Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Beholder Hunt. By Kaczor & Taurusek (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4797)

Raimel 18-04-2004 20:26

Daruj sobie z tym nOObem. Ja ze scale armor nie chodze a po zatym jeśli umieszczasz na forum ss'y to nie tylko po to żeby wszyscy Ci pochlebiali lecz żeby wyrazili swoją opinie. Ja jestem na NIE!

A-d-i 19-04-2004 13:49

Hehe jak na 8 lvl to calkiem niezle :). Tylko fajnie by bylo gdybym, wiedzial gdzie to jest :D. Chetnie bym sie tam wybral ;]. A wiec czekam na konkretna odpowiedz :).

Avanti Sorcerrer 19-04-2004 16:42

Ghehehe :D

@re up to jest pod domkiem BK kolo amazaon Camp :P

FAjne ss'ki =] Mi niedafno wypadl Beholder shield na pojedynczym spawnie na darashi kolo vampirqa :D

Karol ll 19-04-2004 16:46

@Litawor
A co widzisz w prawym dolnym rogu ekranu koło godziny?

Lord Muminek 19-04-2004 17:40

Nie no ty jestes najlepszy i wogóle....
To jest moja pierwsza postać na tym świecie wiec jestem skazany na scale armor..... (do tej pory grałem na Isarze)
Ale ty.... jakbys sobie zrobił postac na jakims innym świecie to od 8 lvl'a byś miał FS,K-SET,DRAGON SHIELD i BOH-y oraz skile po 60... tak tak :O okłamuj sie dalej.
Ty nigdy nie miałeś scale armora i wogóle to nikt ci nie dorasta do pięt. Jak nie umiesz czytać to ci napisze wielkimi literami:
NIEPODOBA SIE TO NIEKOMENTUJ !!

Gimlos 19-04-2004 17:52

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Lord Muminek
Nie no ty jestes najlepszy i wogóle....
To jest moja pierwsza postać na tym świecie wiec jestem skazany na scale armor..... (do tej pory grałem na Isarze)
Ale ty.... jakbys sobie zrobił postac na jakims innym świecie to od 8 lvl'a byś miał FS,K-SET,DRAGON SHIELD i BOH-y oraz skile po 60... tak tak :O okłamuj sie dalej.
Ty nigdy nie miałeś scale armora i wogóle to nikt ci nie dorasta do pięt. Jak nie umiesz czytać to ci napisze wielkimi literami:
NIEPODOBA SIE TO NIEKOMENTUJ !!
on tylko zaregowal na to ze nazwales go n00bem - bez powodu zreszta . jesli zamieszczasz zdjecia tylko po to zeby ludzie cie chwalili ( i tak 90% z nich napisalo tutaj cos tylko po to zeby nabic posta ) to lepiej w ogole nie zamieszczaj

Taurusek 19-04-2004 18:47

Nie przejmujcie sie Kaczorem ... on tak już ma .. (poprostu napiszczcie że jest IDIOTĄ i już przstanie pisać .. bo za dużo osób bedzie mówić że jest IDIOTĄ :D więc będzie musiał przestać odpyskiwać)

Pogromca Maximus 20-04-2004 17:58

hehehe

nieźle przyznaje ze ja bym pewnie stanal w miejscu jakbym draga zobaczl bo bym sie dygal no ale bh to dla mnie gówno za przeproszeniem :D. I lepiej nie uzywaj cheatów bo ci konto zhakuja. Be careful ;)

medevial 22-04-2004 21:23

Fajowo choć ja osobiście wole dwarfy :]

Raimel 22-04-2004 22:12

Nie rozumiem Cię. Grasz na Isarze żeby póżniej zmienić server. Za bardzo tego nie rozumiem bo jeśli będe tak zmieniał co chwile servy to za wysokiego levelu nie osiągne. Ja gram na jednym serverze do końca Tibii:P

Lord Muminek 23-04-2004 14:11

Mi nie chodzi o wysoki lvl....
tylko o dobrą zabawę....
a postac na Calmerze zrobiłem dlatego że Taurusek chciał żebym grał na w.w. servie....
Na Isarze dostałem jeszcze bana na miesiąc (na tego chara który miał wszystkie moje itemki ;( ), a poza tym na Isarze za dużo PK....
Najlepiej nie wychodzic z depo bo to sie może źle śkonczyc.....
Dlatego zaczałem grac na Calmie....

piotrek1000 23-04-2004 17:23

Fajne ss ale mam pytanie(chyba nie jest to quest spooling?() gdzie znajde klucz do BK house bo tez bym bhy powybijal :D

Adrian 23-04-2004 19:51

widać że.........

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Litawor
Cytuj:

1. Zapomniałeś dodać, że używasz też Tibii Proxy. Odważny jesteś.
Gdzie on używa tibii proxy? Ja nie widzę.
.....używa tibi proxy(na xp tak jest), po lewej na dole niebieska ikonka(ta obok ikonki tibiaGG :P ;)

Artuditu 27-04-2004 21:35

Nom spoczko niezły drag ale sie rece trzesly napewno :D

L..i..S..e..K 28-04-2004 00:00

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Adrian
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Litawor
Cytuj:

1. Zapomniałeś dodać, że używasz też Tibii Proxy. Odważny jesteś.
Gdzie on używa tibii proxy? Ja nie widzę.
.....używa tibi proxy(na xp tak jest), po lewej na dole niebieska ikonka(ta obok ikonki tibiaGG :P ;)
A do czego służy tibia proxy :D ? Nie wiem bo nie używałem tego nigdy.

Vensus 30-10-2006 11:23

:/

Moze i fajne ale mi sie nie wyswietlaja ;(

Kimo 30-10-2006 13:40

@up Czy Ty masz mózg? Odświeżyłeś temat sprzed ponad dwóch lat. Gratuluje.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12.