![]() |
czesc, sluchaj, a moglbys menu początkowe zmienić? tzn. żeby nie było to zielone tylko raczej z jakiś "desek" pobrzybijanych ułozone, spróboj, myśle ze ładniej wyjdzie :P
|
Mi się bardzo nie podoba, obrazek startowy jest beznadziejny, a ekranik logowania nachodzi w dwie różne strony -.-
Ocena: 3+ |
Mi sie zdaje ze temat zostanie usuniety gdyz JUZ nie mozna takiego czegos robic i nawet nie proboj pisac poradnika bo go usuną a pozatym bylo juz takie cos o nazwie "pimp my tibia" ale go skasowali .
|
@up
Poradnik juz napisal... |
Cytuj:
A co do poradnika to widze ze jest nim duze zainteresowanie wiec czemu maja go kasowac? Moze ten stary byl kiepsko napisany i ludzie nie rozumieli jak cos samemu stworzyc... ja staralem sie opisac to w sposob najprostszy jak sie da zeby kazdy mogl samemu cos pokombinowac :) Teraz jestem w trakcie robienia drugiej skorki... tlo wejsciowe juz zrobilem... teraz mecze sie nad reszta bo chce zeby to juz wygladalo porzadnie... niedlugo umieszcze Pozdro. |
Ale to co zrobisz - zrob czytelnie i przejrzyscie - wiecej uzytkownikow forum bedzie sie interesowac skorka. Bo tak to wiesz :P
|
Cytuj:
|
Hmmm... Fajne skórki, do tego kolega tez z Iridi, też 15 lvl. Ale niestety druid, a nie sorc ;). Skórki fajne, ale na tej drugiej nieco napisy niewidoczne. Dobrym pomysłem byłoby zrezygnowanie z bieli (i kolorów przejściowych) w texturce i zastąpienie jej pomarańczem, bądź żółcią.
A jeśli sądzicie, że zmienianie samych grafik jesgt złe, to powiem tyle, że już wcześniej je podmieniano. Tu z resztą zmieniana jest tylko kolorystyka interfrejsu (ja sobie zrobię w kolorze blue 8o ). No chyba, ze nasz kochany twórca mi zrobi :P. |
Zaje**sta skóka xD
|
Ludzie czym Wy się jaracie? Byle ochłap wam rzucą a wy już spamujecie "gratz,super,extra".
@autor Skiny do Tibii mają być po pierwsze PRZEJRZYSTE. Twoje skórki z pierwszego posta strasznie męczą oczy i nie są wcale takie piękne. Po drugie ekrany tytułowe są do kitu. To że użyjesz jeden dwa filtry w psp to nie oznacza że zrobiłeś hyper efekt. Przyjżyj się swoim skórkom paski Hp i MP są śmieszne, a inne ikonki... do bani. Ogólnie te tekstury Twoje dezorientują gracza a miały przecież upiększyć Tibię? Pamiętaj nie ważne ile detali i bajerów rzucisz, ważne żeby to było praktyczne i zarazem schludne. Według mnie... daj sobie z tym spokój. Farewell~ |
Hmm... i jest w końcu niebieska XD. Możnaby jeszcze tło pod przyciskami po podmieniać. Bo tak to ładnie wygląda, szczególnie ekran startowy :).
@Tiligus No, masz trochę racji. Brak przejrzystości jest wadą, ale jeśli się skórkę prawidłowo dopracuje, to może wyjść ciekawy efekt :). |
Najs, najs xD
Najlepsza 3 skórka, te 2 pierwsze jakieś nieprzejżyste (Ale interfejs lepszy w 1) zato 3 wymiata ;] gratz |
3-cia nie jest moja :D
|
Ta ostania wydaje się byc najlepsza...
|
Musze jeszce kilka zeczy dorobic do mojej skorki ale niedluo dam poprwiona wersje
|
Problem!
Panowie Pomocy Mi To Nie Chce Dzialac Wklejam Tibia Spr Na Swoje Miejsce Wlaczam Tibie I Nic Nie Ma?
|
Skóry takie sobie, w pierwszej to drewno na tło wogóle nie pasuje, tło jakieś dziwne a obrazki zamiast balance, full atk sa jakies bez sensu. 2 Skórka ma jakieś dziwne tło a ten pasek z hp to już lepiej wygląda orginalny. Zaś skórka Master Oblaida już jest lepsza ale oprocz zwyklego obrazka i tła nie jest nic zmienione wiec tez takie sobie.
|
Cos mi niedziala :/
|
1 skórka jest zawalista, ale 2 razi w oczy - nie podoba mi sie :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:26. |