Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Tibia Ankrahmun Theme - [Skin] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46873)

Gracz Tibii 21-08-2005 11:22

Drugi skin mi się bardzo podoba. Fajnie wygląda w Port Hope (przynajmniej dla mnie). Tylko trochę pasek many głupio wygląda.

Arthevariel 23-08-2005 19:01

i znowu za***iscie odwalona robota ;)

jestes wielki :P

Dark Rayles 25-08-2005 13:25

Zje** fajne :) ale czy nie dalo by sie zachowac kolorki itemkow ? xd

Maciosek 25-08-2005 23:07

Za***iste tylko czemu eq nie ma normalnych kolorów ? Gdyby eq miało normalne kolory to bym ściągnął.

Belvedor 25-08-2005 23:19

eee nie przepadam za nowymi grafami eq :F Ale menu tibi (dzungla) jest roxne! :)

Senseal 26-08-2005 08:11

Ten pierwszy niezbyt fajny, ale ten drugi super.

Wolek 26-08-2005 13:51

Dla mnie skin "TIQUANDA! " jest cycu glancu. : )

Randlemen 26-08-2005 22:05

Mi się podoba. Tylko trochę to main menu takie rozmazane, jakby troszkę za pikselowe. Ale i tak git. DOBRA ROBOTA

Cangure 27-08-2005 17:54

no,no. Bardzo łądne. gratz talentu :)

Gniew Mroku 28-08-2005 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciosek
Za***iste tylko czemu eq nie ma normalnych kolorów ? Gdyby eq miało normalne kolory to bym ściągnął.

to co widzisz na ss to obrazki z pod eq. Eq ma normalny kolor.

@topic: zmień troche ten kolor paska many i będzie ful gites

Maciosek 28-08-2005 10:06

@UP
Aaaaaaa, ale ze mnie głupek. :p

Evil_Gogo 28-08-2005 22:14

Wkońcu po coś wygląd meni itp w tibi jest ciemny, a ten ***nął po oczach xD

Mikelp 28-08-2005 23:26

Mam być szczery? Niezbyt mi się to podoba. W Tiquanda theme te paski jakieś takie kolorowe nie pasujące do reszty i ten pasek na którym wyświetlają się zakładki private message'ów taki obleśny. A także strzałki i "lupki" robione w Paincie (wyglądają amatorsko). Nie obraź się ale moim zdaniem lipne.

slimaczek 28-08-2005 23:29

Skiny takie sobie, zwlaszcza te menu, chociaz tla nawet fajne znalazles i dobrze pasuja, zwlaszcza mi sie podoba to tlo z dzungla :P Ale najbardziej mnie interesuje skąd wziałeś tibia pic editor do najnowszej wersji 7.5? Jak byś podał link albo powiedzial gdzie to jest był bym szczęśliwy :P Bo mój tibia pic do 7.4 nie działa :/

Vanhelsen 28-08-2005 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mikelp
Mam być szczery? Niezbyt mi się to podoba. W Tiquanda theme te paski jakieś takie kolorowe nie pasujące do reszty i ten pasek na którym wyświetlają się zakładki private message'ów taki obleśny. Nie obraź się ale moim zdaniem lipne.

spox, nie obraze się, po to jest krytyka by ją przyjmować ;) Są gusta i guściki, kazdy lubi co innego.

@Maciosek, Dark Rayles, Belvedor: za EQ odpowiada plik tibia.spr, ja zajmuje się samym "menu" czyli tibia.pic

@Evil_Gogo: Następne dwa będą ciemne, wręcz czarne ;)

@Gracz Tibii: Poprostu mam juz dość tego klasycznego, oklebanego niebieskiego i czerwonego ;) czas na zmiany :P

@slimaczek: na forum jest :P
http://rapidshare.de/files/4103885/P...r_v23***********

Następny skin (Tibia Szatana:evul: ) juz tuz tuz, ostatnie drobne poprawki, uzupełnienia, i za 2-3 dni zawita na forum :) Przy okazji poprawie parę bugów w wcześniejszych (np: pomylone strony świata w kompasie Ankrahmun, pasek w Aztec) i dodam parę drobnych elemencików ;)

Taliboy 29-08-2005 20:30

w ankharum:
zle ustawiony wchod i zachod
ikonki xpkowe nie pasujom troche i ten folder rozbraja
itemki powinny mniej "swiecic"
ludziki tez troszke przesadzone
reszta bardzo ladna

tiquanda:
PASKUDNY ODCIEN ZIELENI... zmien go troche i dodaj tam jakis elementuw widocznych bo bardzo taki szpinakowy kolor :/
itemki juz tak nie swieca i ogulnie jest git ale podklad pod nie jest nie za dobry :/
niekture rzeczy tez zapozyczone a ankh som brzydkie czyt. wyzej

Van_Waterflew 31-08-2005 19:40

takie sobie moja ocena: 4/10

Ihuar 19-10-2005 12:07

Wieszok mam sprawe.... mógłbys zamieścić tylko nowe menu zmienione? bo szczerze reszta mi sie średnio podoba a menu jest git. ;] rozpatrz moją prośbe :D

jaki znak moj?? dwie zacisniete piesci...

Anetka Wizard 19-10-2005 19:45

mi sie podoba main menu w tiquandzie :D
kurde blade.. pandoria plx? xD heheh :)
ladne ladne:)

Ciotka 20-10-2005 18:12

AAAAAAAAAAAAAAAA jakie extra! Gratz dobrej roboty!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:59.