![]() |
Cytuj:
|
Baaardzo prawdopodobna sytuacja >.>
Tak samo prawdopodobna jest sytacja w której gonisz DLa na deep red, sam masz deep red, 0 run i 100 many. Nie masz gdzie uciekać więc się obracasz i dobijasz gada z energy beam'a >.> [co to za różnica że taka sytuacja się nie może zdarzyć...] Edit: Scooby mnie wyprzedził :) |
Moim zdaniem najlepsze spośród tych czarow jest Energy Wave.... Bardzo dobry czar spontaniczny, zadaje duże obrażenia zarówno w ludzi jak i potworki walisz wiecej niz z SD :D Bardzo dobry czar na PK'owanie.... F wave + Sd i nikt sie nie zdarzy uhnac. Great Energy Beam tez warto kupic, chociaż rzadko się tego używa... Force Strike,Energy Strike i Flame Strike to podstawa u kazdego sorca/druta xD
Powodzenia w dalszej grze :) P.S. Gralem kiedys sorcem i wiem co nieco na temat E wave itd, nie myslcie sobie ze drutem uzywam E wave :P |
no ja ostatnio kupilem e-wave i 1 proba na dsie i 305 wyszlo,potem troche mniej ale 305 to rzeczywiscie sporo, i jak na mnie 250 many oplaca sie wywalic na niego
|
Great Light?
Pytam o czar GREAT LIGHT?
Bodajrze Gremlin (modek) napisał, że ten czar daje światło na 40+minut Nie chce mi się trochę wierzyć (czyli Gremlin się będzie na mnie mścił za brak wiary w jego słowa <joke> :P ) Proszę o odpowiedz |
:)
Szybko wyczaiłeś mojego posta :D
Ale ja nie mam Pacca ;/ więk kupie great lighter (chyba tak to sie nazywa) :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |