![]() |
odradzam ci chodzenie na guardy (sam mam knighta lvl 20 skile 67/64 eq: crown set, bs , demon shield, buty ... ;] ) i od guarda potrafie oberwac nawet za 60 + soldki juz zacznij masowo tluc i co najważniejsze TARGAJ LOOTA ;]
|
A dałbym rade z soldami i pojedyńczymi guardami ?? i w Ktorej kopalni najlepiej expić z soldami i jaki poziom
|
Aby nie robić nowego tematu...
Od którego lev/skills moge i¶ć na guardy knightem? |
Na mass hunt to sie przyda 30 lvl(?) nie jestem pewien ale skile okolo 80/80 zeby malo obrywac ale ja dobrze nie wiem wienc nie piszcie ze zle mowie:P
|
Nie wiem o co chodzi :/
Nie wiem jak wiaramoze miec problem z expieniem palkiem.
Bierzesz zbierasz kase, kupujesz bp boltow i z 3 bp uh i idziesz na mint walim (ofkoz 20lvl+ niezle skile [ponad 60 dista wystarczy]) Expa dostajesz od ***a z loot to zwraca ci sie 3 krotnie. Tego ja nie rozumiem dlaczego wiara tak marudzi palkiem jestes w stanie nabic 50 lvl w miesiac jak umiesz grac:/ |
Cytuj:
|
Od którego lvl na guardy :
odpowiadam lvl 28 + skills 75/75 kilka bp uhow ;] i lecisz na kopalnie która ma ksztalt takiej gwiazdy już niepamiętam która to ;p |
Moze faktycznie ale.....
Cytuj:
A uh w ostatecznosci mozesz zrobic i nie mow ze to taki duzy problem bp boltow kosztuje bodajrze 6 k sie ma sie gra :P Aha zapomnialem o capie sorry bierzesz tyle ile masz capa:P |
Jak masz szybka renke a cap ci sie skonczyl to mozesz to taszczyc jak loot (chociz zalezy od serva bo na jednym moga ci nawet nie tchnac a na innym mozesz zobaczyc go np na gorcez ktorej sie da tylko parcelami zdejmowac)
|
Czy oplaca mi sie expic 23 lav pallkiem skille 60/43 na guardach ? Ile wziasc uhow/boltow i ile expa na /h bym wyciagna?
|
hmm... mozesz sprubowac boltow wez ile dasz rade (dluzej poexpisz) z lootbagiem teraz nie ma problemow (ropowanie) uh starczy bp wystarczy ze bedziesz przed nimi uciekal...
|
Cytuj:
Co do expa, to tylko i wylacznie zalezy od twojej efektywnosci... |
Cytuj:
kopalnia : dwarf hell masa soldów, ze 3 - 4 pojedyncze guardy |
Żeby nie zakładać nowego tematu:
Jak paladyn 52+ lev, dist 78+ dawałby sobie radę w labiryncie guardów na poziomie -5? Czy duzym ryzyko będzie próbowanie na poziomie -6? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |