![]() |
OMG, znowu sie pojawili ludzie, ktorzy byle drobiazg traktuja od razu za QS. Teraz sprostuje te niejasne informacje, bo to nie jest zaden quest.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
-hi -pick -yes I masz kilofa. :) Cytuj:
|
super tam jest... w ogóle chyba wole grać na rocku niż w Thaisie, bo zawsze się tam gubie ;]
|
Cześć, jestem Wojtek też mam 12 lat...ja też nie lubie grać w Thaisie...wogóle takie tłoki i wogóle...od noobka mnie wyzywają bo mam 8 lv postaci magicznej...i wogóle...czuje się nie swojo...:(
|
Cytuj:
A co do sekretnych miejsc to jedyne w miarę sekretne jest właśnie Copper Key Quest ^^ |
Może mi ktoś zaznaczyć na mapce to miejsce ze skeletami?? Koło drzewka na samej górze po lewej stronie rzeki... i to tam jest spike sword na rzece nie? Kto mi przysle kawałek mapy na PW?? To nie jest zaden quest. A tak wogole to mało kto wie o takim quescie gdzie dostaje sie takie cos do zarcia. Nie wiem co to jest ale to takie jakby papierki hehe. Dostaje sie chyba 3 w worku ale nie powiem gdzie to bo chyba wszyscy wiedzą... to nie qs :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie wiem gdzie to jest
Co do tego omieszczenia z szkieletami nie iwem gdzie to jest dokladnie moglby ktos podac jakąs mapke>> I to sie rozkopuje pikiem?? jak ktos by hccial mi powiedziec o albo na fora albo gg 2421908
|
hihi
ja wiem gdzie są wszystkie questy na rooku :D. także ten z mino magiem :)
gram nową postacią właśnie :D |
Witam!Ja nie wiem o tej dziurze NIC!Jeżeli komuś by się chciało , bardzo go proszę o zaznaczenie na mapce rooka tej dziury.Z góry dziękuję.
(ja mam dopiero 10 lvl na rooku więc wiecie...) |
Logiczne chyba jeżeli znamy jakieś sekretne miejsca to nie powinniśmy ich zdradzac bo jak sama nazwa wskazuje że są ''sekretne'' większa satysfakcje robi to jak sami to odkryjemy. :D
|
Znam tak mniej sekretne niz odkryte :D miejsce gdzie sie wychodzi z miasta na 1 poziomie super exp :D jednym slowem ;p
|
Cytuj:
|
:p
No oto mi chodzi, że jeżeli powiemy o tym miejscu to już nie będzie sekretne powiem jaśniej, jest spike sword quest, raczej był dostępny i jak wiadomo spike sword jest bardzo żadko spotykany na rooku no więc i jak by się zdradziło jak go zdobyć to by spike sword był normalką na rooku no i by nie był unikatowym przedmiotem. :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie trzeba miec pacc
Ta dziura jest obok wiezy waspow. Od niej caly czas w lewo i wgore i tam pod drzewem jest dziura |
Cytuj:
A z ghoulem to masz chyba racje nikt niewykminił jak sie tam dostać a jeśli ktoś już go odwiedził to i tak pewnie nam niepowie jak :p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |