![]() |
Marczio:
Tępy jakis czy co? Thero wyjaśnił, żeby ludzie którze włamują się na czyjeś konto w Tibi nie nazywali się hakerami. I ja go popieram. Bo haker, to osoba, która potrafi złamać miliony szyfrów, studiuje pełno kodów itp. A nie że shakuje postać Tibijską i podnieta na sto dwa. |
Rzeczywiście zaje....e! X( Zwlascza, ze na tym filmiku padlam ja... I wiesz rzeczywiscie bylam dla ciebie idealnym przeciwnikiem 51 elite knight vs 17 sorcerer. To tak samo jak bym ja zabila 8 lvl, ktory dopiero co wyszedl z rooka...
Mam tesz pytanie do innych ppl, ktorzy odpowiedzieli w tym poscie: To ze mam niski lvl tzn ze juz jestem noobem? Wydaje mi sie, ze to naduzywanie tego slowa... PS: Liczyles, ze co ze mnie wypadnie? Blue Robe, Skull Staff? Wypadly plate legi i itak Cie podnieta za dupe chwycila... |
Cytuj:
|
OMFG
Jakos niewidziałem tych twoich Super Extra Zajhefane trafienia z HMM -.-. Rzadko co trafiałeś i do tego tak wolno strzelałeś... Nie polecam oglądania strata czasu....;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Dowiedz się, co znaczy "Mass pk", a następnie użyj tego zwrotu. Cytuj:
2. Twoje pvp... człowieku litości! Nie widziałem gorszego. 3. Mam 113 lvl i zastanawiam się, których momentów bym nie przeżył... 4. Z Twoją ortografią popełniłbym samobójstwo. Cytuj:
2. Nie zdziw się, jeśli ktoś nadal tego nie rozumie, tak jak "Marczio". 3. Ludzie zanim walniecie totalną głupotę, zróbcie to, co powiedział Thero- poczytajcie trochę, dowiedzcie się jaka jest różnica między hacker'em a cracker'em. 4. Z pewnością cracker-lamer. :) @Topic: Gorszego badziewia nie widziałem, odkąd gram w Tibie. Naprawdę masz powód do dumy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |