Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna Na Forterze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47591)

Eleneush 21-09-2005 18:24

Doom of Fear

Jak już niektórzy z was zauważyli dziś po godz 6 czasu polskiego lider gildi 'Fear' został shackowany. Gildia rozpadła się ale czy to oznacza koniec problemów z jej byłymi członkami??

Neth 21-09-2005 23:21

:d

Heh nareszcie dobra wiadomosc w tej zasranej wojnie ciesze sie ze go hackli moze teraz berath fire'hary lub mayestik :)

small 21-09-2005 23:46

Teo czekaj czekaj i lecimy ;)

A co do tego że Gryko miał hacka sie nie wypowiadam...Jezeli ktos uwaza ze Fear nie powstanie od nowa to niech tak mysli a czas okaze B)

Btw Hov miałbyś problem w zabiciu go. Skoro 70rp nie dal rady ;) Ale to tylko na marginesie...

CHILLOUT
sMall

Tobik 23-09-2005 17:07

Ehh... no i znowu pie****i br zalozyli fear! Czy nikt nigdy się ich nie pozbędzie raz na zawsze?! X(

Hov 25-09-2005 09:46

A ja odswieze bo wczoraj na forum tibia.com niejaki Yoshimitzu czy jak to sie tam pisze, załozyl temat w którym oświadczył, że Khaos Montefori i jego rodzina są unhunted, aczkolwiek reszta min. Builit, Copit są nadal hunted. Po zmasowanej odpowiedzi prymitywnych członków fear na prymitywnym poziomie typu "Khaos unhunted? Never!", zapewne przestraszonych, Yoshi~zedytował posta i zamiast jego własciwej tresci widnieją tylo 3 kropki.

Xenoth 25-09-2005 18:44

Przez Fear serwer sie rozlecial:/. Suki sie zrzeszyly i rozwalily serw:/. Normalnie nc. Pozdro dla paladyna czlowieka,orniasa,dekkera, neth retha,lorda lejo,zealous zaka,Piouego, nyaty, i calego DL. Zarabiscie sie z wami gralo i nigdy was nie zapomne. Retried 4ever. Milo wspominam fortere. To najlepszy serw na jakim gralem i nigdy go nie zapomne.

Motoko 25-09-2005 18:52

Xen masz wielką rację :/ Gnoje zgnoiły Forte .... Lepiej już nie grajcie na Forterze ... Zostało na niej bardzo mało cool ludzi :/ ( Przez Feary ^.- )

Hov 26-09-2005 14:20

A ja jeszcze powiem ze wczoraj, podczas ataku nieumarłych na darashie, Gargoth i inne #$$%^@#!! zlurowali Licha do centrum miasta, pod depo i strapowali tam Misticy Darkness magic wallami, uhając przy tym licha. Misticy padł. Załosne zachowanie. Pa sie szezy wszedzie. Mnie osobiście wczoraj zabił Lord Galadri'el z kumplami, też za nic... Załosne.

Karp Di'vinci 29-09-2005 08:37

mam po dziury w nosie tej wojny zgadzam sie z wiekszoscia was ale Dl to Nie sa i nie byly pa poniewaz unikalismy jakiej kolwiek walki zawsze dzialamy w obronie wlasnej i na Askrze tez tak jest nie ma jak byc w rodzinie ktora cie zawsze rozumie

Nuxor 29-09-2005 23:08

Dzisiaj na forterze byl atak na Ankrahmun scarabow i ancient scarabow.
Expie sobie poza miastem, a tu nagle... xD

Ludzie z fear okrazyli miasto zabijajac wszystkie potworki...

Karp Di'vinci 01-10-2005 00:19

przepraszam bardzo ale wszyscy co sa w Fear i sa polakami to sa cioty bo ja walczylem za cos... Zaje mi sie ze jedna osoba moze i 2 sa w "Fear"nie bedemieniac nazwisk ale dlamnie jestescie "nikim". czizys krecil film zenada miales sie bic a nie krecic jakis beznadziejny film zeby inni mogli patrzec na najwieksza porazke Nas calego swiata Vs Br i Venezuela. Karp paladino Lv 38 prof palek i walczylem a nie stalem jak osiol i patrzalem jak przegrywamy -.- dlatego nie bede juz popuszczac Br nastepni zgina

Galaco 01-10-2005 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karp Di'vinci
przepraszam bardzo ale wszyscy co sa w Fear i sa polakami to sa cioty bo ja walczylem za cos... Zaje mi sie ze jedna osoba moze i 2 sa w "Fear"nie bedemieniac nazwisk ale dlamnie jestescie "nikim". czizys krecil film zenada miales sie bic a nie krecic jakis beznadziejny film zeby inni mogli patrzec na najwieksza porazke Nas calego swiata Vs Br i Venezuela. Karp paladino Lv 38 prof palek i walczylem a nie stalem jak osiol i patrzalem jak przegrywamy -.- dlatego nie bede juz popuszczac Br nastepni zgina

Wes wogole wyjdz i nie wracaj co mial sie pakowac w tlum zeby walnac komus hita za 20 i zostac z trapwowanym? no prawda mogl walanc explo/hmm no ale z twoej jagadki wynika ze mial sie wjabc w tlum zbey kgoso tylko uderzyc wiem ze wogole nei mielsimy zgrania gdyby bylo zgranie i kom etc. nie uciekli mielibysmy szanse na wygranei a tak to nas tylko pokolei wybijali dobrze mi mowil maye przed wojna ze nic nie pomoge tylko dojdzie im kolejny frag !

Nuxor 06-10-2005 00:48

powyzszy post - -.-

No wiec tak. Khaos Montefori znowu wypowiedzial wojne Fear. Doszlo do niego juz kilka osob, jednak Yoshimitzzu, sobie kpi, Mayestik zadowolony, a Breath Fire'Hary chwali sie ze znowu bedzie najlepszy we fragach... BURN THEM ALL!!! X(

Blue 06-10-2005 01:38

Ja pamiętam jeszcze starsze czasy na Forterze sprzed pół roku :)
Niestety dla mnie osobiście nie różniły się zabardzo od tych które są teraz... :(
Ludzie zabijali bez powodu, wystarczyło tylko że napisało się przed depo "sell 3 bp hmm" a jakiś wyższy lvl atakował i krzyczał "give me one or hunted" -.-
w jednym dniu zabiły mnie 4 wysokie lvle, każdy po razie :confused: może chcieli wypróbować zaklęcia...
Dlatego właśnie postanowiłam przenieść się na świat non pvp :) Uważam że gra powinna być przyjemnością, a nie tylko strachem przed PK :D
Jeżeli już miałabym grać na stałe na jakimś świecie pvp to był by to świat pvp enforced bo tam przynajmniej wiedziałabym za co ginę B)

Neth 06-10-2005 23:54

Karp ma racje czizys sie zachowal jak typowy 9 latek stal...stal...stal...az go zabili a ty galaco tez jakims pvp sie nie pokazales

Edit:Aha i jeszcze chcialbym cos dodac,zeby nikt mi nie powiedzial ze ja jeste lama itp poniewaz jak ja walczylem np.Duel z Sphiroth moon solider i nie balem sie od ded a do niektorych szkoda mi slow

Dudas Koucz 07-10-2005 08:13

Ujrzałem dziś piękny napis:
07:19 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Breath Fire'Hary. He was killed by Khaos Montefori. :cup:

Dolor 07-10-2005 08:52

Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha narescie !!!!!!! :D
Narescie się rozpadliscie buhahahahaha wiedziałem że tak będzie od samego początku hahahaha. Ale fajowsko

Tobik 07-10-2005 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dudas Koucz
Ujrzałem dziś piękny napis:
07:19 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Breath Fire'Hary. He was killed by Khaos Montefori. :cup:

Co ty koles pieprzysz Kahos nie zabił Breatha!
Jesli ktos nie wierzy to tu podaje link na ktorym mam dowód

http://www.tibia.com/community/?subt...th+Fire%27Hary

Galaco 07-10-2005 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tobik
Co ty koles pieprzysz Kahos nie zabił Breatha!
Jesli ktos nie wierzy to tu podaje link na ktorym mam dowód

http://www.tibia.com/community/?subt...th+Fire%27Hary

Oct 07 2005, 07:13:23 CET Killed at Level 130 by Khaos Montefori
Moze kup sobie okulary?

Btw. Nowe fragi.
Punisher of Fortera
Oct 07 2005, 07:35:14 CET Killed at Level 108 by Gim Dropless
and by Capt Ruin

Gatusai
Oct 07 2005, 13:19:36 CET Killed at Level 65 by Kfiat

@Neth
Oj ales ty mądry /knigth na wojnei jak ma sie pokazac pvp? mailem podbiegac do nich i walic ihz gsa po 20? czyz hmmow po 25?..... Ciekawe jakbys ty sie zachowal oj ciekawe :>

Astistan 07-10-2005 16:28

on by stanol i niewiedzial co robic tylko czekal na dead:D

Jak jestes taki kozak to czemu Cie nie bylo na bitwie??:>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05.