Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Koszulki, kubki, tibia.pl... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46464)

hoomik 17-08-2005 11:56

Wino polwytrawne Tibalico Peelico... koszt - 3,50 pln. I wtedy ph34r teh l33t ;]

Yoh Asakura 17-08-2005 11:57

No to mogliby zrobić piuriniki,zeszyty,długopisy,teczki,linijki i co jeszcze ?Może buty ?Nowa firma:
Tibiajki.pl :P
@Hallabard:
To już lepiej niech zrobią firme budowlaną :P

Hallabard 17-08-2005 12:00

I takie hasło reklamowe na kubeczku :
"Herbatka z pól herbacianych prosto z okolic Thais"

A może kufelki do piffka ?
"You see a beer (2 promile). It is Royal Beer"

Org.pl nie miała pomysłu z zawieszkami. To może z zawieszki na drzwi a'la Tibia.pl :D ?
"You see a door. It is locked."
"You are not invited"

Thero 17-08-2005 12:33

A co powiecie na kubki tibia.pl z logiem Tibia.pl i napisem "you advanced in drinking"? :)

EDIT: Albo przybory szkolne i logo "Z nami nawet nauka jest przyjemna" hyhy... ;d.

Rybzor 17-08-2005 17:27

Ta, a zamiast sie uczyc beda dzieci sobie na lekcjach myslaly, ze jak wroca musza szbyko nabic ten 20 lvl i na deserta isc:P

kaczi 17-08-2005 18:35

Szaliki, czapki itp. :)
Wierni fani tibia.pl by było :)

Vanhelsen 17-08-2005 19:00

Jak już zachaczamy o wywieszki na drzwiach, przybory szkolne to i załapmy się na condomy.... Kto by nie chciał mieć durexa w kolorze zielonym z napisem "Tibia.pl" i "You advenced to level 18".....

Ok, koszulki rozumiem, kubki jeszcze jako tako ale przybpory szkolne?! To by była siara... kreślisz na matmie funkcje przy użyciu linijki z napisem "Tibia.pl" ew "You advenced in matematyka..."

Blah

Kubki, koszulki to no problem, jest masa stron zajmująca się tym na poważnie (np: butik.pl) ale brak nam jednego... ciekawego pomysłu.... ale tak na prawde ciekawego, nie to co na org.pl, smoczek i napis. Dobry kubek/koszulka musi mieć logo humorystyczne (najlepiej jeszcze przesiąkniete sexem, sex się ostatnio sprzedaje ;)) i będzie git :)

aVe

Yoh Asakura 17-08-2005 19:04

@Wieszok:
Nie chodzi mi o linijki,ołówki itp. tylko o np. zeszysty i/lub piórniki.

Thero 17-08-2005 20:09

Mam wizję na koszulkę! Statua wolności ala kaczor Donald z "legalem" w łapie (wszyscy chyba wiemy o co mi chodzi i jak to ma mniej więcej wyglądać ; )) i napis z dymku: "lepiej będzie ci tylko na www.tibia.pl". Murowany hit sezony, ja bym taką koszulkę kupił ;p. A jeśli chodzi o drętwe pomysły i przynudzanie to może produkujcie poduszki? ;-))

Oxygane 17-08-2005 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
Jak już zachaczamy o wywieszki na drzwiach, przybory szkolne to i załapmy się na condomy.... Kto by nie chciał mieć durexa w kolorze zielonym z napisem "Tibia.pl" i "You advenced to level 18".....

Wez pod uwage, ze srednia wieku na tibia.pl wynosi 12 lat, a w tym wieku nie ma sie tak duzego przyrodzenia aby zmiescil sie caly ten napis na condomie :P

Parys 17-08-2005 20:56

@Oxyś
W Twoim przypadku, jest podobnie, napis też pewnie sie nie zmiesci ;p
@Topic
Może jeszcze stringi i skarpetki? ;p Albo bokserki w demony ;p lol ;D

Vanhelsen 17-08-2005 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane
Wez pod uwage, ze srednia wieku na tibia.pl wynosi 12 lat, a w tym wieku nie ma sie tak duzego przyrodzenia aby zmiescil sie caly ten napis na condomie :P

Dla nich specialnie stworzy się takie, gdzie napis będzie naskrobany z urzyciem fonta 1, ewentualnie 0,5 ;)
A ty co? Juz na fonta 72 się czaisz? 8o

@Gohan-san: i co niby? piurnik w kształcie runy UH?! DO tego juz trzeba powaznej "zabawki"... koszulki, kubki, boxerki (lol?!) to jeszcze da radę, poniewa np: In-Grid - Milord jusz takie strony, wyrabiające takie "cacka" się znajdują... ale o piurnikach, zeszytach to jeszcze nie słyszałem :P

@down: wychodzi na to samo...

Yoh Asakura 18-08-2005 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
@Gohan-san: i co niby? piurnik w kształcie runy UH?! DO tego juz trzeba powaznej "zabawki"... koszulki, kubki, boxerki (lol?!) to jeszcze da radę, poniewa np: In-Grid - Milord jusz takie strony, wyrabiające takie "cacka" się znajdują... ale o piurnikach, zeszytach to jeszcze nie słyszałem :P

Nie.Piórniki w normalnym kształcie tylko,że z logiem Tibia.pl -.-'

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00.