![]() |
Tez zaczynam w to grac. Moj nick (moo) niestety byl juz zajety (This account name already exists!) ;( Fatalnie. A gierka nawet fajna, lecz nie wiem czy bede gral. Moze jak znajde czas.
|
ja mam 22 lvl gra za***ista ale nie grajcie juz bo etraz za 3 miechy 14.5 euro i placi sie karta kredytowa...
|
ejj gracie wy wto jeszcze? czy to juz jest platne? odpiszcie plx fast
|
Zrobił się z tego PAyPal ... Przyszedł mi mail ze jestem beta testerem 1 z 15000000 :P
|
Dofus darmowy!
Od niedawna Dofus jest znowu darmowy. Ale dla graczy nie płacących są zrobione ograniczenia: nie można wchodzić do świątyń, a jak wyjdziemy po za "darmową" strefę to nie możemy walczyć ze stworami.
|
kurde mam nadzieje ze na darmowiej strefie sa potowrki 50-100 lvl bo z kumplami kiedys pojdziemy ja dalej 22 lvl sciagam gre jesli to prawda ze free to super!
EDIT:POMOCY SCIAGNOLEM I MI WYSKAKUJE BLAD MOJ ACCOUNT SIE ZMARNUJE I 30 FARMER:( JESLI COS TO POMOCY PLX |
Gra jest darmowa do pewnego stopnia (1 obszar gry, jest ich 17..).
Żeby sobie w to pograć dłużej i coś osiagnać to trzeba płacić. Z tego co pamiętam to 5euro miesięcznie. |
Pomocy !!!
Wie ktoś może jak się tam zarejestrować ?? I co trzeba wpisać w tym ee 1 okienku w rejestracji...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16. |