![]() |
Gratulacje.Fajnie że jakiś polak tak miota.
|
super!
Szkoda tylko ze nie zrobiles filmiku ^^ |
Cytuj:
|
Hehe zdjecia są świetne! Widać że juz nie ma na ciebie mocnych :D
Musisz napisać do CIP'ów żeby stworzyli kogoś lepszego specjalnie dla ciebie :D Może: Zigi's Demon który ma dwa razy wiecej życia niż te normalne i zamiast fe przywoluje zwykłe demony :D To by było coś :) A narazie : Zrób ss'y jak bedziesz wykonywal anihilatora solo :P |
kurde, umiesc to na jeszcze innym servie, najlepiej malo znanym bo ani jedno ani drugie sie nie wlacza (piwko, lycos poproboj)
|
Zawaliste
Pięknie je biles mozna wiedzieć level i profesje
Bardzo sie ciesze ze Polska stanowi w tibi taka potege Gratuluje CI z calego serca i marze tez o takim huncie P.S Rub wiecej takich screenuw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Riki Tiki Demon dziki |
No wypasik sreeny!! Niezle obrazenia z sd :). Super! Zigi prosze o wiecej takich! Pozdro 3mac sie narks! :]
|
wOOOw ladnie wystarczy ze masz many sporo magic shield i z sd
8) mondre ale po za tym barczo fajne ss-y :D |
fajne...fajne tylko 2 ue i potobie (ale miales mana shielda :))
|
@emil
Demony nie rzucają UE ;) |
Wow
JE Demon solo by master sorcer:D
Wielkie dzielo dla wielkiego czlowieka:D MAster corcer RoX!!! 8) |
Fajne te ssy a gs mi sie bardziej podoba :D
|
nie no gratuluje, full wypas
|
Tak jak Z DL'kiem.....
Ladne i ProFesJonalne ss'ki :D
Ile wart jest GS na swiecie na ktorym grasz ?? :> czy Hunt sie oplacil ? :P FuLL ReSpEcT To ZiGgY |
@up
Niedokońca sie opłacało, ale czy tylko o to w tej grze chodzi ? :D |
nothing to say left , nice job
gratz:berserk: |
Cytuj:
a to sa moze gfb? :D |
Gratki Zigi. Szczerze Ci powiem, że nie sądziłem iż pokonasz demona solo. Widać, że poza wspaniałymi umiejętnościami magicznymi jesteś także dobrym blockerem :D :D :P
Btw: Ja nie Alam - moge chodzić na hunty. :P |
Heh, musialem przed poludniem zobaczyc zeby sie wczytalo i z czystym sercem mowie - o kurde mac!!! B O S K O O O O O. Jestes potega, ciekawe czy mighty sorcerer z danubii (raistlin mejere II) kiedys robil takiego hunta na solo... ;)
|
GRATZ TIBIA JEST SPOKO
JESTEM UZALEŻNIONY W TIBII i NAWET BARDZIEJ NIZ COKOLWIEK INNEGO |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:08. |