![]() |
Dziewczyny to lubia, jak sie drazni ich poczucie piekna :P Napisze taka jedna, "ale ja jestem brzydka", potem sypie sie 10 postow "nie! wcale nie!". A ta siedzi uradowana.
Nie glosuje w tym typowanku, bo wg mnie to bez sensu - temat odgapiony od glosowania moderatorskiego (powod 1) i brakuje KOBIET do normalnej selekcji (czyt. wyboru - powod 2). |
Cytuj:
|
No więc niech ta częsc facetów wie, ze to tak zabrzmiec nie miało
|
Cytuj:
@Topic: HA! mowilem ze sie z tego zrobia pamietniki.bravo.pl :P ale Mathea, fakt, masz o sobie zanizone zdanie ;) |
Cytuj:
|
Jak sie panie przepychają, to nie przeszkadzam, jak zaczną sie bić w kisielu, to będę uradowany ;-)
A tak apropo "dziwności" z poprzedniej strony. Nie wiem jak można się w dziesiejszych czasach uważać za normalnego. Własciwie można, bo uważanie sie za normalnego, jest czymś zupełnie normalnym. O dżizas, jak sie zastanowić to to co napisałem jest nawet głębokie. Hmm... |
Cytuj:
1. normalnych 2. dziwnych 3. dążących do tego by być jak najdziwniejszym 4. chcących być jak najbardziej normalnym Z czego najprawdopodobniej ilościowo, wygrywa grupa numer 3. |
Daliście mi do zrozumienia, że temat jest idiotyczny, no ale cóż... już po fakcie, zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Forum Tibia.pl -> Miss & Mister :| |
przez momet myslalem, ze fani filipinka.pl shackowali stronke Tibia.pl:D
|
Cytuj:
|
A ja proponuję, żeby Pani Kopytko wrzuciła jeszcze jakieś zdjęcie, bo tak się zastanawiam jeszcze nad zmianą głosu odnośnie miss ^.-
|
A Pani Kopytko sugeruje, że nie będzie robić sobie teraz zdjęcia, bo dopiero wstała z łóżka i nie którzy mogliby się jej przestraszyć. A temat rzeczywiście źle zorganizowany.
|
Co niezmienia faktu że fajny...
Niech więcej Miss'terek pokaże nam swoje zdjęcia ;) |
Cytuj:
Temat jest śmieszny. Tylko komentarze do "Zdjęć rl iksde" są gorsze - więcej plxowania o fotkę. :PP I tak Dwugłowej Łasicy dzięki, że nikt tutaj Kapibary nie wpuścił. :> |
Cytuj:
Cytuj:
|
Chyba nie wszyscy do końca zrozumieli o co chodzi bo jak czytalem to zdarzaly sie glosy w stylu "Tana - bo ladnie rysuje" :|
|
Jak dla mnie dalej jest to intensywny plagiat, Kamos wiedząc że tematy do Głosowania w nim są popularne, założył sam dla siebie, żałosne...
|
A ja lord shard powiem ci szczerze, ze nie wiem, ktory z tych tematow powinien zajac I miejsce w kategorii: 'absurd roku'.
Oba sa tak samo smieszne;) Ale grunt to dobra zabawa:) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |