![]() |
Wiesz Spedum gdyby był twoim protktorem to byś inaczej mówił :P:P
|
Mnie także się łezka zakręciła, taki lvlik no i goodbye
|
Hahah :D
Hahah :D Dobrze mu tak :):)
Filmik taki o :) tibia.de;] |
dobrze mu tak
haha wy go ludzie chyba za malo znaliscie
dzien w dzien :haracze,pking,luring itp |
ciekawe jakie Zasady złamał.... Szkoda mi go... :/ Najgorsze było "Very well, goodbye" :confused:
|
jakim programem był robiony ten film?moze ktos wie?
|
Delated sergio dostal za to ze dzieli konto .... za szybko lvl zrobil i za to ze... nie dal pograc innym graczom ...chodzi o to ze polowie 50+ lvl kazal placic... i to duzo i sie wqurwili i napisali raport do gm wszyscy naraz ;) i gm nie dal mu ostaniej szansy .. ja jak bym stracil takiego chara to bym sie zalamał :(( ale wkoncu to tylko gra....A sergio byl good playerem..
|
Ja słyszałem ze napisal na forum "Kill all br" i za to mu deleta trzasneli. Moze sie myle ale ja tylko tak slyszalem :confused: Filmik mi sie bardzo podobal. Po obejrzeniu filmu zal mi sie go zrobilo, lecz jednak nie gram na valorii więc nie wiem jaka tam obecnie jest sytuacja ;) Jezeli tak jak wczesniej ktos powiedzial ze zbieral haracze, pkowal ciagle i lurowal dla jednych moze to i dobrze ze odpadl jeden power abuser, no ale dla niego to chyba nie za wesoła nowina.
|
Wspolczucie ja gram twoszeczke na Valorii ale nie mam tam kolegow rzeby mi cos dali lub sprzedali szukam kolegow moze tu znajde..
:sword: Gobosek Valoria Knight :( 40/40 rosna |
Z tego co widac to zrulowal 6 gsow pod dwarven bridge. A co do tego delete to szkoda. Jak w filmie "Tibia's is waste time.."
Moze i racja.... A co do filmu to fajny ale nie podales autora. =] |
Cytuj:
|
:(
Filmik fajny + muzyka sprawiaja ze obojetnie kim on byl i tak ci szkoda kolesia :P znam ktos doklada przyczyne deleta ?
|
filmik created by sergio Demonslayer :P
Ja tam nie wiem czy wyludzl mnie protektorzyl ,a w to co mowi Dj bobo raczej bym nie wieżył bo ............. |
Zegnaj Sergio!
Wiedz ze byles dla nas wszystkich wzorem i ze zawsze bedziesz w naszej pamieci. Hail Sergio! Hail DemonSlayer! Hail Valoria... Przykro mi, że tak sie stalo. |
Żal mi Go Ale Musze Przyznac Ze filmik Zawalisty i Muza GRatz
|
film rewelacyjny perfkcyjnie dobrana muzyka, szczeze mowiac jak by mi tak skasowali postac przejechal bym sie na rl do tego gm
|
hehe xD moze pacca bys dostal po "miłej" rozmowie :D :D :D :p
|
Ksztan WWO wstawic ten filmik na tibia.org??
|
Chociaz nieznalem tego kolesia, to jest mi go zal, bo kto by chcial stracic taka postac. Ze zdjec na tibia.com(RL) wiadac ze koles jest wesoly :D Piosenka chyba jepiej niemogla byc dobrana! 8o
|
hehe :D
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08. |