Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Chcemy imprezy? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4729)

WuZet 16-04-2004 09:40

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez bosal
jak się wygra to wtedy zrobimy sondę i większość zadecyduje .. ja np. lubie kraków ;]
Popieram....Bo mieszkam w Krakowie :)

Drexer 16-04-2004 12:18

Oddalem już dwa głosy i zaraz mi się e-maile skończą :D
chyba będzie trzeba kilka dorobić ...:P

-------------------

Teraz 3 ale nie wiem czemu ale te bydlaki nie przyslali mi linku do aktywacji na jednego maila a tego maila to juz wzieli do bazy ...

-----------------

dodałem jak narazie 5 głosów , teraz sobie lece pograć bo już mi pomysłów na nowe miale brakuje . A tak btw. do kiedy trwa ten ''konkurs'' ?

seksik 16-04-2004 13:16

Ale mozna dostać kilka glosow na jednego maila!!

Vibs 16-04-2004 13:30

Powiem tak; powinniśmy się połączyć i wszyscy razem zaglosowac!
To tylko 2 minuty roboty!
Zróbcie coś dla tej stronki!
ps. Ja jush dalem 3 glosy.......... (kończą mi się e-maile na rejestracje kont ;P )

Munkol 16-04-2004 14:31

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez bosal
jak się wygra to wtedy zrobimy sondę i większość zadecyduje .. ja np. lubie kraków ;]
Jestem za Krakowem ;) dobre miasto bardzo przyjemne (przy okazji zwerbuje wiecej osob)
nawet fajne zdjecie :D napewno wygra sam zaglosuje ;) (A IMPREZA MUSI BYC W KRAKOWIE)

Simek 16-04-2004 14:40

0 alkoholu
0 dziewczyn

Nie dojść, że geje to jeszcze abstyneńci

Ja nie głosuje i nie bede jechal na jakies gay party !!!

Zgredzio 16-04-2004 15:17

Dla kogo będzie ta imprezka bo to zależy.Kto jest zaproszony:)

Ra'Virr 16-04-2004 17:38

Dalej oddawajcie głosy! Mają tylko 38 pkt.! Ja swój głos oddałem. Przydała by się taka impreza.

paro 16-04-2004 21:18

Do kiedy to trwa bo nie wiem czy sie starac codziennie wysylac.... w 2 dni prawie 50 pkt bedzie trzeba sie spreżyć zeby tego żula dogonic :P :D

Dan the Automator 16-04-2004 21:49

@Bosal
A jeśli nie wygramy samej imprezy, a wygramy kamerę cyfrową Samsung albo inne nagrody rzeczowe: aparaty cyfrowe, odtwarzacze MP3/CD, sprzęt DVD, smycze z uchwytem na komórę [cytat ze strony] to sprzedasz je na allegro, i za tą kase pokryjesz opłate za domene itd?

;)

n3m3s!s 16-04-2004 22:44

Hrhrhr, impra na maxa, przy pizzy i herbacie :D
Pierwszy koles od lewej chodzi do mnie do szkoly, drugiego znam z widzenia, a Bosala to chyba nie ma na fotce, albo jakis nie podobny :P
To byl taki maly offtopic.
a teraz topic: nie wygramy :] (ale nadziei nie trace ^^)

edit: Jest Bosal !, to ten w koszuli w kratke.
Wszelkie prawa zastrzezone...

DarkMoose 16-04-2004 23:32

jeden koles ma 2100 pkt ciekawe jak wygracie z 56 :-)

Dr. Omader 16-04-2004 23:50

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Dobo
@Bosal
A jeśli nie wygramy samej imprezy, a wygramy kamerę cyfrową Samsung albo inne nagrody rzeczowe: aparaty cyfrowe, odtwarzacze MP3/CD, sprzęt DVD, smycze z uchwytem na komórę [cytat ze strony] to sprzedasz je na allegro, i za tą kase pokryjesz opłate za domene itd?

;)
tak Dobo, a potem sie obudzimy z mokrą kołderką a to wszystko będzie snem....

A Bosal jak bedziesz tak wystawial tą nową kamere na aukcje to też walnij Newsa o tym....

:rolleyes: ;) :rolleyes: ;)

Simek 17-04-2004 01:56

Cytuj:

Lubisz imprezować w sposób łatwy i przyjemny? Na swoich balangach często serwujesz zimne lub opiekane TOSTY SCHULSTAD? Jeśli tak, to NIE ZAPOMNIJ wyciąć kodów kreskowych z opakowań! Koniecznie wyślij je tak, aby dotarły do nas do 12 maja na poniższy adres! Zobaczysz, na czym polega ELIMINOWANIE

Za KAŻDY KOD otrzymasz TRZYDZIEŚCI PUNKTÓW EXTRA DOŁADOWANIA, którymi poprawisz punktację swojego zdjęcia i przybliżysz się do zwycięstwa! Jeżeli nie bierzesz czynnego udziału w konkursie, ale jesteś obserwatorem lub dopingujesz znajomych, przekaż punkty na dowolną fotkę.
Pamiętaj, imprezka jest jedna, ale bawić się na niej może całe 100 osób!

W skrócie-
Imprezka na 100 osób max
Za 1 kod kreskowy po tych Tostach dostaje sie 30 puntków

Bosal no to przysmak dnai suchary jakies 100 paczek i macie 3k punktów

P.S
Smacznego !

Dan the Automator 17-04-2004 13:49

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Simek
Cytuj:

Lubisz imprezować w sposób łatwy i przyjemny? Na swoich balangach często serwujesz zimne lub opiekane TOSTY SCHULSTAD? Jeśli tak, to NIE ZAPOMNIJ wyciąć kodów kreskowych z opakowań! Koniecznie wyślij je tak, aby dotarły do nas do 12 maja na poniższy adres! Zobaczysz, na czym polega ELIMINOWANIE

Za KAŻDY KOD otrzymasz TRZYDZIEŚCI PUNKTÓW EXTRA DOŁADOWANIA, którymi poprawisz punktację swojego zdjęcia i przybliżysz się do zwycięstwa! Jeżeli nie bierzesz czynnego udziału w konkursie, ale jesteś obserwatorem lub dopingujesz znajomych, przekaż punkty na dowolną fotkę.
Pamiętaj, imprezka jest jedna, ale bawić się na niej może całe 100 osób!

W skrócie-
Imprezka na 100 osób max
Za 1 kod kreskowy po tych Tostach dostaje sie 30 puntków

Bosal no to przysmak dnai suchary jakies 100 paczek i macie 3k punktów

P.S
Smacznego !
W tym momencie dochodze do wniosku że cała ta "zabawa" nie ma sensu...
....Bosal, dajmy sobie spokój...

Jedi 17-04-2004 14:01

E tam ja sie w to nie bawie... Wygra tą kamere czy co tam jeszcze i pewnie wyjedzie na Argentyne i tyle usłyszymy o tej kamerze...
Poza tym zdjęcie za 1 miejscu jest nie do pobicia :D

Kicia 17-04-2004 15:57

Hehe, ConQuest. Coś tam przebąkiwali, że będzie organizowanego coś związanego z Tibią ;).

malukas 17-04-2004 21:19

Mam wniosek do adminow! Zmiencie tego obleśnego laya jest stary, brzydki wysilcie program graficzny i zrobcie lay godny info bo jak narazie info jest na wysokim poziomie a lay nie :(. ZRÓBCIE LAY GODNY TIBIA.PL

Azraael 18-04-2004 16:30

Nie macie szans ;)

Eee chyba można sobie dać spokój z głosowaniem, pierwsze zdjęcia mam ponad 2 k punktów a wy mniej niż 200 <lol>

n3m3s!s 18-04-2004 16:32

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez malukas
Mam wniosek do adminow! Zmiencie tego obleśnego laya jest stary, brzydki wysilcie program graficzny i zrobcie lay godny info bo jak narazie info jest na wysokim poziomie a lay nie :(. ZRÓBCIE LAY GODNY TIBIA.PL
Nie ma to jak walnąć w temat...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36.