Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Hunted za... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47034)

Buffon 20-08-2005 19:33

OMG ja bym mu nie płacił ...
Co do price listy to wku****** mnie osoby które zaniżaj± ceny ...

Sie mapes 20-08-2005 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
Nie po swoich. Price listy przewaznie uklada najsilniejsza gildia na danym servie. Co za tym idzie nie jedna osoba tylko najsilniejsi na danym swiecie. Tak samo jest w RL - najsilniejsi maja najwiecej do powiedzenia....

chodzilo mi ze np. jakis druid chce sprzedac bp uhow za 3,5K, gdzie przecietnie cena wacha sie od 2,5-3 i mowi do niego jakis highlvl ze za drogo sprzedaje i ma hunted, ale zgadzam sie z toba najsilniejszy ma najweicej do powiedzenia ;P

mormakill 20-08-2005 20:39

Tak dlatego zawsze bezwzglednie trzeba miec drugiegi chara do sprzedawania

Dlaczego ? To było tak:

Sprzedaje runy po update za 3.1k a Tu jaki¶ hlvl do mnie hunted
to ja kulturalnie "fuck off" no tyle

Btw: jak co¶ jest Twoje to możesz to sprzedawac jak chcesz to moje zdanie

Michaluspospolitus 20-08-2005 21:12

A gdzie moge znaleĽć price listę dla ¶wiata Shivera ?
Wiem jestem twardy jak orzech, ale chcę się upewnić. Żadnych pekerów na statku? Bo chce runy w spokoju robić, a słyszałem, że lurowali na statki.

Elmer 20-08-2005 21:40

Jeżeli na moim ¶wiecie pricelista byłaby bardzo rygorystycznie przestrzegana sprzedawałbym rzeczy po cenach na li¶cie albo sprzedawał je na n00b charze.

@up
www.tibia.com -> forum ->Shivera

Jahoh 21-08-2005 00:10

Cytuj:

Tak dlatego zawsze bezwzglednie trzeba miec drugiegi chara do sprzedawania

Dlaczego ? To było tak:

Sprzedaje runy po update za 3.1k a Tu jaki¶ hlvl do mnie hunted
to ja kulturalnie "fuck off" no tyle

Btw: jak co¶ jest Twoje to możesz to sprzedawac jak chcesz to moje zdanie
No i jestes tym noobem ktory sprzedaje tak drogo uhy. Pomysl kolego, bylbys 100 knightem i chcialbys kupywac uhy po normalnych cenach. A tu jakis nooben na trade: "Selling bp of uh 3.1k" Bys powiedzial mu ,,hunted" a on do ciebie ,,fuck off"

Tak jest na Nova. Np. b robe 15k, bohy 35k ehh :/ Bylo juz wiele pricelist ale i tak nikt jej nieprzestrzegal a uhy przed update'm chodzily po 3k, dlatego ze wszystkie druidy sprzedawaly uhy po 3k. Ile razy pisano o cen runach na forum.

mormakill 21-08-2005 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jahoh
Tak jest na Nova. Np. b robe 15k, bohy 35k ehh :/ ect. ect.forum.

Jak już stwierdziłem nie chcesz nie kupuj moja sprawa za ile sprzedaje
tak samo z ekwipunkiem jak zlootujesz sprzedajesz za cene jakie chcesz.

Przynajmniej tyle utrudnili knightowi ze runy s± drogie pozatym jak Ci se nie zwraca za runy choc na słabsaze potwory.

Baradax 21-08-2005 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jahoh
No i jestes tym noobem ktory sprzedaje tak drogo uhy. Pomysl kolego, bylbys 100 knightem i chcialbys kupywac uhy po normalnych cenach. A tu jakis nooben na trade: "Selling bp of uh 3.1k" Bys powiedzial mu ,,hunted" a on do ciebie ,,fuck off"

Tak jest na Nova. Np. b robe 15k, bohy 35k ehh :/ Bylo juz wiele pricelist ale i tak nikt jej nieprzestrzegal a uhy przed update'm chodzily po 3k, dlatego ze wszystkie druidy sprzedawaly uhy po 3k. Ile razy pisano o cen runach na forum.

Ta, ile razy bylo juz na forum pisane "kazdykto bedzie sprzedawal po tyle i tyle bedzie huntowany przez Demonic Brotherhood."
I kazdy pisal ze bedzie przestrzegac tej listy a jakos wszyscy mieli ja gdzies.

@Offtopic, Jahoh
jestem w akademii :P

Kafes 21-08-2005 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Premm
HM... Ciezkiii temat :/
Mieliscie kiedys "hunted" za nie przestrzeganie price list'y?
No.... do mnie sie doczepil gosciu za to ze sprzedawalem crown shield'a, skull staff'a oraz kupowalem crown armor'a po niestosownych cenach -.-(rzekomo na tibia.com).

Wyszukal mnie czarem "Exiva" zaczal napitalac ile wlezie -.-, ja "biedny" 18 lvlek :baby: spitalalem ile wlezie przed 135 ek ;( . Cale szczescie ze na statkach dodali pz zone :confused:. Zarzadal odemnie hm... vampire shielda albo 40k ;( Musialem sie dostosowac do jego zadan i zaplacilem tego vampire'a, a zarazem dostosowac sie do panujacej price list'y na tibia.com eh... :confused:
Tak to jest z tymi hlvlami, gorzej jak nie sa polakami -.-

Co o tym myslicie?

Ale masz problemy, za***al by Cie raz i wiecej by mu sie niechciało a ty na 18 lvlu bys nie stracił zbyt wiele..
Gorzej jak nie s± polakami?..
chyba LEPIEJ.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20.