![]() |
Według mnie...
1. Taube 2. Ghost Taube za fajne opowiadania, i mądre posty, Ghosta za mądre posty. |
Jaki wstęp?! "Litwo, ojczyzno moja..."
1. Tanatess (do działu grafiki xD) 2 Avager (do działu Fake'i, Filmy, Zdjęcia.... ew. Grafiki) |
1. Gewof
2. - |
1. Hoomik,
2. Ghost. |
1.Angel of Death
Dlaczego? Jest bardzo pomocny , miły i sympatyczny ; ] |
Na ką cholere wstęp?
-Hoomik -Ghost |
Wstęp.
- Ghost Nieudany - shae/hoomik |
Wybieram tylko jednego kandydata czyli:
1.Gewof 2. - Bez komentarza. |
Chlip, a ja? ;( Błeee ;(
Smieje oczywiscie.. 1. Wikt 2. hoomik Koment: błeee.. |
1.Kamos
2.hoomik Udzielają się mądrze i mile. Kamos dla tego, że napisał z dobroci (pewnie ;)) kilkadziesiąt notek, które te przybrały "kolory". Hoom dla tego, że potrafi być pomocny, ma fioła na punkcie Britney Spears, i ogólnie potrafi zamurować n00bka. |
1. Ghost.
2. Nie wiem. |
1. Ghost
2. Gewof |
Wstęp.
1. hoomik. 2. Wikt. Komentarz. |
1. Britney, yyy, znaczy hoomik! ;-)
|
No to i ja:
1. Pogromca Pk 2. - Pozdro |
<brak wstępu>
1.Kaczi 2.Pani Kopytko Komentarze ?Kaczi,bo tak.Pani Kopytko,bo mądra :p |
Głupiutkie to głosowanie. Tym bardziej, że nie będziecie mieli żadnego wpływu na wyniki w razie prawdziwego wyboru nowych modków. Tak czy inaczej zaglosuje, bo jeszcze do czołówki dobiorą się te małe użyszkodniki, na które reszta małych, śmiesznych użyszkodników głosuje ze względu na ich ilość postow.
1. Ghost Nieudany 2. Hoom Dlaczego? Bo nie baliby się wydrzeć na tą rozbestwioną zgraję podlotków. |
Po kiego dziada wstep
-kaczi -hiey Komentarz: oboje maja duza wiedze o tibi i nie wiem czemu ale czuje do nich respekt :D |
1. hoomik
2. - Bo hoomik tępi forumowe trolle, a żeby zamknąć usta niejednemu lamerowi potrzeba sporej wiedzy (w zasadzie, z każdej dziedziny). |
Wstęp.
1.Gewof 2.--- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |