![]() |
Świetny pomysł z robieniem questów dla kumpli!! Już zaczynam wymyślać questy dla kumpli :) Jakieś dość trudne, np. żeby cośtam poszukali, zanieśli gdzieśtam... może być dobra zabawa :)
|
Fajne miejsce ale czy on to zrobił napewno sam??
|
Tam sie to respuje? :P
Bo nie bywam na pohu i jaka profesja? |
No niezly quescik kumplowi zorganizowaliscie :D Dlugo jeszcze minie zanim ja se bede mogl rozwalic 3 gs i draa naraz :P Acha fajne ssy!
|
no no... bardziej mnie interesuje ile wam uh poszlo na przygotowanie tego questa :P
aa i czy Gm-a nie widzieliscie? tak lurować gs-y i draga to na pierwszy rzut oka może się wydawać dość...... paskudnym zajęciem :) niedobrze by było gdyby ktoś na was zareportował ^^ |
eh...
Belth ma na danubi 122 lvl... co to dla 122 lvl takie cos?? 3 exori i juz nie ma.. |
nie ma jak test
szkoda ze tak male ale i te są fajne
|
Ładnie ładanie ja moge o 3gs + Drag na raz tylko pomarzyc (do czasu)
|
miescje superr :D no ale wspolczuje blokerowi 3 gsy i dragon :) na pape to wyzwanie niezle :D
|
Spoko SS
GRATZ dal tego zioma 3 gs i drag na raz to dobry wyczyn.
|
No Belth jest niezły. 3 GSy i Draga naraz to najlepsze co dotąd widzialem/ :]
|
@ Loegst...
Tak jak myślałem, nikt nie zakapował ^^ |
Heh, spoko quescik se zrobiliście :P:D A nagroda to 3 UHatki tak ? :P:D:D:D
|
@vlad
..omg... @reszta ppl jesli polujecie czasem na POH znacie to miejsce.. nagroda? - satysfakcja dla twórców i dla Najta za cos czego malo kto by chcial sie podjąć.. (oczywiscie bez 122 lvl :p ) |
WYPASIASTE SS!!!!!!!!!! Po za ss z questemm noobow :P to sa najlepsze jakie widzialem. ALe gosc musial miec skille- 3GS na raz :P o holly shit
|
Fajne ss'y.Nic dodać nic ująć :D
Gratz za wyzwanie jakiego się podjął 3 gs;y i dragon na solo przyjąć na "klate" i je rozwalić HOOLY SHIT!! |
no nieźle gratuluje pomysłu
|
:P
bardzo fajne ssy bardzo mi sie podobaja musze ci pogratulowac odwagi pujscia na poh na tego questa
|
niezle a co to belth skobany niezle expi
szczerze mowiac to exp dla knighta sie robi jak zrobi skille 70.70+ dobre eq i wtedy juz moze troche zaczac expic :)
|
hehe
ciezko to nie jest zabic to .. 2 sd;s w draga i bolt draga nie ma a 3 gs to z kusza luzem mogl bym latac tam..^^hehehe
na forum nie zagladalem hmm cos kolo 3 tygow i mam 1 upomnienie cool za co ze nie wchodzilem bo nie czaje mialem cos kolo 230 postow teraz 180 spadaja jak nie uzywam czy co??:D:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25. |