up narazie nie bedzie ;( wiesz musze wbic te odkladane ood tygodnia juz 60/60
ale w tym tygodniu moze bedzie juz 3 czesc GFB bylo robione tak na max oddalenie musze tozmienic i dac na przyblizenie bedzie mniej wiecej równo ey ale krzaki sa takie same co dajesz byly robione na tej samej planszy bez usuwanie ;/ |
ech
ten mosak nie jest taki mily. :P dzis 20-30 minut temu z kumplem nie wiadomo za co nas zwyklinal jak mu sie nie podoba to niech zamknie ta zaje**** mord.e
|
@ 2 razy up
Spojz na 12 i 13 obrazek na 12 obrazku te przed ostatnie krzaki sa, a w 13 juz ich niema ;) |
@up ja tam widze sa sa jakos;/
widze to samo ktos co kolega up?? |
OJ, pomylka zdjecie 13 i 14 ;)
Sorka, ale sobie porownajcie |
Ej daj 2 czesc ten fake jest fenomenalny
|
@up lol 2 czesc juz jest chyba chodzilo o 3 xD
odrazu mówie knajt ma ciezkie zycie wiesz 60/60 i 4 mlvl ale jak tylko to wbije biore sie do pracy http://img361.imageshack.us/img361/5...t3walka0xa.gif Macie tu cos na apetyt z 3 czesci nie czepiac sie ze krzywo oni tak stoją juz 5 godzin i nogi im zdretwiały xD ze nie ma napisoow jak bym zrobil to znowu by byly wąty jakies ze sie zamazuje ze nie widac przez to postaci itp macie i cieszcie sie |
Troche do dupy źle wklejane itp Daje ci ocene 3/10
|
ale kture zle powklejane??
@down to koles ma problemy z lapaniem mówie ze jest to po 1 tylko taki przedsmak tego co bedzie po 2 mówie ze to są potwory krzywo bo :nie są tak inetligentni zeby stac kazdy obok kazdego, po 2 jak bym wszystko robil równo by nie bylo fejka w tym miesiacu wiec?? ATAk nie ale uh to wtedy sie tez takie gwiadki pojawiaja nie?? UE poczytaj posty było juz to mówione |
@up
chodzi mu napewno o potworki z ostatniego zdjecia A tak propo i co widzisz te krzaczki? ;) 13 i 14 obrazek |
Dać przykład?Dam np. te ue i inne.No i "atak" to jest czar?
|
http://img353.imageshack.us/img353/2119/59ax.th.png
porownaj sobie http://img353.imageshack.us/img353/1092/67ej.th.png W tych czerwonych kolkach powinny byc krzaki, bo to ta sama plansza ;) juz wiesz o co mi chodzi? B) Pozdro |
a teraz juz ta
|
i juz jest 3 czesc:)
|
Ja żyje !! :p No nareszcie wybawienie przyszło czyli ja B) :] Szkoda że przegraliśmy ale się im odgryziemy :)
|
No no..
Nie zle ale nawet fajne ale cos nie pasuje to ze.....nie masz pojecia jak zrobic fake'i story wiec popracuj :crusader::flaga_pl::kon:
|
Ta część 3 to jakaś taka średnia... Cały czas tylko płyną.... :confused:
|
Czemu oni ciągle zmnienają outfity?
ogólnie to 8/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |