![]() |
To sie nie mysli, to sie wie.
|
Cytuj:
Irod Torque nie uczestniczył w wojnie i padł za nic dopiero po tym jak przestał tam grać (czyli po tych dedach) czasem tylko sprawdzał teren... btw. może to śmieszne ale wal'dek się zachowuje jak Pażdzioch z "Swiata w/g kiepskich " xDDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: Arion mowi że ze wsi jestem i zaczal sie chwalic swoja wiocha... 17:55 Reed rosse: buahahahah ja ze wsi? nisko 20tys. mieszkancow ****u Toz to na moim osiedlu wiecej mieszkaxDDDDDDDDD W tym Nisku to 3 chaty i 2 stodolyxDDDDDDDD |
@ up
I jeszcze spożywczy albo monopolowy xDDDDDdd |
ja jestem z nowogardu! mamy 20k mieszkanców i mamy Netto, Lidla, Stokrotke i BIEDRONKE! mamy z 10 blokowisk i mamy dresów, blokersów, metali, fajne dupy i mnie! Prosze nie obrażać małych miast! fÓ xD
|
lol
nie mowcie ze poncek ma kilku ownerow bo nie ma :] @offtop u mnie na ośce tez jest wiecej niz 20 tys mieszkancow xD Łódź rox |
a co to ma do rzeczy czy jest się z 20 domkowej wioski czy z miasta z milionem mieszkańców. Ja myśle ze lepiej mieszkac na wiosce kiedys moze tez to zauwazycie ;]
|
Cytuj:
|
Ja nic nie mam do malych miast (nie liczac Olecka i Niska xD) Ale jak wiesniak mowi ze jestem ze wsi to to troche przesada-.-
|
Cytuj:
btw. zaloze sie ze to Nisko ma 20 tys mieszkancow po tym jak doliczyles krowy, kurczaki, owce, konie i inne zwierzeta hodowlane. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to mamy, krowy, kurczaki, owce, kroliki, chomiki, szynszyle no i TABORETY:D
|
GG wygra ... bo corac wiecej ludzi ma dosyc DT ... po 2 .. nawet ludzie nie bedacy w GG czesto pomagaja GG ;]
btw. Devil Caff ... juz nie zyjesz... |
Ludzie Dt ma teraz 2 wojny na Isarze pare osób z DT pomaga Isaras Finest i na Beryli maja z GG gdzieś muszą zniknąć wkońcu raz na zawsze!! A co do miast to ŁODŹ ROX!
|
@ Seedee
O tak na pewno wygraja...musieliby zdobyć 52 fragi żeby wyrównać Warstatsy ;) Pozatym syutacja się odwróciła: na samym początku mieli oni ponad 50 członków a my około 30 a teraz odwrotnie :) Btw. Kto taki dobry niby do nich doszedł ?? Sampzor - gdyby był jak Liam Darkcrosser to bym się go bał, ale jedyne co on umie to ustawić wszystkie hotkeye na UE i sampowac nimi w każdego Tedrus - Bez Sampzora siedzi w Pz Saltsyra, Lycanith i spółka - Bez Sampzora i Tedrusa siedzą w Pz, chociaż ostatnio Vexmin i Lady Widuri rzucali się solo co skończyło się wyprawą pani Widuri do temple a pan Vexmin był już w progu jednak miał farta i uciekł. Tyle ~ |
kilka slow do frajera Althunus: jestes zalosny stary ile ty masz lat nie potrafisz dotrzymac slowa to morda w kubel najpierw mowiles ze nie bedziesz placil detrosom a teraz jestes z nimi hahaha to jest smiesznie zalosne szkoda mi cie walczysz z frajerami ktorzy po wojnie cie za sdkuja i dopiero wtedy bedziesz placil haha to tyle i jezeli myslisz ze detrosi cie beda kochac po wojnie i ze bedziesz sie z nimi wozil na hunty i bedziesz "gangsta" to jestes zalosny to samo do zalozyciela tematu tylko nie wiem czy on walycz w wa lub jna tak jak pan zalosny Althunus szkoda mi cie
srry za literowke |
Kłamstwa i kłamstwa
Cytuj:
Co do mojego deada (Irod Torque) to po pierwsze padlem na kicku i waldek tylko z hmm dobil i nawet w wojnie nie byłem-.- po 2 nie zapłacilem buhahahah nie ładnie kłamac a Wal'dek to ciota bał sie wyskoczyc zemna na solo wiec nie wypowiadac sie na moj temat bo ja w wojnie nie bralem udzialu nooby Nie gram juz na Beryli Hail Pandoria Hail Extazy |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |