![]() |
Chłopie bardzo ciekawe rób szybko bo się niemoge doczekac co dalej. jak zrobisz 2 czesc to wez mi przeslij e-maila a ja ci bede komentowac. B)
aha mój e-mail [email protected] plx zawiadom mnie :D |
...
Dzisiaj raczej niebedzie nowej czesci ewentualnie wieczorem ale teraz niechce mi sie troche robic :p ale spox powiadomie cie ;)
|
niestety ots ale tak mnie to wciagnelo ze i tak chce more 8o powiedz na pw jak bedzie next part
kk ??? Jak to w tibii pytal sie moj kumpel :) |
No nawet niezłe. ;)
|
Niezłe ale unikaj takich...
Cytuj:
|
Wreszcie jakis normalny fake
BrAwO fajny fake story podoba mi sie nie to co te dzieci :baby: :baby: :baby: z bzdetami i krotkimi bezsensownymi fake'ami jestes dobry fake'owiec ale muszisz jeszcze sie postarac sie o lepsza fabule
Wstapcie do mojej goldi na jamerze ROX PW :cup: :cup: :cup: :cup: |
Fajowy fejk tylko ciągle orci :/ może czas na nieumarłych?Bo minosy ja rezerwuje :P
|
...
@Turok 666
Chlopie to ze na moscie spotkali orcow to nieznaczy ze beda wszedzie ;) |
Cytuj:
Stary zlookaj lepiej mój Fake (link w podpisie^^) @topic: Fajny Fajny , ciekawa fabula dobre wykonanie :) |
Wspaniały fake !!! 10/10 czekam na następną część !!!
|
Świetne 8o
Najlepsze było "Exevo Mort Kick" x] Czekam na druga część :] |
Fajny Fake
Niezle to zmajstrowałeś B)
CZekam na następne Fake'i :evul: |
Navet spoko ale gdzie koniec ???
Świat:Lucera Profesja:Knight :crusader: Level:9 (i ciągle rosnie :baby: ) Mlevel:1 (go up!! X( ) Skile:29/27 (ale bede trenic :evul: ) |
Ale noobki z tych gosci w feiku patrz gdzie jest wendka ^^ ciekawe jak elf sie do nej dostanie :D:D:D
A jezeli chodzi o feik to jest spoko. |
...
Cytuj:
|
suuuper bardzo mi się podba jak ja uwielbiam dobrze zrobione fejki B)
|
fajne fajne fajne
czekam na nastepne czesci |
I jeszcze o moim charze
Voc: Knight :crusader: World: Aurea :flaga_pl: Skils: 52 \ 51 (stale rosnie) :p lvl: 13 Mlvl: 3 (gogogo magic lvl 4) X( Best solo: slime :p Best team: GS :cup: Blood brother: Izmoks, Lock Aldus, Cadoriel Cryn Blood sister: Kallassa satino (huntowana) :cup: (prywatny worek :p treningowy) :evul: , Panban (ja jej workiem) ;( See you in tibia |
Cytuj:
a prosze o ten link to tego programu(OTS Map Editor):):):):):):):):):):):):):) |
...
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |