Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   TV... Wasze ulubione ;D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47871)

Emily Firehair 26-08-2005 00:40

Nie ogladam tv, jak juz to jakis film na dvd albo...
Discovery, a jak nauka jest ciekawa
ZigZap, to jak byłam w Niemczech i sie strasznie nudziłam :P

Wikt 26-08-2005 01:05

Ignoruję telewizję. Za dużo wkurzających debilizmów.

Wolę już ten czas spędzić na czymś innym. >_>

Gtyk 26-08-2005 01:40

Zazwyczaj nie ogladam TV, jezeli juz to tylko jakies filmy jezeli mnie interesuja, ale ostatnio odchodze i od tego, bo polgodzinne reklamy na zmiane podpasek/tamponow/proszkow do prania/durnych gazet nie sa zbyt przyjemne... Poza filmami ogladam od czasu do czasu Discovery, NG i tego typu stacje... za to wszelkiego typu MTV i VIVY nie maja u mnie prawa bytu, stacjom robiacym z mozgu gowno mowie nie.

Momus 26-08-2005 08:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blind Guardian
4fun tv, reszta jak dla mnie to badziew

no ja tak samo... namiętnie oglądam rebel i parszywą 13. Swego czasu śledziłem też kartony ale teraz wszystkie znam na pamięć!

Oerta 26-08-2005 10:15

Nie lubie telewizji...Wole dvd itp.
Jak już to discavery(science,civilisation)Najbardziej wkurzają mnie te reklamy...Padaczki można dostać-.-

PharadoX 26-08-2005 10:51

Discovery Channel - Pogromcy Mitów , i rózne o nauce jak coś ciekawego :D
Viva Polska , Viva , Zig Zap - Ziemniak ostatnie starcie ( lolz ) , Hyper - Great Teacher Onizuka ( wczoraj była ostatnia część :( )

PiXik 26-08-2005 12:27

mecze,film-komediowe sensacyjne.program fear factor,i czasem od święta jak puszczą to bandich i kiepskich

Klimmek 26-08-2005 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego
MTV... tez to ogladam
ale te wszystkie programy sa zalosne. To jest Music Television a nie "durne programy television and no music"
muzyki prawie w ogole nie ma [;

Bo to nie jest typowo muzyczna telewizja tylko rozrywkowa, jakieś listy muzyczne są bardzo żadko.
Freak Friday i Viva La Bam rlz!

VIVA Polska i 4FunTV też oglądam.
C+, C+ Sport, Eurosport (bilard), TVN Trubo, Reality TV.

Caer 26-08-2005 12:46

Eurosport, Discovery. Przeważnie telewizji nie oglądam, chyba, że są jakieś ciekawe filmy, tak jak dzisiaj w TVN ;) "Ojciec Chrzestny" rulez niepodzielnie.

Aval'yah 26-08-2005 12:50

Viva (bo nie mam MTV :P)- z wyjątkiem Bezeli bo to gówno kosmiczne :S
Cartoon Network xD (Dexter, nie wiem czemu ale podoba mi się Mucha Lucha :>, kiedyś jeszcze "Owca w wielkim mieście", szkoda że tego już nie emitują)

Ogólnie to rzadko TV oglądam.

Poeta 26-08-2005 13:35

Discovery - Pogromcy mitów :):):):)Czasami Viva i HBO

Fragster 26-08-2005 13:43

Discovery - wieczór zbrodni , amerykański chopper (xD rullez) , pogromcy mitów...

fox kids oczywiscie :P :D

z serialow to Na Wspolnej :P

Yoh Asakura 26-08-2005 15:28

No to ja oglądam TVN (w-11 :) ),Polsat (ee,13 Posterunek,Rodzina Zastępcza,Miodowe lata,Świat według Bundych :) ),jak nie ma co robić to czasami Fox Kids czy tam Jetix obejże,ale wole Cartoon Network (Krowa i Kurczak rlz :P ).No i to by było na tyle...chociaż nie.Na Polsacie jest jeszcze fajna ta,no jak jej tam...a !Różowa Landrynka ;)
A i no ten tego,jeszcze bym zapomniał.Oglądam jeszcze Discovery,Discovery Science,Travel & Living,Dicovery Civilisation,National Geographic,Animal Planet,no i to już wszystko...
Byłbym zapomniał (dobra,zapomniałem :P),b.lubie też oglądać Jerry'ego Springera.On poprostu wymiata ^^

Kajulec 26-08-2005 15:44

Moje ulubione TV to Rubin, ale juz niestety ich nie produkuja. ;(

Hieyan 26-08-2005 15:46

4fun.tv wymiata \m/
Wygrałem już tam płyte i bluze z obcym :D

Nick na czacie: Enter User Name
Szkoda, że Dzidka wywalili ;<

Thimburd 26-08-2005 15:55

Teraz jakoś przez ostatni rok jadę non stop na DVD oglądając na tym DiviX'y. :) A TV nie ogladam, no, czasem TVN (na wspolnej, w11, fakty, jakies programy rozrywkowe :P) i MTV (penetratorzy, dissmised, wanna come in, tmv wkurza i cos jeszcze, duzo tego). ;)

Karrith 26-08-2005 16:03

kichakichakicha

Shanhaevel 26-08-2005 16:11

CN.

Bloo i reszta (kaktus i "bleu, bleu" wymiata), Johnny Bravo, Kaczor Dodgers (najśmieszniejsza kreskówka na świecie, moim zdaniem) i co się jeszcze nawinie oprócz Scooby Doo (chyba że nowe), Flintstonów i T&J.

Discovery.

Mój ulubiony duet, czyli Adam Savage i Jamie Hyneman oraz OCC.

NORMALY OBYWATEL RP 26-08-2005 16:32

TVN,Polsat,viva,jetix(Oggy i karaluchy),CN(chojrak,Dżony brawo=],ed,ed i eddy) Discovery

-=Melon=- 28-08-2005 13:24

Ja najczesciej TVN (Na Wspolnej, W11, Kryminalni, Pascal poprostu gotuj), czasem tez Vive ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01.