![]() |
@up: mowie po raz drugi : to _nie_ jest problem z moim charem, to jest dyskusja teoretyczna i prezentacja ciekawych pomyslow. Nie uczcie mnie jak grac palkiem ...
@gremlin: przy 40 dista polujac na cycach bez odrobiny szczescia mozna sie szybko splukac ( testowane ) 30-40 dista na ghulach to troche za malo ( uwzgledniajac warunki polowania - krotkie korytarze itp; testowane ) outlaw - nie sadze scaraby - z paccem moga byc, nie testowalem roty - moim zdaniem najlepsze rozwiazanie dzis wieczorem/ jutro przetestuje pomysl Suverase i zobaczymy co z tego wyjdzie |
Cytuj:
|
@up: przy 55 dista nie bylo dnia zebym na cycach nie zarobil, zbieralem samo zloto
|
...
Cytuj:
|
Mam fajna wiadomość throwing stary sa do kupienia na pacc area nie wiem u jakiego npc ale sa powiedzial mi to tutor
|
huhu a na jaka cholere trenic palkiem huhuhuhu palkiem sie wogole nie treni huhuhu no jak kto woli ale to strata czasu bo w sumie skill rosnie w zastraszajacym tempie przy expie.. btw mam 5 dist na nowym serwie a nie trenilem nawet godziny :S tak wiec nie uwazam zeby trenienie palkiem bylo potrzebne :S
|
Zly plan
Z rotami tez nie jest tak pieknie szczegolnie na nowych serwerach... chyba ze znajdziesz sobie resp o ktorym wiesz TYLKO Ty- w co szczerze watpie... na NOWYM serwie low lvl sorckowie/druidzi beda strasznie oblegac respy rotwormow takze nie naexpisz/trenujesz sie za bardzo. Szczerze to nie mam pojecia co mozesz robic (na szczescie zrobilem sobie palla przed updatem :cup: ).
|
Ok, teraz ja ^^ Opisze moj przypadek. Mam 64 dista i okolo 100 small stonesow w dp, na czym mam trenic i ile small stonesow potrzebuje, zeby dobic 70 dista ? >.<
/Ja xD |
Cytuj:
|
@topic
jesli masz pacca idziesz na edron na trolle, owinno tam lezec duzo spearow, a jesli nie to szykbo wylootujesz (jesli po wyjsciu z rooka nie masz to kup sobie z 5 w sklepie), a jesli nie masz pacca to cyba najlepiej bedzie w ab'dendriel. skillujesz wtedy tak do 40 dista, wtedy mozesz kupic sobie luk(w sklepie, od gracza, badz poprosic kogos ay ci pomogl w quescie) i kupujesz do full capa strzaly i idziesz expic (najlepiej na cycki- gdzie to juz twoj wybor) za zarobione pieniadze kupujesz nastepne strzaly i idziesz z nimi expic, powinno z lootu ci wystarczac na kolejne hunty, pozniej kolo 30 lvla mozesz sie przezucic na kusze i na guardy. tam juz sie na pewno zwroci :P a dalej to zobaczysz sam. |
Cytuj:
|
@karrith: jeszcze raz, specjalnie dla ciebie:
_wiem_ jak grac palkiem, probuje wykombinowac jak poradzic sobie z dojsciem do 40-50 dista przy pekajacych spirach i braku gotowki na kupowanie ich w sklepie @topic: testy: 1 spir wypada srednio co 5-6 trolli na discie 12 na zabicie 1 trolla poszlo 3 spiry nie ma mozliwosci bicia spirami caly czas jak na moj gust lepsza opcja jest zrobienie 10-11 levela z melee weapon, w tym czasie zbierajac kamienie z goblinow i znalezienie partnera do treningu( 11 lev, moze nawet 12 zeby przy treningu starczalo many na leczenie i robienie strzal ). |
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=902727 - petycja o nie lamanie sie spirow ;d chociaz watpie czy to cos da =(
|
Propozycja moja to...
po wyjsciu z rooka nabic fast 9 lev kupic czar na strzaly i na na poczatek ze strzalami na trole potrenic a potem co popadnie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moj sposob prosty cwiczyc sword/axe/club a nie dystans :)
|
kazdy powod jest dobry zeby sobie ponabijac posty w powaznym temacie..
|
Ja jakoś uporuje się z update
z powodu że elysia była za ciężka (3 letnia) to po 5 postaciach przeżuciłem się na Askare No i wyszło że wybrałem palladyna i znam sposób na zrobienie konkretniejszego dista i ogólne granie Gdy wchodzisz na main to pierwsze co kombinujesz to jakiś axe / club / sword starasz się ubłagać eq lub zdobywasz go sam. Starasz się wbić 3 m lvl i lvl 11 by zarobić na hmmach .. robisz 10 bp + kupujesz spike sword (niezly def) + p legi lub brass kupujesz bag of spears i bijesz dogodny dla ciebie dist ;] to jest mozolne ale powtarzając proces możesz zdobyć lvl 20 i skill 68 dista tak jak ja :) I naprawdę to nie jest jak granie knightem .. tu jest pewna mozolnia i proces do przeżycia .. gdy wbijesz distance to jesteś normalnym palladynem :] wmiędzy czasie możesz robić też strzały (podczas trainu) a po trainie oczywiście wyskoczyć na cyce (ja zaczne od jutra expić na guardach) Więc błagam nie piszcie n00b postów jaka to tragedia .. wszystko da się zrobić .. tylko trzeba chcieć .. Teraz co mi zrobi 30 lvl knight ? jak się na niego rzucę to albo będzie zwiewał albo będzie próbowal zabic .. a przy dobrym pvp można wszystko xD |
Cytuj:
2000*8 (8 kupek) = 16000 Unies to czlowieku @DOWN: wiesz jest duza szansa ze ktos ci podwali @DOWN DOWN: no racja nie doliczylem do tego woreczka ale moze macie racje. po prostu nie robilem nigdy lootbagow (dla mnie raczej niepewny sposob bo czesto mam lagi) :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |