![]() |
me2
74 ms, 59 mlvl, 20/24 cube |
chialbym nalezec do gildii
ello chicialbym sie przylaczyc do twojej gildii maja postac to Guardia-Master lvl 10 mlvl 12 jestem palkiem a skile to 40/40 pliiiiiiiiisssssssssssssssss przyjmij mnie
|
ja powracam na guardie i chętnie się pobawie w jakieś głupie zabawy :D
Geverlon Tarador 36lev 50mlev daj invita |
Jestem chętna i mój kumpel i kumpela :D
MIstick Alia 14lvl Sorcerer 17mlvl Cindia De'Vrie 11lvl Knight Driudek Ziomek 18lvl Knight Guarddia wszystcy |
|
Może być...
Ja też jestem zaiteresowany...
Druid, level 10, mlvl 3, walcze snakebite rodem (na 13 levelu kupuje moonlight rod), skille: fishing - 23, pozostałe nie są godne uwagi :P Nick: Misiou Pogromca of Guardia @edit: mam już 11 lvl i 4 mlvl @kolejny edit: ah, jak ten czas szybko leci. Jeszcze raz: Druid, level 13, mlvl 7 walcze moonlight rodem skill fishingu: 33!!! :cup: P.S. sieczka na servie non-pvp? |
Gildia
Zastanawiam się, czy to będzie gildia tylko po to, żeby mieć dopisek obok nazwy czy prawdziwa gildia ze wspólnymi huntami itd. No ale spróbóję.
Bobby'Almighty (sorcerer) 14 lvl 28 mlvl **do członków gildii** - jeśli jest ktoś chętny na kupno Fire axa lub skull staffa, to msg me! Jestem w Carlin. |
moze i ja sprobuje
nick : Czarnowaty Aris profesja : druid level: 11 mlv: 8 miasto thais wale z rozdzki reszte skilli nie oplaca sie pokzazywac z wiadomych powodów jak by co to gg 3060510 ! ale jak piszesz to sie przedstaw ( i powiec o co chodzi;) ) |
to jak juz bedziesz dołanczał to mnie tez Xsin Xsin 12 lvl sork i szybko rośnie :D często jezdem on-line to pisz :p
|
Dolacze sie!!!
Chcialbym dostac sie do tej gildi.
Mam 20 lvl <jestem po Vocation qest:D>Druid, prawie 26 mlvl i Moje Eq: Plate Set, Devil Helmet,Rozdzka od 19 lvl<nie pamietam nazwy> Jak cos to napisz do mnie przez gg. |
Jaaaa
:kat: Moj nivk w grze to Sznurowka of Destinyy lvl 14 (w styczniu na 100% 20 bedzie) Knight skill 38/34 !! BEZ PACCA ALE BEDZIE W LUTYM LUB W MARCU!!
|
ChcĘ WstĄpiĆ Do Twojej Gildi
Mam 13 Level 8 Magiczny Moje Imie W Grze To: Ainat Hama
|
Cytuj:
Zaje......fajny koles bende trenil po dezercie skille<---druidem hehehehe noormalnie inteligencja że heja A,po 2 życze powodzenia z gildią:) |
Cze!
Witam!!!
Chcem wstompici do waszej gildi mam 8 lev 1 magiczny Druid ruszczki 2 z trucinnom skile: Fist fighting:10 Club fighting:15 Sword fighting:13 Axe fighting:10 Distance fighting:10 Shielding:10 Fishing:10 Zycie:185 Mana:35 Mam na sobie: Głowa:Soldier helmet Amulet:That has Piersiceni:brak Buty:Lether bots Nogawice(spodnie):Brass legs Pancesz:Scale armor Broni:Snakebite rod Tarcza:Dark shield Aktualnie jestem w Thais ale moge przejsi gdziekolwiek. Nie mam premium ani nic w tym stulu.Najlepszy potwur jakiego zabiłem to Minotaur guard.Jesili zechcecie zrobici ze mnom jakomsi rozmowe kfalifikacyjnom lub coś to gg:6820173. Przyjmiecie mnie? :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |