![]() |
Cytuj:
Co do Autora Gz lvl. Nie przejmuj sie tymi commentami zawsze sie trafi ktos kto ma wyzszy lvl i zgrywa Bossa |
Cytuj:
Btw.Czemu od razu noob to ty jesteś przykładem nooba bo nie umiesz się kulturalnie wypowiadać na forum. @kama... zaczyna na dwarfach , kończy na demonach ( a wogóle może nie każdy chce oglądać ludzi z super mega wypasionym eq ) przyda się trochę czegoś innego @topic Mi się sski podobają każdy kiedyś tak zaczyna i staje się lepszy i lepszy co cała tibia ;) gratz |
Taaa... ale umieszczac takie tematy.... boze.... Wszyscy daja jakies hunty na dragi czy cos a on odwalil... Super Hiper Mega Dwarf hunt LOL 8o 8o I jak tu takie cos ogladac nie smiejac sie?
@Vixunix, miałes racje. wiecej adrenaliny dal by nam ded na gs. @mms, A poza tm 17 mlv na 14 levelu, to moze miec tylko noob 8o |
Cytuj:
|
a tak wogole to jakie on hity z tych hmm wali?? ;( lol.... 19 i 20...buahhaaha ja na jego lev to juz walilem po 45
|
jak na dwarf hunt to fajne ssy;)( ja nie jestem taki jak poło forum że odrazu piszą "nnob" bo ssy nie sa z czegos lepszego od fdragona itp.)
|
Cytuj:
19 w potworka z hmm jest niemozliwe. To bylo dobicie ... Dlaczego na forum maja byc ssy tylko z demonow dli i tym podobnych? Bo jezeli zastosujemy sie do twojej zasady to chyba nic nam nie pokazesz kolego ... Btw. Temat ma 5 gwiazdek. Ciekawe jestem czy jakikolwiek Twoj temat uzyskal chociaz 3 ... @down To po cholere posta dales? |
n/c
nic nie powiem gdyz prosil zeby sie z niego nie smiac :)
|
Alez bardzo ciekawy hunt , dwarfy dobre potwory -.- . Na przyszlosc dawaj jakies lepsze hunty a nie takie dziadostwo " dwarf hunt " . otwierajac temat myslalem ze guardy a tu ... Dwarfy !. Also Gratz za zdobycie lvlka .
|
Cytuj:
|
uh, nudnee same dwarfy i roty? nic ekstytującego..
gartz lvla |
Cytuj:
|
buahahaha.... 18 mlv <lol> i 900 gp po 3 dniach.... lol mms, noobie idz sie schowaj i nie wracaj...
|
@Kama
To lepiej Ty się schowaj i nie wracaj, bo swoją inteligencją dobijasz niejednego użytkownika tego forum... Wyzywać od nooba kogoś, kto za temat o dwarf huncie uzyskał 5 gwiazdek?! A wiesz co najbardziej mnie dobiło? Tekst o hicie 19 z hmm 8o . |
Tamat jakich mało , nie wiele osob dało by takie cos bo by sie bało ze inni na nią najada i bede mówic ze jest noob itd.
Gratz dowagi & lvl & mlvl pozdro i powodzenia w dalszej grze !!! Kama144 - jak masz takie zeczy pisac to nie pisz wogle , bo tylko pokazujesz swoja inteligencje ( ktorej Ci naprawde brak ) |
Ssy mis ie bardzo podobaja radze ci nie uzywac run na tym lvlu tylko je skladowac, rob na huntach na rotach 1bp hmm i zbieraj je, podrasuj mlvl i wszystko bedzie dobrze trzymaj sie i obys osiagnal i 100lvl. :D
|
mi sie podoba
gz levela mi sie podoba przynajmniej sie postarales i dobrze ci to wyszlo gz ;)
|
Bardzo fajne te ssy, wchodząc w ten temat myślałem o guardach (dosyć oklepane), ale się pomyliłem. Zobaczyłem dwarfy w innym wydaniu, niż to jest na codzień. Nie przejmuj i nie zniechęcaj się przez tych ludzi, którzy piszą, że jesteś noobem lub niewiadomo kim, oni sami nimi są. Dla mnie ssy super i czekam na ghostland :)
|
Zdjęcia dosyć ciekawe, też tak kiedyś zaczynalem... co ja gadam każdy tak kiedyś zaczynał :) Gratz zdobytego lv.
Pozdrawiam. |
@mms Komp ci sie zepsul.... lol... no.. ale jak masz sprzet sprzed 2 wojny swiatowej to milej naprawy 8o 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |