![]() |
OMG ja bym mu nie płacił ...
Co do price listy to wku****** mnie osoby które zaniżaj± ceny ... |
Cytuj:
|
Tak dlatego zawsze bezwzglednie trzeba miec drugiegi chara do sprzedawania
Dlaczego ? To było tak: Sprzedaje runy po update za 3.1k a Tu jaki¶ hlvl do mnie hunted to ja kulturalnie "fuck off" no tyle Btw: jak co¶ jest Twoje to możesz to sprzedawac jak chcesz to moje zdanie |
A gdzie moge znaleĽć price listę dla ¶wiata Shivera ?
Wiem jestem twardy jak orzech, ale chcę się upewnić. Żadnych pekerów na statku? Bo chce runy w spokoju robić, a słyszałem, że lurowali na statki. |
Jeżeli na moim ¶wiecie pricelista byłaby bardzo rygorystycznie przestrzegana sprzedawałbym rzeczy po cenach na li¶cie albo sprzedawał je na n00b charze.
@up www.tibia.com -> forum ->Shivera |
Cytuj:
Tak jest na Nova. Np. b robe 15k, bohy 35k ehh :/ Bylo juz wiele pricelist ale i tak nikt jej nieprzestrzegal a uhy przed update'm chodzily po 3k, dlatego ze wszystkie druidy sprzedawaly uhy po 3k. Ile razy pisano o cen runach na forum. |
Cytuj:
Jak już stwierdziłem nie chcesz nie kupuj moja sprawa za ile sprzedaje tak samo z ekwipunkiem jak zlootujesz sprzedajesz za cene jakie chcesz. Przynajmniej tyle utrudnili knightowi ze runy s± drogie pozatym jak Ci se nie zwraca za runy choc na słabsaze potwory. |
Cytuj:
I kazdy pisal ze bedzie przestrzegac tej listy a jakos wszyscy mieli ja gdzies. @Offtopic, Jahoh jestem w akademii :P |
Cytuj:
Ale masz problemy, za***al by Cie raz i wiecej by mu sie niechciało a ty na 18 lvlu bys nie stracił zbyt wiele.. Gorzej jak nie s± polakami?.. chyba LEPIEJ. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20. |