![]() |
Hehe Co Do Policji Tibijskiej To Ja Mogę Być Policjantem:P
A Co Do Zlodzieji To Ja Miałem Kumpla 38 Palek Znałem GO Już Bardzo Dlugo Pożyczyłem mu Kase I On Mówi ,że parcel nie doszedł Ale NOooby !! |
Pomysl dobry... jakby tak wybrali paro lodzi... w kazdym miescie na kazdym swiecie 2 gliny np. na 200 lvl z skilami 500/500 ,kusza,power boltami,g-helmet,MPA,g-legs,boh...
Taki by kazdego mial na raz |
comment
n/c co wy wiecie o tibi ? jak widze wasze posty : nasz loot ze skeletonow etc to mnie krew zalewa ludzie i wy sie dziwicie ze tepia polske np. w Tibi ?...
X( |
Cytuj:
|
czy ktos wreszcie powie co to jest ten soft trade
jak nawiązał wujek eustachy ?( |
Na 100% nie jestem pewien ale soft trade to po prostu trade z urzyciem opcji trade :) a co do przekretow to wiecie jak pewien *&#$%^ wrobil moja stara postac na danubii? zrobil sobie ksywe Shtateht (podroba Shtahet) i chcial zawsze zeby ktos wyslal parcela pierwszy i do tego nie do niego tylko do jego druida tibokido. A ta podroba Shtateht po prostu na 2lvl na trade lowilfrajerow takich jak ja w ten sposob a jego druid tibokido sie bogacil. Zrobilem wyjatek wysylajac mu parcela pierwszy no ale myslalem ze najlepsza osoba na danubii nie bedzie sobie psuc renomy... tyle mojego
|
heh...nigdy nie wymieniaj sie przez poczte...ponad połowa ludzi oszukuje...:P
|
ta i cio jeszcze??
Ta i cio jeszcze??ZAnim GM zacznie z toba gadac to juz ci odechce sie gadac GM odezwal sie do mnie tylko raz..
A prosilem zeby sie odezwal bardzo durzo razy juz (a nawet sam nie pamietam ile to bylo)Palicja to niby GMy ale oni tez za durzo to nierobia... |
Czy jest jakaś policja tibijska albo cośw tym stylu
Np. ostatni handlowałem i gościowi wysłałem parcela z bp of UH a on mi że mi przesłał kase ale ja nic nie mam w depo Gdzie to zgłościć??? Albo można im zaproponowaćtrade na odległość to by był wynalazek LOL a gdzie policja !!! |
:-(
Dziś (10.06.2005r) mój kolega chciał potrenować i włonczyliśmy part. On jest wyższym level'em odemnie i na początku zaczął mnie walić tak, że miałem czerwony pasek punktów hp. Potem chciał wymusić odemnie wszystkie przedmioty i hasło do konta. Nie dałem się i nic mu nie oddałem a on zabił mnie. Boję się prześladowań przez niego :( . Czy moge to gdzieś zgłosić? Przywiązuje wielką wage do tej gry i po tym zajściu czuje się przygnębiony ;( .
Czytałem o zgłoszeniu sytuacji do GM ale ja nie znam angielskiego. Poza tym skond mam wiedzieć czy GM mi pomorze? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55. |