![]() |
Fajne ale moglbys zrobic normalny fake a nie wklejac zdjecia z ots, wykonanie 7/10, fabula 8/10
|
czekam na CDN
czekam na CDN dotychczas fajnie sie zapowiada
|
Fajne ale Bubble miała bić Cachera, a nie Setzer :)
|
wykonanie: 0/10(OTS,OTS,OTS i jeszcze raz OTS)
Fabuła: 2/10(Znowu o cachero albo bubble,błeee..) Razem: 1/10 Więc nigdy nie rób w OTS'ie!!! |
Spoko Spoko w następnej części się wszystko wyjaśni z setzerem a bubble ciekawe że tylko ty to zauważełeś więkrzości czepia się tego OTS :/ B)
|
Czy tu nikt nie zauważył że nie na tym samym serwie grają ojoj ciężko bo wykonanie ładne :( Ocena 3/10...
|
Dziękuje Wszystkim ale postanowiłem nie roić więcej fake skoro są aż tak beznadziejne i krytykonwane . Poprostu jak się nie podobją to nie mam dla kogo robić . ;)
http://img237.imageshack.us/img237/6885/122xc.png |
Rob normalne fejki a bedzie spox a nie ten OTS X(
|
wsumie było fajnie na początku :)
|
no i co z tego ze ots mi sie podoba rob dalej !! a innych je***
|
fajny fake 10/10!!!:) dawaj next czesci;] 8o
|
Fabula i wykonanie niema dla mnie znaczenia to czy robiles to za pomoca otsa najmniej mnie obhodzi za to bardzo mi sie podoba i musze prosic o duzo wiecej czesci bo to jest naprawde super niemoge sie doczekac walki :D :baby: :baby: :baby:
|
Stary nie obrażaj sie rób wiecej plz chyba ze zabrakło ci pomyslu i pod byle pretekstem przestaleś robić w co nie wierze xD
|
@ 2 x Up : Paranoja, czytałem sobie właśnie ten Topic a ty mi na Tibi wyskoczyłeś żebym ci dał msg jak przestane Afkowac bo chcesz BP of UH's Qpić :p
@ Topic: Nie interesuje mnie to w czym to było robione możesz to sobie nawet rysować na czole ważne żybyś to robił bo dobrze ci to wychodzi. ;) |
Dawaj dalej!!!!!!!!
Super fake!!!!!!! Co za roznica czy w paincie czy w ots!!!!!!!!!!! |
@Up: Spora -.-
@Topic:Fake były fajne tylko szkoda że ots -.- |
80% nie umie robić fake
50% nie umie hostnąć na server 40% nie umie ssów robić Więc co wy od niego chcecie? Jak cche to niech robi-.- Pokażcie swoje fake the best real tibia-.- koro~ |
Niekturzy ludzie mnie dobijają-.-
Cytuj:
Jeżeli ci sie nie podoba tibia.pl to wypad z tąd.A z ots może i lepsze ale żadnej pracy nie włożyli w to.A ty jesteś niewiadomoco-.- Cytuj:
Powiedział bym to tak: 50% nie umie robić fake 30% nie umie hostnąć na serwer 10%nie umie ss'ów robić Ja chce dużo bo można się zrzygać jak sie widzi kiepski fake i o monotonnej fabule(Cachero zabija jakiś mega lewel!!1111!!)Ekhm nie mam jak pokazać bo se wykasowałem sprity a fake to nie zapisuje na kompie.-.- Oto u góry przykład dałem jak dwoje ludzi może mnie zdołować-.- P.S.:ale sie rospisałem :D P.S.2:sorry za offtop |
Buteleczka z Little Fighter 2 :p ! A reszta nie wiem gdzie jak i kiedy... :confused:
|
Rób dalej mi sie podoba jak ch***** plz rób dalej
;( ;(;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |