![]() |
Dawaj dalej !
Od razu daje 9/10
Rób dalej ! :blazen: |
może byc 9\10 za grafike :D
(")_(")_.----.,/) ; _ _ '; -._ , ')_ ( o_, )' __,) '-._) SKOPIUJ TEGO PIESKA ABY ZAGRYZŁ WSZYSTKICH TIBIJSKICH NOOBÓW xD |
Temat sprzed 3 lat o0 o0 Już wam od*******a ludzie, idź się ziomek utop...
|
Cytuj:
|
Won archeologu.
Btw. Hagi- weź chociaż od siebie ochrzaniaj odkopywaczy a nie.. @down A ty robić zawsze z siebie najmądrzejszego? |
...
On odświeża a wy musicie fast all zaspamować? |
Jestem nowy na forum ale bardzo lubię robić fake :]
A więc jeżeli to ma być komiks typu humor to zabardzo go nie widze no poza tymi mass logami (są bardzo synchronizowani :D) A po wyglądzie obrazków widać ,że zapisałeś w bmp bo w png to nie zmienia piskelów . Moja ocena 3/10 ;( Chciałbym dać więcej ale to najpierw postaraj się ;) Pozdro |
Miałem nic nie pisać, jak zawsze gdy widzę taki temat... ale Komunista ma racje!
Dlaczego za każdym razem, jak widzicie jakiś idiotyczny temat, lub archeologa, albo jak ktoś się wydurnia, to zaraz wszyscy z was (mówię o tych geniuszach co się już prze de mną wypowiedzieli i o paru innych) niczym sępy rzucają się na niego i bluzgają, w konsekwencji czego mamy spam nie z tej ziemi. Robicie z siebie idiotów! Nie wiem, czy wy jesteście tacy naiwni, czy ślepi, że nie widzicie jaka z tego jest prowokacja... Niedługo dołączycie do tej samej elitarnej grupy do której, z moją skromną pomocą, dołączył koper (mam nadzieje że dobrze sie bawisz na "banamah" xD), w sumie to wam tez moge pomóc, nie ma sprawy. Mogę nawet dostać warna, ale ktoś musi wam przemówić do rozumu. |
Popieram drakona oraz komunistę, choć jest popierdolony...
|
nudne, skoro robiłeś go od niechcenia to po Ch** go wogule robiłeś?
|
@up
A po ch***a ty to odświeżałeś? Noobsword. @down Sp****j dzieciaku. A napisałem bo mi się nudziło, a Ty ze swojej głupoty. |
@up, nie zauważyłem że sprzed 3 lat, po chuj ty się udzywałeś?
Koper of Noob |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |